Haber Windows Phone Store büyümeye devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone Store büyümeye devam ediyor

Google Play ve App Store'un 1 milyarı aşkın uygulama barındırmasından dolayı Windows Phone cephesi aradaki açığı kapatmak için gelişmeyedevam ediyor. Gün geçtikçe büyüyen Windows Phone Store'un geçtiğimizAralık ayında 200 bin adet uygulama sayısına ulaştığı açıklanmıştı. Avustralya'dan gelen yeni raporlar ise mağazanın şu anda ne kadar uygulama barındırdığını gözler önüne serdi.

Yayınlanan raporlara göre Windows Phone Store'da şu andan itibaren255.000 adet uygulama ve oyun bulunuyor. Microsoft, Amazon App Store'daki uygulama sayısı ile hemen hemen aynı olan Windows Phone Store'nun bazı istatistik bilgilerini de paylaştı. Bu bilgilere göre söz konusu mağaza her 24 saatte yaklaşık 500 adet yeni uygulamaya ev sahipliği yapıyor. Günde 10 milyon indirme rakamını gören Windows Phone Store'da 510.000 kayıtlı geliştirici bulunuyor. Bu yüzden mağazanın yakında uygulama sayısını daha da arttırması bekleniyor.

Sizce önümüzde ki yıllar da WP mağazasının durumu ne olacaktır?

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürelr.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Haber için teşekkürler

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

mürteza16

mürteza16

Üye
Gelişmekte olan bir mağaza.

bulentercan

Üye
24 saatte yaklaşık 500 adet ise 1 yılda 150.000 uygulama yapar yani 4 seneye tamam

tapatalk

tapatalk

Üye
uygulama kalitesi vasatın altı

mürteza16

mürteza16

Üye
Bir oyun, uygulama önce iOS'a gelir. Sonra androide gelir. Aylar sonra belki wp'ye gelir.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve enterneoll

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Öncelikle size yanlış anlaşılan bir bilgi vereyim windows Phone store WPS diyorum kısaca wp8 ile çıkan bir mağaza değil bundan once wp7 vardı ve wp7 dede bu mağaza vardı yani bu mağaza 4 yıllık sanki android 10 yıllık gibi davranmayın ilk android cihaz htc g1 ve tanıtım tarihi 22 ekim 2008 yani markette 6 yıllık 6 yıllık markette 1 milyona yakın uygulama var 4 yıllık mağazada 255 vAllaha çok uygulama var haber yapmak için yapmayın adamlar hızlı biz iki yılda 500 bin olursak iyi ha birde şey diyorlar yetişicez hadi 2 yıl sonra bizde 1 milyon olduk onların elleri armutmu topluyor siz onlardamı 1 milyon kalacaklar sanıyorsunuz onlarda olur 1,5 milyon ben bile şuan programcılık ile ilgili kitaplar okuyorum androide yazacağım uygulamayı çunku Microsoft bu saçma kurallar ve kapalı sistemle eğer playe veya app store a yaklaşmayı bekliyorsa butun kullanıcılardan ozur diliyorum ama:
ÇOK BEKLERSİNİZ

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., enterneoll, The Shadow ve 2 diğerleri
mürteza16

mürteza16

Üye
Öncelikle size yanlış anlaşılan bir bilgi vereyim windows Phone store WPS diyorum kısaca wp8 ile çıkan bir mağaza değil bundan once wp7 vardı ve wp7 dede bu mağaza vardı yani bu mağaza 4 yıllık sanki android 10 yıllık gibi davranmayın ilk android cihaz htc g1 ve tanıtım tarihi 22 ekim 2008 yani markette 6 yıllık 6 yıllık markette 1 milyona yakın uygulama var 4 yıllık mağazada 255 vAllaha çok uygulama var haber yapmak için yapmayın adamlar hızlı biz iki yılda 500 bin olursak iyi ha birde şey diyorlar yetişicez hadi 2 yıl sonra bizde 1 milyon olduk onların elleri armutmu topluyor siz onlardamı 1 milyon kalacaklar sanıyorsunuz onlarda olur 1,5 milyon ben bile şuan programcılık ile ilgili kitaplar okuyorum androide yazacağım uygulamayı çunku Microsoft bu saçma kurallar ve kapalı sistemle eğer playe veya app store a yaklaşmayı bekliyorsa butun kullanıcılardan ozur diliyorum ama:
ÇOK BEKLERSİNİZ

Çok iyi anlattın. Tebrikler. :alkis:thumbup:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
en sağlam uygulamalar iosta sonra android

En dandik uygulamalar da androidde ama. Sen uygulama kalitesinden bahsediyorsun. Android market çöplerle dolu. 1 milyon uygulama varsa yarısı gereksiz. WP'da virüs derdi de yok hem.
Bir oyun, uygulama önce iOS'a gelir. Sonra androide gelir. Aylar sonra belki wp'ye gelir.

Çünkü geliştiricilerin ilgisini daha yeni yeni çekebilen bir sistem.

tapatalk

tapatalk

Üye
En dandik uygulamalar da androidde ama. Sen uygulama kalitesinden bahsediyorsun. Android market çöplerle dolu. 1 milyon uygulama varsa yarısı gereksiz. WP'da virüs derdi de yok hem.

en dandik uygulamalar androidde mi:kıskıs::kıskıs::kıskıs:

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap

Eğer 4 yılda dikkatlerini çekemediyse zaten bir sorun

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
ÇOK BEKLERSİNİZ

Bu kadar şey yazmışsın saygı duyarım amma velakin o dediğin 1 milyon uygulamanın yarısı çöp. Kimse kusura bakmasın ama durum böyle... Ayrıca android 4 yıllık iken kaç uygulamaya sahipti peki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt