Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
kardesim bide yazi fontunu guzel sekilli bisey yaparsan cok guzel olur :)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Geliştirme konusuna bak yeni fontlar da gelecek

Mücteba

Mücteba

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Emre
Mücteba

Mücteba

Üye
ARKADAŞLAR herşeyi @-Emre den beklemeyin google diye bisey var araştırın biraz adamın işi vardir belki yapamaya bilir birazda kendiniz biseyler yapmaya çalışın hayırlı günler

• Beğen
Tepkiler: wonderall, lavasoft95, -Emre ve 2 diğerleri
harunkurum34

harunkurum34

Üye
Bu sorunun çözümünü uzun süre araştırdım. Cm 9 ve Cm 10 da olan bir sorun. Xda'da yayınlanan soundmod var. O dosyaların içini inceledim ve lib dosyaları eklendiğini gördüm. Denedim ve sonuçta sorun halloldu. Bu sorunun çözümü için [MOD][GB/ICS/JB]AC!D Audio Engine v8.1 All Samsung Devices(Müthiş ses kalitesi,bass+,volume+) - MaxiCep adım adım kurun dikkatlice.
CM10 üzerine kurdum sabah görür görmez aynı sorun devam ediyor temiz kurulum yaptım :)

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Çözüm -->

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Hayır google play görseller çözümü

clgnkral

clgnkral

Üye
çalıyor mu ya ?? bizdeki sorunlar sende yok; sendeki sorunlar bizde yok . Ne iş :D :D :ehe
Valla kardeş herhangi bir sorun yok whatsappda. Ses ve videoyu açıyor sorunsuz bi şekilde :)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeş herhangi bir sorun yok whatsappda. Ses ve videoyu açıyor sorunsuz bi şekilde :)

iyi ne güzel :) biz de başka bi çözüm ararız bu soruna. Bu arada google play store görseller sorunu bütün Türkiye'de varmış :D

• Beğen
Tepkiler: clgnkral
clgnkral

clgnkral

Üye
Sevindim Türkiye'de olmasına :) Sürekli bi sorun olmasından bıktım valla :)

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
romda şuan belirli hiç bir sıkıntı yok size özel olanlar hariç :(

clgnkral

clgnkral

Üye
Evet kardeş bana özel sorunlar var. Akıllı telefon denmesinin sebebi bu sanırım bana özel sorunlar yaratıyor :)

• Beğen
Tepkiler: wonderall ve -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
çözeriz ya sıkıntı yok :)

• Beğen
Tepkiler: clgnkral

Üst Alt