uzantisini .zip sil 7z yapAldim da bad zip file dedi es file acmadi yarin pcden indireyimSiz sorunlari liste seklinde pm olarak gonderin bir bakayim
rom toolbox dan istediğini seçebilirsinkardesim bide yazi fontunu guzel sekilli bisey yaparsan cok guzel olur![]()
CM10 üzerine kurdum sabah görür görmez aynı sorun devam ediyor temiz kurulum yaptımBu sorunun çözümünü uzun süre araştırdım. Cm 9 ve Cm 10 da olan bir sorun. Xda'da yayınlanan soundmod var. O dosyaların içini inceledim ve lib dosyaları eklendiğini gördüm. Denedim ve sonuçta sorun halloldu. Bu sorunun çözümü için [MOD][GB/ICS/JB]AC!D Audio Engine v8.1 All Samsung Devices(Müthiş ses kalitesi,bass+,volume+) - MaxiCep adım adım kurun dikkatlice.

Whats app sorunun çözümümü bu?Çözüm -->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeşim yazı fontu için istedigin yazı fontunu kullanabilmek için "ifont" uygulamasını öneririm google playden indirebilirsin ücretsizkardesim bide yazi fontunu guzel sekilli bisey yaparsan cok guzel olur![]()

bende whatsapp sorunu yok kardeş.CM10 üzerine kurdum sabah görür görmez aynı sorun devam ediyor temiz kurulum yaptım![]()
sana gonderilen bi ses kaydini dinlemeye calisirmisin?bende whatsapp sorunu yok kardeş.
Denedim sorun yok.sana gonderilen bi ses kaydini dinlemeye calisirmisin?
geri dönüş icin tesekkurlerDenedim sorun yok.
Denedim sorun yok.

Valla kardeş herhangi bir sorun yok whatsappda. Ses ve videoyu açıyor sorunsuz bi şekildeçalıyor mu ya ?? bizdeki sorunlar sende yok; sendeki sorunlar bizde yok . Ne iş![]()
![]()
![]()

Valla kardeş herhangi bir sorun yok whatsappda. Ses ve videoyu açıyor sorunsuz bi şekilde![]()
biz de başka bi çözüm ararız bu soruna. Bu arada google play store görseller sorunu bütün Türkiye'de varmış