%100 saydammi yoksa %50.dark hood trecbucketin link Atarmisin telden cok yavas giriyodark hood trecbucketin link Atarmisin telden cok yavas giriyo
bu %50 olan
s4 temasi varmi%100 saydammi yoksa %50.bu %50 olan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buda %100Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
playden indir yukles4 temasi varmi
Bu sorunun çözümünü uzun süre araştırdım. Cm 9 ve Cm 10 da olan bir sorun. Xda'da yayınlanan soundmod var. O dosyaların içini inceledim ve lib dosyaları eklendiğini gördüm. Denedim ve sonuçta sorun halloldu. Bu sorunun çözümü için [MOD][GB/ICS/JB]AC!D Audio Engine v8.1 All Samsung Devices(Müthiş ses kalitesi,bass+,volume+) - MaxiCep adım adım kurun dikkatlice.romda whatsappdan gelen sesler açılıyor mu?
Eyv hocam ama artık uğraşmak istemiyorum. cm11 kullanıyorum pek sorun olmuyor. whatsapp sorunu olmasaydı direk yüklerdim.Bu sorunun çözümünü uzun süre araştırdım. Cm 9 ve Cm 10 da olan bir sorun. Xda'da yayınlanan soundmod var. O dosyaların içini inceledim ve lib dosyaları eklendiğini gördüm. Denedim ve sonuçta sorun halloldu. Bu sorunun çözümü için [MOD][GB/ICS/JB]AC!D Audio Engine v8.1 All Samsung Devices(Müthiş ses kalitesi,bass+,volume+) - MaxiCep adım adım kurun dikkatlice.
bende whatsapp tum fonksiyonlari calisiyoromda whatsappdan gelen sesler açılıyor mu?
Çok kolay bu dostum aslında. Yine de sen bilirsin ne demekEyv hocam ama artık uğraşmak istemiyorum. cm11 kullanıyorum pek sorun olmuyor. whatsapp sorunu olmasaydı direk yüklerdim.

2 dk sürmez biliyorum da üşengeç olunca bişe yapasın gelmiyorÇok kolay bu dostum aslında. Yine de sen bilirsin ne demek![]()
nasıl çalışıyor hocam cm9 açmıyordu.bende whatsapp tum fonksiyonlari calisiyo
suan bu romdayim ve hersey calisiyo whatsappda2 dk sürmez biliyorum da üşengeç olunca bişe yapasın gelmiyor
nasıl çalışıyor hocam cm9 açmıyordu.
temiz kurulum yapin calisacaktirSağolun sorunsuz çalışıyorsa denemekte fayda var. Elinize sağlık hocam.

bunlar bnde yok kardesim hesabtan cikis yapip tekrAr girGoogle play store de görüntüler yüklenmiyor.
Ekran parlaklığı işlem yapılmadığında otomatik olarak azalırken veya artarken bir düzensizlik var.
Hava durumu programında sorun var. Yaşadığım şehri bulmuyor.
Not: Temiz kurulum yapılmıştır.