Arka plan için paket olarak güncelleme vereceğim istenilen resmi gönderin pmden.Abi hem ayarlar arka planını begenmiyonuz resim gönderin deyince göndermiyosunuz anlamıyorum ki sizi 
Şuan , şiddetle önerdiğin , hızlı arayüzlü , performanslı , uygulamarlı açarken kasmıyan , whats app da sesli mesajlar dinlenen bi rom varsa alabilirmiyimçözeriz ya sıkıntı yok![]()
birde şarjjbu ROMŞuan , şiddetle önerdiğin , hızlı arayüzlü , performanslı , uygulamarlı açarken kasmıyan , whats app da sesli mesajlar dinlenen bi rom varsa alabilirmiyimbirde şarjj

kendi telefonundan bir kaç ss alabilirmiyim kardeşimbu ROM![]()
bi dk beklekendi telefonundan bir kaç ss alabilirmiyim kardeşim
?bi dk bekleLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız10 oyunda kasmiyo GTA san vice 3 de vardı ama çok yer kaplıyordu onları sildum
evet ayrıca GTA san vice 3de vardı onlarda kasmiyodu ama yer kapliyolar diye onları sildim oyunlarin hepsini akıcı bi şekilde oyndimGames klasöründeki oyunların hepsini kaldırıyor mu?
romu yükliycem şimdievet ayrıca GTA san vice 3de vardı onlarda kasmiyodu ama yer kapliyolar diye onları sildim oyunlarin hepsini akıcı bi şekilde oyndim
tamam faceden mesaj ay oradan anlatım ayarlaribana bi yerden ulaşabilirsen sevinirim , performans için ayarları öğretirsen sevinirim uygulama bide ram temizleyiciler vsromu yükliycem şimdi
la sen benfe eklisin ya dur msj atiyimfeysini bilmiyorum![]()