Ultraslan8
Üye
aynen kardesim kurdunmu romu nasil goruslerini bildirirsen sevinirizeyvallah kardeşim sağol zaten ne olursa olsun denemek te fayda var ;-)

aynen kardesim kurdunmu romu nasil goruslerini bildirirsen sevinirizeyvallah kardeşim sağol zaten ne olursa olsun denemek te fayda var ;-)

eposta yok müdür. apk sı var mıdır
tamam kardesimkardeşim indirdim telde fakat bu aralar iş nedeniyle arıyorlar bende pek arama yapıyorum fırsat olmuyor yani ama kurunca görüşleri mi bildiririm kardeşim ;-)
aynen kardesim bnde bunu anlatmaya calisiyorum yazmistim zaten hatalari bildirin diyeArkadaşlar. Bu gönüllü olarak yapılan bir proje. Kimse bana bu işi yapmam için para vermiyor. Eğer belirli hatalar varsa söyleyin gidermeye çalışalım. Zaten dedim rom böyle kalmayacak görsel geliştirmeler ve performans geliştirmeleri olacak. E madem beğenmediğiniz bir şey var bildirin. yok beğenmedim deyip geçersek zaten anca bu kadar gelişiriz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızmodlu ama ben modlamadım bildireyim.
hocam haklısın emeğin için sağol hakkın ödenmez arka plan içinde s5 canlı olmayan normal duvar kağıtları kullanılırsa güzel olur tabi benim görüşüm ben seviyorum tekrardan teşekkürlerUğraşalımsistem arka planı olsun istediğiniz bir resim var mı ?
kardesim yarisi s4 yarisi saf sen yinede bi s4 atsan olurmue zaten s4 launcher var yeni ince ayarlar da var ne eksik gönder ekliyim![]()
iyi biseykardesim linkini atarmisin launcherin lutfenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyrun arkadaslar son hali

usta pmyi aldinmiAyri konu acsak@Wolf389

usta pmyi aldinmi![]()
Siz sorunlari liste seklinde pm olarak gonderin bir bakayimLauncher onceden paylastigim launchern aynisikardesim linkini atarmisin launcherin lutfen![]()
