Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

Sponsorlu Bağlantılar

gwonder_13

gwonder_13

Üye
kardeşim indirdim telde fakat bu aralar iş nedeniyle arıyorlar bende pek arama yapıyorum fırsat olmuyor yani ama kurunca görüşleri mi bildiririm kardeşim ;-)

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar. Bu gönüllü olarak yapılan bir proje. Kimse bana bu işi yapmam için para vermiyor. Eğer belirli hatalar varsa söyleyin gidermeye çalışalım. Zaten dedim rom böyle kalmayacak görsel geliştirmeler ve performans geliştirmeleri olacak. E madem beğenmediğiniz bir şey var bildirin. yok beğenmedim deyip geçersek zaten anca bu kadar gelişiriz.
eposta yok müdür. apk sı var mıdır

modlu ama ben modlamadım bildireyim.

• Beğen
Tepkiler: wonderall, -aLoNeDarK-, bayfeat ve 1 kişi daha
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
kardeşim indirdim telde fakat bu aralar iş nedeniyle arıyorlar bende pek arama yapıyorum fırsat olmuyor yani ama kurunca görüşleri mi bildiririm kardeşim ;-)
tamam kardesim :)
Arkadaşlar. Bu gönüllü olarak yapılan bir proje. Kimse bana bu işi yapmam için para vermiyor. Eğer belirli hatalar varsa söyleyin gidermeye çalışalım. Zaten dedim rom böyle kalmayacak görsel geliştirmeler ve performans geliştirmeleri olacak. E madem beğenmediğiniz bir şey var bildirin. yok beğenmedim deyip geçersek zaten anca bu kadar gelişiriz.

modlu ama ben modlamadım bildireyim.
aynen kardesim bnde bunu anlatmaya calisiyorum yazmistim zaten hatalari bildirin diye

• Beğen
Wolf389

Wolf389

Üye
@-Emre hocam biraz daha performans olursa çok iyi olur

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Uğraşalımsistem arka planı olsun istediğiniz bir resim var mı ?

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Uğraşalımsistem arka planı olsun istediğiniz bir resim var mı ?
hocam haklısın emeğin için sağol hakkın ödenmez arka plan içinde s5 canlı olmayan normal duvar kağıtları kullanılırsa güzel olur tabi benim görüşüm ben seviyorum tekrardan teşekkürler

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
guzel bi resim olsun kardesi m yazilar belirgin olsun :)

• Beğen
FatıhOztrk

FatıhOztrk

Üye
Eline sağlık usta v1 cok beğenmiştim bunu da hemen deneyeceğim

• Beğen
Mücteba

Mücteba

Üye
Usta s4 launcher olsun biraz daha performans olsun benim icin sorun deil bikac tweak ve scripts ile hallediyorum ama arkadaslar icin, sorun bu

• Beğen
Tepkiler: FatıhOztrk
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
e zaten s4 launcher var yeni ince ayarlar da var ne eksik gönder ekliyim :)

Wolf389

Wolf389

Üye
buyrun arkadaslar son hali

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Ayri konu acsak :) @Wolf389

clgnkral

clgnkral

Üye
hocam tabikide uğraşıp rom yapıyorsun eline sağlık ona bi sözüm yok ben hatalarımı söyledim ama başka kimsede hata yokmuş anlamadım.

• Beğen
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Arkadaslar ben eger bu isten az da olsa anliyorsam sunu gonul rahatligiyla soyleyebilim cm10 romlarin icinde tartisilmasiz en iyisi benim duzenledigim romdanda iyi gonul rahatligiyla kurun tabiki ufak tefek hatalar olucak hata olmassa final olurdu zaten

• Beğen
Tepkiler: wonderall ve -Emre

Üst Alt