The Shadow
Üye
Satamazsınbanane lan hepsi buradan

Satamazsınbanane lan hepsi buradan

12 yasinda kardesim ellemeGörücez 1200 e sat sen telefonu 1 gün boyunca maxicepe girmicem. Kim alır ki şu an hepsiburada daki fiyatına bak.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

? Anlamadım12 yasinda kardesim elleme![]()
tevbe tevbe ya bi git Allani seversen ya12 yasinda kardesim elleme![]()
anil icin diyorum cocuk 12 yasinda satsin 1200e karisma sen? Anlamadım

hehe diyip geciyorumanil icin diyorum cocuk 12 yasinda satsin 1200e karisma sen![]()
Olum öyle deme lan adam benden kaç yaş büyük tanıdığım için ona takılıyorum benanil icin diyorum cocuk 12 yasinda satsin 1200e karisma sen![]()

sen kac yasindasin kardesOlum öyle deme lan adam benden kaç yaş büyük tanıdığım için ona takılıyorum ben![]()

özele gidermisiniz kizmaya basladim dasen kac yasindasin kardes![]()
Gerçekten samimi olmadığım insanlara yaş vermiyorum. Anıl a bile daha yeni söyledim sayılır.sen kac yasindasin kardes![]()
ekran zaman asiminda takildi arkadaslar yaklasik 3 4 dkdir resimdeki gibi neden acaba

Sen kızdıysan tamamözele gidermisiniz kizmaya basladim da
Mağdur olmayalım sonra 
neyi var lanGercekten tertemizmis hahahahahah![]()
o eski haliydi şimdikini gorde konuş benim asabimida bozmaGercekten tertemizmis hahahahahah![]()
Sakin ol abi şimdi ceza yemeye değmezo eski haliydi şimdikini gorde konuş benim asabimida bozma

aynen 5 kurusluk insan icinSakin ol abi şimdi ceza yemeye değmez![]()
bana kullanmayı bilmiom mu diyosun marketi olmasa bi işe yaramayan telefondan hayır mayır gelmez 8 yıl boyunca symbian kullandım zevklerimiz ayrı olabilir ama symbianla devam ediyorum merak etme biliyom ben kullanmayı dakullanmasını bilmeyince kötü gelir
bana kullanmayı bilmiom mu diyosun marketi olmasa bi işe yaramayan telefondan hayır mayır gelmez 8 yıl boyunca symbian kullandım zevklerimiz ayrı olabilir ama symbianla devam ediyorum merak etme biliyom ben kullanmayı da zevklerimiz ayrı o kadarkullanmasını bilmeyince kötü gelir

tamam.bana kullanmayı bilmiom mu diyosun marketi olmasa bi işe yaramayan telefondan hayır mayır gelmez 8 yıl boyunca symbian kullandım zevklerimiz ayrı olabilir ama symbianla devam ediyorum merak etme biliyom ben kullanmayı da
bana kullanmayı bilmiom mu diyosun marketi olmasa bi işe yaramayan telefondan hayır mayır gelmez 8 yıl boyunca symbian kullandım zevklerimiz ayrı olabilir ama symbianla devam ediyorum merak etme biliyom ben kullanmayı da zevklerimiz ayrı o kadar![]()
ne12si la adam 20 yaşındaanil icin diyorum cocuk 12 yasinda satsin 1200e karisma sen![]()
Boşverne12si la adam 20 yaşında