Bişman mı oldun?Bi arkadaşla değiştirim dedim bişman oldumbi daha el sürmek yok
ama sürüyom ne abim 2 gün sonra n8ime kavuşcam n95 iyi oldu iphonenin yanında
artık iPhone yok kısaca
![]()

bu güzel diBişman olmak nasıl bişey ?

2.siBende bişman olmak istiyorum nasıl olabilirim ? bişmeeen diye bağırsam olurmu yoksa biş tarafından ısırılmalımıyım ?
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

pişmaniye yedim
bişman oldum
iphone kullandım pişman olcağıma bişman oldum
pişmaniye yiyebilirsin veya ingilizce iphone kullanırsan sen de bişman olabilirsinBende bişman olmak istiyorum nasıl olabilirim ? bişmeeen diye bağırsam olurmu yoksa biş tarafından ısırılmalımıyım ?
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Bişman olacağımpişmaniye yedim
bişman oldum
iphone kullandım pişman olcağıma bişman oldum
pişmaniye yiyebilirsin veya ingilizce iphone kullanırsan sen de bişman olabilirsin![]()

neden bişman oldun bide kartı nasıl taktın 2 günlüğüne mi kestirdinBi arkadaşla değiştirim dedim bişman oldumbi daha el sürmek yok
ama sürüyom ne abim 2 gün sonra n8ime kavuşcam n95 iyi oldu iphonenin yanında
artık iPhone yok kısaca
![]()

Bişman olacağım![]()
uzun zaman symbian kullanırsan anlarsın kestirince etrafını gine veriyolar bantla yapıştırdımneden bişman oldun bide kartı nasıl taktın 2 günlüğüne mi kestirdin![]()

görmez ki banttan
uzun zaman symbian kullanırsan anlarsın kestirince etrafını gine veriyolar bantla yapıştırdım![]()

ben 8 yıl kullandım haciiiigörmez ki banttan
bir de ben 2 sene c6.01 kullandım bana mı uzun süre kullansan diyosun![]()
![]()
Son bişmanlık neye yarar![]()
demi neye yarar ilk bişmanlık eyüüü 
bnde symbian kullanırken bunun kadar iyisi yok diyordum kendinin olunca iphone anlıyorsun farkıben 8 yıl kullandım haciiii
asıl sim kartı görmezse bişman olacakSon bişmanlık neye yarar![]()

bnde symbian kullanırken bunun kadar iyisi yok diyordum kendinin olunca iphone anlıyorsun farkı![]()
benim hiç iphonem samsungum olmadı sanki symbiana çakarsın cfwyi sonra oh kepab
sim kartın merkezindeki olan şey önemli etrafı plastik okunan yer ortasındabnde symbian kullanırken bunun kadar iyisi yok diyordum kendinin olunca iphone anlıyorsun farkı
asıl sim kartı görmezse bişman olacak![]()
![]()
etrafına yerleştirdim 
Sürç-ü klavyebenim hiç iphonem samsungum olmadı sanki symbiana çakarsın cfwyi sonra oh kepab
sim kartın merkezindeki olan şey önemli etrafı plastik okunan yer ortasındabu arada bantlamadım klavye sürtmüş
etrafına yerleştirdim
![]()

Sürç-ü klavye![]()