Bi daha iphone elime sürmek yok :))

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bi daha iphone elime sürmek yok :))
Bi arkadaşla değiştirim dedim bişman oldum :D bi daha el sürmek yok :D ama sürüyom ne abim 2 gün sonra n8ime kavuşcam n95 iyi oldu iphonenin yanında :ehe artık iPhone yok kısaca :naughty:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Bişman olmak nasıl bişey ?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve asigsasi
NEXUS

NEXUS

Üye
Bişman'lık Nasıl Duygu.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bende bişman olmak istiyorum nasıl olabilirim ? bişmeeen diye bağırsam olurmu yoksa biş tarafından ısırılmalımıyım ?

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Bende bişman olmak istiyorum nasıl olabilirim ? bişmeeen diye bağırsam olurmu yoksa biş tarafından ısırılmalımıyım ?

2.si :evet:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve ogzhnoTr
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:kop2: pişmaniye yedim :D bişman oldum :naughty: iphone kullandım pişman olcağıma bişman oldum :D

pişmaniye yiyebilirsin veya ingilizce iphone kullanırsan sen de bişman olabilirsin :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, ogzhnoTr, The Shadow ve 1 kişi daha
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Bi arkadaşla değiştirim dedim bişman oldum :D bi daha el sürmek yok :D ama sürüyom ne abim 2 gün sonra n8ime kavuşcam n95 iyi oldu iphonenin yanında :ehe artık iPhone yok kısaca :naughty:
neden bişman oldun bide kartı nasıl taktın 2 günlüğüne mi kestirdin :naughty:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Son bişmanlık neye yarar :islik

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., The Shadow, Silinen Üye 2480407 ve 1 kişi daha
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
  • Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bnde symbian kullanırken bunun kadar iyisi yok diyordum kendinin olunca iphone anlıyorsun farkı ;)
:birak: benim hiç iphonem samsungum olmadı sanki symbiana çakarsın cfwyi sonra oh kepab :naughty:
bnde symbian kullanırken bunun kadar iyisi yok diyordum kendinin olunca iphone anlıyorsun farkı ;)
asıl sim kartı görmezse bişman olacak :D :D
sim kartın merkezindeki olan şey önemli etrafı plastik okunan yer ortasında ;)bu arada bantlamadım klavye sürtmüş :D etrafına yerleştirdim :)

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:birak: benim hiç iphonem samsungum olmadı sanki symbiana çakarsın cfwyi sonra oh kepab :naughty:
sim kartın merkezindeki olan şey önemli etrafı plastik okunan yer ortasında ;)bu arada bantlamadım klavye sürtmüş :D etrafına yerleştirdim :)
Sürç-ü klavye :zong:

• Beğen
OnurErtas

OnurErtas

Üye
Symbyndan iphone gecip pisman olmak icin kullandigin iphoneun 2g olmasi lazim :D

Üst Alt