[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

mem034

Üye
Hocam mesaj attım ordan halledelim.

Otroligt

Otroligt

Üye
Arkadaşlar AnTuTu dan kaç puan alıyor sizde bu rom? 5400 ü geçemedim daha :(

sendemi68

Üye
Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaslar ben 8370 aldim ama 16.06 saf cm 11 kurulu ayarkarda noop+smartvd olan ismi tam hatirlayamadim simdi

lavasoft95

Üye
kardeşim zahmet olmazsa 395mb kernelin linkini atabilir misin? bide kernelde bi hata varmı ? şimdiden sağol

Ksm açarsan 720p video oynatma/kaydetme çalışmıyor geri kalanlar stabil

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
8389 almisim aksam ayarlari ve resimleri atarim

-Oruc

-Oruc

Üye
darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilen

darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilirmisin ustam

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilen

darcm 16.06 surumunu ciktigindan begri kullaniorum ama su aralar takilmalar donmalar kendi kendine reset atmalar basladi yardim edebilirmisin ustam
yeniden başlatma sorunu android 4.4.3 ün problemi @lafactorial yada @sir mordred ustanın yapabilceklrri bi şey yok . android 4.4.4 çıktı zaten fixler ile birlikte rom yakında 4.4.4 e güncellenir sorunlar ortadan kalkar

murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar burda 4.4.4 var indirip deneyen oldumu hiç..... sirmodred

Son düzenleme:
burak_102

burak_102

Üye

bende hiçbir sorun yok

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm hazır arkadaşlar.

• Android 4.4.4
  • Hover ayarları eklendi
  • CM ve DCM ile senkronize edildi

• Beğen
Tepkiler: aJHier, hasaneness ve Bysalih41

mem034

Üye
Hocam kernel falan ekli dimi bu 4.4.4' e extra flashlamamıza gerek yok dimi ? Birde hangi gaps'ı indiricez hocam bir sürü var da burda :) ?

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye

Antutu Puanım ve Ayarlar
Smarttassv2+noop
Bellek yönetimi seçili değil
Geliştiricideki ayarları biliyorsunuz...

stackbyte

stackbyte

Üye
takılma filan yok mu @rea_kod

Üst Alt