Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL
öncelikle bu romu hazırlayanın elleri dert görmesin telefonumuz çok güzel oldu
yanlız boot animasyonunu değiştmek istedim ama değiştiremedi bir kaç yerde anlatılanları yaptım olmadı örnek : system/media klasöörü yok nasıl erişirim ?
linkinparkmm
Üye
xplore uygulamasi indir.ayarlardan root izni al.root.. / dizini (ana dizin)diye adlandrdigimiz bolum /system klsoru buradir media da system in icinde
Arkadaşlar romu denedim oyun olarak iyi, stabil, şarz konusunda bildiğiniz cm11 işte romu paylaşan arkadaşa yardım etmek amacıyla birkaç resim paylaşıyorum
Resimer böyle arkadaşlar rom Tr olsaydı [Paylaşan ustaya duyurulur)] tadından yenmezdi..
kardeş ben romu kurdum fakat ekran böyle olmadı hangi temayı kullandın ki ?
murattopdagi
Üye
Whatsapp ta resim ve video göndermede sorun yaşıyorum. Çözüm için önerisi olan ya da bu sorunu yaşayan?
Edit: Sorunu düzeltiyorum whatsapp üzerinden video göndermede sıkıntı var.Uygulamayı silip tekrar kurdum değişen bir durum olmadı.
Whatsapp ta resim ve video göndermede sorun yaşıyorum. Çözüm için önerisi olan ya da bu sorunu yaşayan?
Edit: Sorunu düzeltiyorum whatsapp üzerinden video göndermede sıkıntı var.Uygulamayı silip tekrar kurdum değişen bir durum olmadı.
Exuv versiyonları bende boot atmıyor. Boot animasyonunda donuyor. Uv versiyonlarında öyle bi sıkıntı yaşamadım
mem034
Üye
Arkadaşlar benim sorunum bildirimlerin geç gelmesi ya da hiç gelmemesi. Face,twitter,whatsapp. Özellikle whatsapp mesajları gelmiyor. Whatsapp'a girince mesaj geldiği gözüküyor. Tuş kilidi kapalıyken falan gelmiyor. Sorun ne olabilir acaba ?
Arkadaşlar benim sorunum bildirimlerin geç gelmesi ya da hiç gelmemesi. Face,twitter,whatsapp. Özellikle whatsapp mesajları gelmiyor. Whatsapp'a girince mesaj geldiği gözüküyor. Tuş kilidi kapalıyken falan gelmiyor. Sorun ne olabilir acaba ?