General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

drag10

drag10

Üye
Kitkatta galiba saf android arayüzüne geçilecek bunun olması kişisel olarak bnm için kotu ama inşallah çift tiklayarak ekran açma ozelligi gelir sadece onun için bekliyorum kitkatiBu arada general mobile discovery (siyah) Benice eklersen sevinirim :)

calypso16

calypso16

Üye
swiftkey ücretsiz olmuş gerek yok heralde demi bizim gmd'ye

• Beğen
Tepkiler: Dede
calypso16

calypso16

Üye
Son 3 gündür wifi ile bağlantı full olduğu halde devamlı kopuyor hatta avea'nın 3g bağlantısı da ne oluyor anlamadım.

drag10

drag10

Üye
Arkadaşlar discovery için sensorlu kilif var midir yani kilifin kapagini acinca ekranin acilmasi

ölümüne

ölümüne

Üye
Herhangi bir kapaklı kılıf alırsanız sensörle ekranı kilitleyen/açan uygulamalar mevcut.

calypso16

calypso16

Üye
Aynen örn: smart cover yalnız ekranda oyun vb oynarken bazen el yaklaşınca kilitleniyor durdum yere.

drag10

drag10

Üye
Tesekkur ederim de mesela oyun oynarken kotu oluyo o uygulamalar yuklemistim daha önce onlari benim arkadasimda g2 var onda kiliftan kapaniyo sadece elini kpysan da kapanmiyo sadece kilifi algiliyor ben ole bizi ariyorum

calypso16

calypso16

Üye
Turkcell wap ile nasıl bağlanırım yani wap ile bağlanmak için ne yapmak lazım

Preloader

Preloader

Üye
.

• Beğen
Tepkiler: loneely42
loneely42

loneely42

Üye
Burada elitciler yok dostum :)

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Merhaba arkadaşlar nasılsınız Discovery telefonlara bildiğiniz üzere gnz uzantılı temalar kullanılmaktadır. Bu temalar çeşitli winrar gibi programlarla imaj değişikliği yapılaraktan kullanılır. Ama bu temayı temelden oluşturmak için bir program varmı yani symbian önceden tema yapmak için programlar vardı ama gnz yi açan programlar var mı?

drag10

drag10

Üye
Arkadaşlar birkaç forumda okudum aramada konuştuğumuz haporlorun yaninda on kameranin orda isim varmis galiba arama yaparken yaniyomus ben farkedemedim siz farlettiniz mi

calypso16

calypso16

Üye
İlk defa duydum denedim arama yaptım herhangi birşey yok

calypso16

calypso16

Üye
Sensor olmasın o kırmızı renkte

drag10

drag10

Üye
OlabilirO sensor yaniyo mu