General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

loneely42

loneely42

Üye
Beta oldugu icin guncellemelerden yapamiyoruz

• Beğen
Tepkiler: mahzunikaya

serhat71_71

Üye
launcher berbat eskisi bundan daha iyiydi

caglar b

caglar b

Üye
kitkat sürümünde framaroot çalışıyormu?

calypso16

calypso16

Üye
Akıllı saatler discoveryde calisiyor mu?

caglar b

caglar b

Üye
kitkat sürümünde framaroot çalışıyormu?
Kendi sorunu kendim cevaplıyorum, çalışmıyor [emoji3] rootgenius isimli uygulama ile rootlayabildim, kitkatın launcheri bence gayet güzel ama kamera uygulaması berbat

serhat71_71

Üye
müzik uygulamasıda berbat

drag10

drag10

Üye
Buğra hocam color OS un yeni versiyonu çıkacak mi

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67

Moto_G

Üye
Merhaba arkadaşlar benimse aklımda discovery alma fikri var ağır oyunlar oynıcam kamerasını çok beğendim bilmiyorum size göre nasıl ama sizce hala alınırmı sizce

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Rehber yedeğini nasıl alıyoruz içe aktar yok

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Evet hocam colorOs çok iyiydi yenisi çıksa daha iyi olur :)

cuuc

Üye
Bu telde şarj sorunu falan var diolar içimiz rahat alabilir miyiz?

sananebak

Üye
Bu telde şarj sorunu falan var diolar içimiz rahat alabilir miyiz?
Valla bende dün GMD 16GB Black aldım.Şarj işini samsung galaxy pocket şarjı ile hallediyorum.Kendi şarj makinesi biraz sert olduğu için şarj soketi çabuk bozuluyormuş.Kimi yerde yeni serilerde öyle bir sıkıntı çıkmıyor yazıyor.

cuuc

Üye
Valla bende dün GMD 16GB Black aldım.Şarj işini samsung galaxy pocket şarjı ile hallediyorum.Kendi şarj makinesi biraz sert olduğu için şarj soketi çabuk bozuluyormuş.Kimi yerde yeni serilerde öyle bir sıkıntı çıkmıyor yazıyor.
Yani kendi şarj aletini kullanmasak sıkıntı olmaz mı?

maktama

maktama

Üye
Kendi şarj KABloSuNu kullanmayın. Kendi şarj aletine başka bir usb kablo takıp kullanın.
Sıkıntı çıkmaz diye bir şey yok, başka kabloyla da şarj ederken zorlarsanız yine sıkıntı çıkacaktır. Kendi kablosunu kullanmamanız bu olasılığı düşürecektir, okadar.

• Beğen
Tepkiler: sananebak
calypso16

calypso16

Üye
Discovery 2 çıkacak mı acaba

sananebak

Üye
Kendi şarj KABloSuNu kullanmayın. Kendi şarj aletine başka bir usb kablo takıp kullanın.
Sıkıntı çıkmaz diye bir şey yok, başka kabloyla da şarj ederken zorlarsanız yine sıkıntı çıkacaktır. Kendi kablosunu kullanmamanız bu olasılığı düşürecektir, okadar.
Arkadaş haklı kendi şarj aletinin USB kablosu yerine başka bir kablo kullanın ve nazik takıp çıkarın.
Discovery 2 çıkacak mı acaba
Büyük ihtimalle çıkacak.

calypso16

calypso16

Üye
Çıkmış discovery 2

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt