ürün x-style markaPardon yanlis oldu resimatamiyorum da model boşuna bi bakimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadaki kardesim
Öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler.Ayarlar-Erişilebirlik-Güç dugmesi çagrıyı sonlandır seçenegine tik koyun arama sirasinda guc tusuna basarak anında goruşmesini kapatabilirsiniz...
dts sound boşluk yankılanması yüksekse ses az çıkargünaydın millet size bir şey sormak istiyorum benim kardeşimde de var bu cihaz daha bir aylık ses çok kısık telefonun bunu nasıl yükseltebilirim ben bir kaç uygulama denedim eh işte biraz yükseldi ama tatmin edici değil görüşü olan var mı yoksa servise vereceğim
yokdts sound boşluk yankılanması yüksekse ses az çıkar
hocam telefonda yazılımsal bir sorun var hangi uygulamayı yüklediysem ses çıkmıyor çok kısık bir sesi var gerek internette gerekse gelen aramalarda yada mp3 sesinde yok ses normalin yarısı gibi neyse servise verdimdts sound boşluk yankılanması yüksekse ses az çıkar
Bu güncelleme bizzat General Mobile yaptığına emin misiniz? Neden telefonun sistem güncellemelerinden yapılmadı pek güvenimiyorum bu güncellemeye.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kitkat indirmek isteyenler buyurun....