İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Merhaba,

Konuya gireyim hemen Galaxy S5'lerde falan gear fıt saatleri falan bizim kullandığımız telefonlara gelebilirmi evet o telefonların farklı sensörleri falan var ama yarıda olsa yazılımsal olarak da destekleniyor neyse 8.1 ile gelebilirmi yani böyle bir destek :)
Saatlerde gerekli sensörler var özelliğe göre farklı şekilde barındırıyor sağlık uygulamalarıyla telefondan detaylı inceliyorsun neler yaptığını yani ölçüm yapacak olan telefon değil saat/bileklik; gereken aksesuar ve yazılım/uygulama desteği, bağlantı çoğunlukla bluetooth ile sağlanıyor zaten. Gelmemesi için sebep yok.

dakamon

dakamon

Üye
Pebble diye bir şey duydunuz mu diye cem ama :hmmm

Bu arada aslında Cortana Cortana olmadan önce adı Alyx olarak seçilmiş. Fakat kullanicilardan gelen yoğun talep üzerine Microsoft ismini değiştirmiş.
O değilde uzun zamandır sansasyonel haberler çıkmıyor yine bir durağanlaştı wp dünyası :) Cortana acaba bu taraflara ne zaman gelecek. :) Peki sene sonuna kadar 40 ülkeye gelecek deniyordu gerçekten bu doğru olacakmı? Siz ne düşünüyorsunuz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O değilde uzun zamandır sansasyonel haberler çıkmıyor yine bir durağanlaştı wp dünyası :) Cortana acaba bu taraflara ne zaman gelecek. :) Peki sene sonuna kadar 40 ülkeye gelecek deniyordu gerçekten bu doğru olacakmı? Siz ne düşünüyorsunuz?
Bilemem ama yıl sonunda baya bir ülkede aktiflestirilmiş olur. sansasyonel haber derken :hmmm

berky55

Üye
lumia 925 kullanıyorum telefon güncelleme bölümünde Bi güncelleme gelmiş durumda içeriğinde Microsoft uptade ve bir yığın rakam var bu 8.1 güncellemesi mi oluyo bide resmi olanı çıktı mı yoksa bu gelen geliştiriciler için olanımıdır bilen varsa Bi el atsın wpyi hala çözebilmiş değilim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaş sansasyonel derken bence çok sevindirici büyük bir haber demek istemiş olmalı.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence biz Windowsphone cular aç gözlüyüz. :D Tamam sabır erdemine ulaştık ama istemede sınırımız yok. :D

...decode...

...decode...

Üye
evet arkadaşlar eşim bana yıldönümü hediyesi dt-910+şarj kapağı(820) almış :heyo2: baya bi sevindirik oldum :biggrin:

bazı arkadaşların dediği gibi kapağı takınca baya bi ağırlaştı telefon, hissettirdi kendisini :) ama kapağı da aynı renk sarı almış, dolayısıyla normal standart 820 sarı kapağım boşa çıktı. isteyen olursa elindeki farklı bir renk ile takas edebilir ya da uygun bi fiyata bırakabilirim.
Hocam mümkünse kapak için fiyat öğrenebilir miyim? :)

beats

beats

Üye
Nokia kamera gurularından Juha Alakarhu ve Eero Salmelin bazı soruları yanıtlamış, Lumia Cyan ve WP8.1 ile ilgili bilgi vermiş.

Lumia Cyan Kamera gelişmeleri:
  • Çok daha iyi düşük ışık performansı
  • Daha iyi renkler
  • Sürekli otomatik odak
  • Daha iyi görüntü kalitesi
  • Ve hatta RAW (DNG) görüntülerini daha iyi göreceğiz çünkü sensörü akıllı bir yolla kullanıyor.
Pureview artık Microsoft'un geliştirmeye devam edeceklerinden bahsedilmiş.
Ayrıca RAW desteği olan cihazlarda, RAW düzenlemenin de olabileceğini ima etti, denmiş.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Çağrı Gündüz, papakudioflu, 4MaGuS ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Nokia kamera gurularından Juha Alakarhu ve Eero Salmelin bazı soruları yanıtlamış, Lumia Cyan ve WP8.1 ile ilgili bilgi vermiş.

• Daha iyi renkler
  • Sürekli otomatik odak
  • Ve hatta RAW (DNG) görüntülerine daha iyi göreceğiz çünkü sensörü akıllı bir yolla kullanıyor.
Ayrıca RAW desteği olan cihazlarda, RAW düzenlemenin de olabileceğini ima etti, denmiş.
Ve bunların icon 930 ve 1520 de olacağını da söyleniyor bunu da bilsin arkadşlar. 820 ve altı modellerde hiç bir şey beklemeyin

skynet

Üye
Şu sararma sorununu düzeltsinler başka bir şey istemiyorum

beats

beats

Üye
Ve bunların icon 930 ve 1520 de olacağını da söyleniyor bunu da bilsin arkadşlar. 820 ve altı modellerde hiç bir şey beklemeyin
Tüm Lumia cihazlar Cyan güncellemesini alacağına göre temel iyileştirmeler tüm cihazlarda olacak, elbette en son çıkan cihazlar ve üst modeller güncel donanımlarından dolayı daha fazlasını alacak.

enessrsy

enessrsy

Üye
Ön kamera (920) şu an toz dolu tamamen ve berbat çekiyor normal olarak, tozsuz halini de biliyoruz da neyse :gul:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ön kamera (920) şu an toz dolu tamamen ve berbat çekiyor normal olarak, tozsuz halini de biliyoruz da neyse :gul:
bende aynı sorunu yaşıyorum, bu gün nokia care ye gittim 10 içinde yapılır dedi, istanbula falan yollanması gerekiyormuş bir toz için, galiba askere gittikten sonra yollatırım benim için şuan pek önemli değil sağlam geri gelir haralde

dakamon

dakamon

Üye
Facebook beta yeni güncelleme ile büyük değişiklikler yaptı uygulamada. Arayüz değişmiş. Biraz alışılması gerekiyor ama bence biraz daha toparlanmalı bu arayüzü çok ta sevemedim.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Facebook beta çok güzel olmuş çok sevdim bu halini

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve ogzhnoTr
Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye

• Daha iyi renkler
  • Sürekli otomatik odak
  • Ve hatta RAW (DNG) görüntülerini daha iyi göreceğiz çünkü sensörü akıllı bir yolla kullanıyor.

Sürekli otomatik odak derken oto focus herhalde değilmi ? eğer öyleyse :eller:facebook betaya ne olmuş böyle ? biri beni çimdiklesin nasıl bir güzellik bu ilk görüşte aşk olmuş resmen harika :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Facebook beta yeni güncelleme ile büyük değişiklikler yaptı uygulamada. Arayüz değişmiş. Biraz alışılması gerekiyor ama bence biraz daha toparlanmalı bu arayüzü çok ta sevemedim.

Android ve ios ile aynı tasarımda. Böyle giderse messenger içinde baloncuk özelliği gelecek gibi duruyor. Çok beğendim ben bu arayuzu. Yavaş yavaş tasarım açısından gelişiyor wp.

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

beats

beats

Üye
Sürekli otomatik odak derken oto focus herhalde değilmi ? eğer öyleyse :eller:
Evet, şu anda kullanılan tek ögeye dokunmanın aksine büyük ölçüde hızı arttırmak ve fotoğraflarda hareketli nesneleri yakalamayı daha kolay hale getirecek diye bahsedilmiş.

Üst Alt