Bende kontrol ettim,sonuç olumsuz.
Valla yeniden kontrol ettim hala yok.Güncelleme gelmedimi sanada
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Olabilir belki sıkıltırılmıştır 200 kusur bişeydir yuklenmesi surmuştur bunları kafaya takmayın ayrıca yeni fark ettim ben daha geri tuşuna basınca arka planda çalışanlar gozukuyordu ya aşağıya itip kapatma gelmiş bugün fark ettim +150000000
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Öyle deme şimdi biri gelir beğenmiyorsan İOS yada Android al der malum her gün olan mevzularArkadaşlar 2 gündür telefona reset atmaktan bi hal oldum. Güncellemeden sonra telefon donup duruyor. Çıldıracağım yalumia 620

Arkadaşlar 2 gündür telefona reset atmaktan bi hal oldum. Güncellemeden sonra telefon donup duruyor. Çıldıracağım yalumia 620
Telefonu sıfırlamayı deneyin bence. Temiz bir kurulum yapın ve windowsphone.com oturum açıp, telefonun ayarlarından telefonu bul açık yapıp site üzerinden çaldırınız. Satın alma geçmişinden uygulamaları telefonunuza gönderiniz. Aklıma gelen tek yol bu. Eğer donma sorunu halen devam ederse telefonu yeniden flaşlayınız.Arkadaşlar 2 gündür telefona reset atmaktan bi hal oldum. Güncellemeden sonra telefon donup duruyor. Çıldıracağım yalumia 620