Bay H
Üye
Telefon adamın arka cebinde iken şarj kablosunun nereye takıldığı üzerine uğraşıyorum şuandaResimde ilk dikkatinizi çeken şey ne oldu?

Telefon adamın arka cebinde iken şarj kablosunun nereye takıldığı üzerine uğraşıyorum şuandaResimde ilk dikkatinizi çeken şey ne oldu?

Kablosuz şarj özelliği olan pantolonResimde ilk dikkatinizi çeken şey ne oldu?
Yemin ediyorum çoluğumuz çocuğumuz olmayacak bunların yüzünden 
Cesarete bak, adam patlama tehlikesinden gelen arkadaşlık isteğini yoksaymış.Adam Nokia DC-50 kablosuz sarj özellikli harici batarya için özel pantolon yaptırmış.

Gözüm 930'dan başka bişey görmediResimde ilk dikkatinizi çeken şey ne oldu?

Foto finişe kalırlar. Atbaşı da olabilir.Gözüm 930'dan başka bişey görmedi
Bakalım 930'mu daha önce gelcek yoksa 8.1 mi![]()
Bence el ele gelsinlerFoto finişe kalırlar. Atbaşı da olabilir.

Bir tek ben anlamadım galiba ne yaptığını kimse sormadığına göreHiç mi işin yok ve adam nereden aklına geldi bu şimdi.

Ali kemal abi birde paylaştığı şeyleri açıklasa tam olacak. Wp li bir telefona android mi kurmuş nedir?Bir tek ben anlamadım galiba ne yaptığını kimse sormadığına göre![]()
Kablodan şarj paylaşımı oluyor Lumia'ya dikkat.Ali kemal abi birde paylaştığı şeyleri açıklasa tam olacak. Wp li bir telefona android mi kurmuş nedir?

OhaKablodan şarj paylaşımı oluyor Lumia'ya dikkat.![]()
Mate 2 gibi olmuş 
Adam Lumia 1020'yi USB OTG ile Nexus 7'ye bağlayıp veri transfer ederken cihazı da sarj etmiş.Ali kemal abi birde paylaştığı şeyleri açıklasa tam olacak. Wp li bir telefona android mi kurmuş nedir?
Evet öyle görünüyor acaba bu tarz güncellemelerin gelmesi cyanın yakında geleceğinin bir göstergesi olabilirmi?Ekrana gelen güncelleme ile parlaklık profilinin geldiği aktarılmış ancak çalışmak için Cyan güncellemesini bekleyeceğiz gibi gözüküyor.
Yavaş yavaş adapte ediyorlar sanırım, zamanında yeni Nokia Türkiye başkanı yaz başlarında dağıtıma başlanabilir diyordu. Haziran sonu Temmuz ortasına kadar dağıtım başlamış olur diye düşünüyorum
Evet öyle görünüyor acaba bu tarz güncellemelerin gelmesi cyanın yakında geleceğinin bir göstergesi olabilir mi?
Pantolon Amazon'da satışa çıkacakmış İngiliz tasarımcı A. Sauvage yapmış.Adam Nokia DC-50 kablosuz sarj özellikli harici batarya için özel pantolon yaptırmış.
Şimdi bu pantolonun çalışma mantığı tam olarak nasıl olabilir fikri olan varmı arkadaşlar?Pantolon Amazon'da satışa çıkacakmış İngiliz tasarımcı A. Sauvage yapmış.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca twitterda yarışması varmış, İngiltere'den katılanlar öncelikliymiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kapri pantolon () severlere duyurulur.