İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Bu arada Microsoft'un 8.1 preview için verdiği son güncelleme ile Nokia Camera'nın otomatik odaklamasında ufak tefek aksaklıklar oluşmuş. Bir geri bildirim yapmak gerekli bununla alakalı. Cyan güncellemesi umarım kamera açısından çok daha iyi ve stabil sonuçlar verir.

Mecbur vermeli :D

Tost Makinası ile gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
Yabancı bir kaynakta İE yerine Chrome geleceğini duydum ne kadar doğru olabilir ?
@bulutsuzgece @papakudioflu

beats

beats

Üye
Yabancı bir kaynakta İE yerine Chrome geleceğini duydum ne kadar doğru olabilir ?
@bulutsuzgece @papakudioflu
Fazla ütopik, temel uygulamaları vermemişken bir de tarayıcı ha... :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve OttomaN TigeR
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
evet arkadaşlar eşim bana yıldönümü hediyesi dt-910+şarj kapağı(820) almış :heyo2: baya bi sevindirik oldum :biggrin:

bazı arkadaşların dediği gibi kapağı takınca baya bi ağırlaştı telefon, hissettirdi kendisini :) ama kapağı da aynı renk sarı almış, dolayısıyla normal standart 820 sarı kapağım boşa çıktı. isteyen olursa elindeki farklı bir renk ile takas edebilir ya da uygun bi fiyata bırakabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Merhaba,

Konuya gireyim hemen Galaxy S5'lerde falan gear fıt saatleri falan bizim kullandığımız telefonlara gelebilirmi evet o telefonların farklı sensörleri falan var ama yarıda olsa yazılımsal olarak da destekleniyor neyse 8.1 ile gelebilirmi yani böyle bir destek :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Maalesef. Kendi ürününü çıkarsa olur anca.

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Zaten şöyle dedim gear fit gibi birşey değil nokia'da o saat gibi bir saat çıkarırsa uyumlu olurmu dedim :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Microsoft'un akıllı saatine bağlı her şey diğer firmalar şu an için yapmazlar.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Zaten şöyle dedim gear fit gibi birşey değil nokia'da o saat gibi bir saat çıkarırsa uyumlu olurmu dedim :)
nokia çıkarırsa (-ki microsoft çıkarma planları yapıyor diyorlar) tabi ki WP ile uyumlu olacaktır

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Yani şuan ki piyasadaki lumia telefonlarda ''520'den 1520'ye'' dahil dananımı o saatleri desteklermi peki? zor bir soru ama işte :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şu an piyasadaki saatler işletim sistemi olarak WP'u desteklemiyorlar. sıkıntı orda, yoksa donanımsal bi durum değil

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
şu an piyasadaki saatler işletim sistemi olarak WP'u desteklemiyorlar. sıkıntı orda, yoksa donanımsal bi durum değil
Aynen öyle destek veren bir cihaz olsa olur da şu ankiler desteklemiyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Pebble diye bir şey duydunuz mu diye cem ama :hmmm

Bu arada aslında Cortana Cortana olmadan önce adı Alyx olarak seçilmiş. Fakat kullanicilardan gelen yoğun talep üzerine Microsoft ismini değiştirmiş.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Pebble diye bir şey duydunuz mu diye cem ama :hmmm

Bu arada aslında Cortana Cortana olmadan önce adı Alyx olarak seçilmiş. Fakat kullanicilardan gelen yoğun talep üzerine Microsoft ismini değiştirmiş.
Yok duymadık :D Kullancılardan gelen yoğun talep nasıl oluyor hocam? Biz zamanında geliştirilirken Alyx diye bir şey duymadık nasıl kullanıcı talebi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yok duymadık :D Kullancılardan gelen yoğun talep nasıl oluyor hocam? Biz zamanında geliştirilirken Alyx diye bir şey duymadık nasıl kullanıcı talebi?
Şöyle ki Windows Phone8.1'deki dijital sesli asistan ilk kez sızdırıldığnda Windows Phone User Voice sitesinde adının Cortana olması için bir başlık açılmış ve kısa zamanda top list olmuştu. Cortana ekibinin başkanı Marcus Ash de bu oylamayı dikkate alarak Cortana ismini belirlediklerini açıkladı.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Şöyle ki Windows Phone8.1'deki dijital sesli asistan ilk kez sızdırıldığnda Windows Phone User Voice sitesinde adının Cortana olması için bir başlık açılmış ve kısa zamanda top list olmuştu. Cortana ekibinin başkanı Marcus Ash de bu oylamayı dikkate alarak Cortana ismini belirlediklerini açıkladı.
Şimdi anladım teşekkürler :)

Üst Alt