İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Asıl siz üslubunuza çeki düzen vermezseniz, forum kuralları gereği yaptırımla karşılaşacaksınız.
Ayrıca konuyu gereğinden fazla uzattınız.

Orada yorumu dikkatli okursanız, "çığırtkanlık yapanlar" diyor.
Üstünüze kendiniz yakıştırıyorsanız benim diyecek sözüm yok.

Bir daha yaşa başa bakmadan terbiye öğreticiliğine soyunursanız, asıl üslup o zaman başlar.
Burada noktalayalım lütfen.
İyi forumlar.
Son cümlendeki tehdit umarım klavyede kalmaz özgürcüğüm malum bilgisayar başından tehdit etmek hiç bir işe yaramaz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kimseyi tehdit ettiğim yok, sadece düzgün üslup kullanmaya davet ediyorum.

Ayrıca mesajlarınız taşındığı halde "silindi, babasının malı mı, niye siliyorlar, hala silme derdinde" gibi absürt yorumlarla forumdaki amacınızı belli ettiniz.

Kolaylıklar diliyorum.

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Bir daha yaşa başa bakmadan terbiye öğreticiliğine soyunursanız, asıl üslup o zaman başlar. Bu davet mi?

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
@bulutsuzgece cevap bekliyorum pek saygı değer yöneticim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çağrı arkadaşım, her ne kadar kendince haklı nedenlerin olsa da konuyu şuan gereksiz yere uzatıyor ve mesajlarınla bölüm yöneticisini alenen tahrik ediyorsun.

• Beğen
Tepkiler: beats
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bir daha yaşa başa bakmadan terbiye öğreticiliğine soyunursanız, asıl üslup o zaman başlar. Bu davet mi?

Evet davet.
Forumu incelemeden yazdığınız mesajlarla üslubunuzu belli ettiniz çünkü.

Siz burayı başka forumlarla veya beni başka yöneticilerle karıştırdınız sanırım.
Üslubu düzgün olduğu sürece fikir tartışmasına sonuna kadar açığım.
Kimsenin mesajlarını silmem, kişi mutlaka cevabını alır.
Ancak siz o kadar "kışkırtma" odaklı gelmişsiniz ki, daha foruma ve mesajlara bakmadan çocukça mesajlara giriştiniz.

Neyse, sizden rica ediyorum gereksiz uzatmayalım.
Windows Phone konusunda söyleyecekleriniz varsa, elbette üzerine konuşalım tartışalım, fikirlerimizi paylaşalım.
Ama beni hedef alarak, kişisel husumet içine girerek bir yere varamazsınız.

Bundan sonrası size kalıyor.
Gereksiz ve ilgisiz yorumlar silinecektir.
Sonra neden silindi diye sormayın olur mu?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
anlamadığım nokta şu, google uygulumaları yok diye şikayet edilir yorum yazılır ama bu kadar basa basa uğraşılmazki yani sen buraya yazınca uygulama magazaya gelmiyecek buraya yazmak yerine 2dk lığına google yetkililerine yazı yazsan çok daha yararlı olur bence, sistemde magazada eksikler var begenmeyen farklı bir sisteme geçer, para vermişim sonuna kadar herşeyi isterim diyorsanızda parayı maxicep üyelerine veya yöneticilerine vermediniz, microsofta veya nokia şikayette bulunun burası sadece gelişmelerden haberdar olmak için yapılan bir forum, herşeyde haklı olsanızda bunu unutmayın
@Çağrı Gündüz

Son düzenleme:
  • Beğen
Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Özgür hala yorumlarında çoçuk falan yazıyorsun ondan sonra niye böyle yorum yaptın mevzusu oluyor. Sen 25 yaşında birine çoçuk diyorsan sende 31 yaşında çocuksun be Özgür.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Özgür hala yorumlarında çoçuk falan yazıyorsun ondan sonra niye böyle yorum yaptın mevzusu oluyor. Sen 25 yaşında birine çoçuk diyorsan sende 31 yaşında çocuksun be Özgür.

Tamam.
Burada noktalayalım olur mu?
Gereksiz uzamasın.

Lumialar ve Windows Phone konusunda söylemek istediğiniz şeyleri, gördüğünüz eksiklikleri, eleştirilerinizi burada dile getirebilirsiniz.
Bizler de fikrimizi belirtiriz.

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Windows Phone ile ilgili konuşalım diyorsan konuşalım. Bana mayıs ayı ortası candy crush sağa oyununun geleceğini söylemiştin. Haziran ortasındayız oyun gelmedi neden böyle bir şey yaptın özgür?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows Phone ile ilgili konuşalım diyorsan konuşalım. Bana mayıs ayı ortası candy crush sağa oyununun geleceğini söylemiştin. Haziran ortasındayız oyun gelmedi neden böyle bir şey yaptın özgür?

Bizler de bütün haber portalları gibi kaynak olarak yabancı ajans ve portallardan yararlanıyor, bunları çevirerek üyelerimizle paylaşıyoruz. Söz konusu kaynaklar da bu haberleri belli yerlerden aldıkları duyum ve haberlere göre hazırlıyorlar.

Ancak bahse konu kaynakların ve verilen bilgilerin güvenilirliği her zaman tartışılır.
Nitekim zaman zaman sızan bilgiler doğru olmayabildiği gibi gecikmeli olarak da gerçeğe dönüşebiliyor.

Ancak burada takındığınız tutum çok yanlış.
Sanki hiç yanılamazmışız gibi bir tavır sergiliyorsunuz.
Oysa bu tür istisnai yanılmalar en güvenilir haber siteleri ve kanalları için dahi söz konusu.

Candy Crush Saga'nın Windows Phone'a geleceği haberleri Ocak ayında sızdırılmaya başlandı ve Nisan-Mayıs gibi gelebileceği söylendi. Ancak henüz bu haberler gerçeğe dönüşmedi.

Şimdi açıklayıcı oldu mu?

• Beğen
Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Ben size güvendiğim için hevesle beklemiştim. Bundan sonraki haberleriniz de daha temkinli olacağım açıklama için teşekkürler. Bakarsınız 2015 Mayıs ayında gelir neden olmasın.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ya Çağrı öyle bir soru soruyorsun ki! Sanki uygulamanın yapımcısı Özgür ve ondan uygulamayı Mayıs ayında yayınlayacağına dair söz almış gibi millete empoze ediyorsun. Ayrıca onu yalancılıkla itham ediyorsun. Ne yalan söyleyeyim şu tutumun hiç hoş değil ve seni bu tutumundan dolayı esefle kınıyorum.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Sen böyle söyleyince üzüldüm şimdi. Normalde seviyorum onuda bugün her yorumun içine birşey sokuşturmuş tahrik oldum sinirlendim bu sefer ben de ona yüklendim sinirlenince istenmeyen şeyler oluyor. Özgür de 1 sayfa yazı yazıyor kibar kibar araya bir laf sokuşturuyor ondan sonra işin içinden çık çıkabilirsen. Neyse sinirim geçti ona kızgın değilim. Sende kusura bakma istemezdim böyle olmasını.

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve OttomaN TigeR
Serhan

Serhan

Üye
Yav yeter boşuna bir sebepten tartışıyorsunuz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

dakamon

dakamon

Üye
Ben size güvendiğim için hevesle beklemiştim. Bundan sonraki haberleriniz de daha temkinli olacağım açıklama için teşekkürler. Bakarsınız 2015 Mayıs ayında gelir neden olmasın.
Zaten en baştan kesin gelecek gözüyle bakman bir kere forumda sanki yeniymişsin havası uyandırdı bende. Bu güne kadar bir çok haber yapıldı ama kesinliğine %100 inanmadık çunku bunlar resmi olmayan ağızlardan gelen iddaydı. Ozgur abi ali kemal abi de bu tarz sızıntı haberleri bizlerle paylaştı kesin demediler resmi olmayan hiç bir haber için. Bu güne kadar da anlamış olman gerekirdi bir haberin her zaman bir idda nın ötesine geçmediğini. Çünkü ben bir yıldır gordum ki yapılan haberlerin yüzde 70 i sonradan doğru oluyor. Bence candy crush oyununu çok seviyorsun ve gelmemiş olması seni baya uzmuş o yüzden biraz sinirlenmişsin. Benim gorduğum bu. İyi forumlar.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu arada Microsoft'un 8.1 preview için verdiği son güncelleme ile Nokia Camera'nın otomatik odaklamasında ufak tefek aksaklıklar oluşmuş. Bir geri bildirim yapmak gerekli bununla alakalı. Cyan güncellemesi umarım kamera açısından çok daha iyi ve stabil sonuçlar verir.

Üst Alt