Duyuru Windows Phone 8.1 Xbox Video,Oyun ve Müzik Uygulamaları Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağa sola kaydırınca şarkılar aşağı yukarı kaydırılınca da albümler arasında geçiş yapıyor olması lazım.

Bay H

Bay H

Üye
Sağa sola kaydırınca şarkılar aşağı yukarı kaydırılınca da albümler arasında geçiş yapıyor olması lazım.
Abi sağa veya sola kaydırma işlemi uygulanınca "Şimdi Yürütülüyor" ekranı ile "Ana Ekran" arasında geçiş yapılıyor. Şuanda sadece yukarı-aşağıya kaydırarak şarkı değiştirme aktif.

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Xbox video bolumunde birkaç tane video vardı fakat su anda yok ve izlenmiyor acaba izleyebilen varmı varsa nasıl yaptı bi yardım mı

...decode...

...decode...

Üye
xbox müziğin 4. güncellemesi önümüzdeki haftanın başlarında gelecekmiş.

Bay H

Bay H

Üye
Xbox Video güncellendi ve saydam arka plan desteğine kavuştu

enessrsy

enessrsy

Üye
Bende müzik uygulaması hiç çalışmıyor. Telefonu sıfırladım bir iki gün çalıştı sonra çalışmadı, telefonu sıfırladım çalıştı sonra 3 gün içinde yine çalışmamaya başladı. Yükleniyor yazısı çıkıyor öyle dakikalarca kalıyor..

Ercument33

Üye
Beyler yeni gelen yeşil simgeli "video" programı... Ne işe yarıyor kullanabilen var mı ? Ben açıyorum yukarda "yükleniyor..." Yazıyor altta "burada gösterilecek video yok" yazıyor falan... Nedir bu ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bay H

Bay H

Üye
Video adlı uygulama 8.1 ile gelen ve eski müzik+videoların ayrılmış halidir. Uygulama telefonunuzdaki video dosyalarını oynatmanızı sağlar.

dakamon

dakamon

Üye
Video adlı uygulama 8.1 ile gelen ve eski müzik+videoların ayrılmış halidir. Uygulama telefonunuzdaki video dosyalarını oynatmanızı sağlar.
Bence oynatmamanızı sağlar demeliydiniz. Çıktığından beri telefonumdaki sd kartımdaki hiçbir videoyu görmüyor :/

braayn

braayn

Üye
sanırım alt yazı ekleme özelliğide gelmiş

Bay H

Bay H

Üye
Bence oynatmamanızı sağlar demeliydiniz. Çıktığından beri telefonumdaki sd kartımdaki hiçbir videoyu görmüyor :/
:lamer: Kararlı sürüme kadar umarım bu tip sorunları çözerler ufakta olsa önemli eksiklikler :close_tema:

emz

emz

Üye
Alt yazı eklem sözde iki ay önce geliyordu ama hala yok. Teli servise vericem pazartesi. Tuş bozuldu (520). Biri acaba deneyip yazabilir mi geldi mi diye? En çok beklediğim bu. Şimdiden teşekkürler :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir rivayete göre Xbox Müzik artık baya bir hızlanmış bugün gelen güncellemeden sonra.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Müzik güncellemesi bu sefer iyi oldu. bayağı hızlandı müzik çalar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Mix radyodaki gibi albüm kapağını nasıl yapıyoruz yapan varmı

enessrsy

enessrsy

Üye
Bende müzik çalar yine çalışmıyor anlamadım gitti, :duvar2:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Mix radyodaki gibi albüm kapağını nasıl yapıyoruz yapan varmı
ben bunu kullanıyorum
gerçi ben hala wp8.0'dayım sizdeki Müzik uygulamasında da iş görür mü bişi diyemicem ama uygulama 8.1 ile uyumlu sanırım

kamil5028347

kamil5028347

Üye
ben bunu kullanıyorum
gerçi ben hala wp8.0'dayım sizdeki Müzik uygulamasında da iş görür mü bişi diyemicem ama uygulama 8.1 ile uyumlu sanırım

Wp 8.1 ile uyumsuz yazıyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Wp 8.1 ile uyumsuz yazıyor
evet ben direk buraya bakınca yanıldım tabi
Şunlarla çalışır:
  • Windows Phone 8.1
  • Windows Phone 8
halbu ki adam açıklama kısmına kocaman yazmış ben orayı görmemişim :kıskıs:

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Abi Müzik sorunu Lumia Blackden beri vardı bende kulaklığı takıyordum mesela whatssapdan mesaj geldiyse mesaj sesini dışarıya veriyordu şarkı kulaklıktan devam ediyordu çok cins Nokia nın müzik hataları mesela Lumia Blackde şarkı açıkken sesini bazen açıp kısmaya çalıştığımda şarkı aynı ses düzeyinde devam ediyordu bu düzeltilecek ilk hata çevremdeki çoğu kişide var bu hata Report edilebilecek Bi konu bence bu...

• Beğen
Tepkiler: Çağrı Gündüz

Üst Alt