Bendeki cihaz ile 15 saatten fazla müzik dinlenebiliyor. Bu yaptığın hesap işe yaramaz ve benim için sorun teşkil ediyor. Şu adamların hatalarını savunmaktan vazgeçin bırakın eşşek gibi düzeltsinler.Şimdi 3 dakika bir şarkı desek. 90x3= 270 dakika 4,5 saat ediyor. Yolculuk desen şarj dayanmaz boş zaman desen olmaz. Duzeltilebilir ama sorun teşkil etmez
Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Bendeki cihaz ile 15 saatten fazla müzik dinlenebiliyor. Bu yaptığın hesap işe yaramaz ve benim için sorun teşkil ediyor. Şu adamların hatalarını savunmaktan vazgeçin bırakın eşşek gibi düzeltsinler.
Müzik benim içinde önemli bir konuda rahatsızlığımı dile getirmiştim yanlış anlaşılmaya sebep olmuştu.Müzik uygulaması bence 8.1 sonra sorunlu hale geldi.Umarım en kısa sürede eski haline getirilir(tabikide iyisi yapılacaksa yapılsın ama bir an önce hataların giderilmesi gerekiyor.Bu hatalara rağmen müzik programını savunulacak bi durumu yok)Şöyle bir şey ben mesela dinlemek istediğim parçayı listeden hızlıca seçmek istiyorum ama bu sıkıntı yaratıyor. Benim için çok sinir bozucu. Konu açılacak kadar önemli bence ki bir çozumu varsa öğrenmek istedim yoksa da ingilizce iletişim kurabilecek bir forum takipçisinin sorundan haberdar olmasını istedim başka bir amacım yok zaten. Polemiğe girmek istemiyorum. Üstelik müzik dinlemek bir zevktir. Günde rahat 10 saate yakın tek şarjla dinliyorum. Benim için buyuk sorun sizin için olmaması benim gibi ilgilendirenleri herhalde pek ilgilendirmiyor. Belirtmek istedim.
Savunduğumu söylemedim. Duzeltecekler tabi ama konu açılacak kadar önemli değil. Ayrıca elindeki telefonla 15 saat boyunca mesajlaşmadan internet kullanmadan veya herhangi bişey yapmadan müzik dinlersen saygı duyarım.
Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
bir sonraki güncelleme ile transparan olacağını bir yerde okumuştumMuzik ve video uygulamaları Yetersiz ya live tile bile yok
Bir sonraki değil gelecek güncellemelerden biri ile gelecek belki yarın belki yarından da uzakbir sonraki güncelleme ile transparan olacağını bir yerde okumuştum
Bencede iyi olurMix radyoda sadece şarkılar kısmını pinleyebiliyoruz xbox muzikde de olsa bu iyi olurdu
Güncelleme ile olur inşallahBencede iyi olur
Madem microsoft satın alma işlemlerini bitirdi. Xbox Music ile MixRadio yu birleştirip adam gibi yeni bir müzik çalar yapsa ya. İkisininde kendine özgü artıları var yani.Ondan ona ondan ona zıplamak istemiyorum
![]()