Duyuru Windows Phone 8.1 Xbox Video,Oyun ve Müzik Uygulamaları Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Belki burada daha çok kullanıcıya ulaşırım arkadaşlar bir sıkıntım var Youmusıcden indirdiğim her müziğe farklı albüm oluşturuyor şarkısnın ismini giriyorum sonrada sfını giriyorum albüm kısmını boş bırakıyorum normalde öyle yaptıklarımda hepsi Bilinmeyen albume yonlendiriyordu fakat hepsine ayrı ayrı albüm açıyor ne önerirsiniz?

beats

beats

Üye
Belki burada daha çok kullanıcıya ulaşırım arkadaşlar bir sıkıntım var Youmusıcden indirdiğim her müziğe farklı albüm oluşturuyor şarkısnın ismini giriyorum sonrada sfını giriyorum albüm kısmını boş bırakıyorum normalde öyle yaptıklarımda hepsi Bilinmeyen albume yonlendiriyordu fakat hepsine ayrı ayrı albüm açıyor ne önerirsiniz?
Bir de bunu dene.

alical33

alical33

Üye
Son guncellemeden sonra ara sıra bi şarkıyı seçiyorum başka Bi şarkıyı açıyor çok sinir bozucu ve hala yavaş

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Yaklaşık olarak 2-3 gün sonra internetin pek sık kullanılır hali olmadığı ve müzik ile vakit geçireceğim yere gidiyorum Sorunum buyuk.

Youmusıc, Musıctube, vs. vs. Uygulamaları denedim olmadı bir müzik indirdiğim zaman sıkıntı yok Ama 2. Müziği indirdiğim zaman farklı albüm açıyor gerçekten ne yapmam lazım bilmiyorum Yardım edin.

Son düzenleme:
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
İyi geceler herkese ilk önce Konu lütfen kapanmasın Yaklaşık olarak 2-3 gün sonra internetin pek sık kullanılır hali olmadığı ve müzik ile vakit geçireceğim yere gidiyorum Sorunum buyuk.

Youmusıc, Musıctube, vs. vs. Uygulamaları denedim olmadı bir müzik indirdiğim zaman sıkıntı yok Ama 2. Müziği indirdiğim zaman farklı albüm açıyor gerçekten ne yapmam lazım bilmiyorum Yardım edin.

Bu mp3'ün içindeki albüm-sanatçı bilgisinden kaynaklıdır. Bilgisayara Mp3 tag programını indirip kurun. Ardından indirdiğiniz müzikleri bu program ile editleyin. Böylece hepsini tek albüme filan atarsınız düzenli olur müzik listeniz.

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Bu mp3'ün içindeki albüm-sanatçı bilgisinden kaynaklıdır. Bilgisayara Mp3 tag programını indirip kurun. Ardından indirdiğiniz müzikleri bu program ile editleyin. Böylece hepsini tek albüme filan atarsınız düzenli olur müzik listeniz.
Windows 7 pcm sorun olurmu peki

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Peki Şuan mobilim de Linkini atarmıwın çok teşekkür ederim :)Yükledim onuda anlamadım sildim Of ya olmuyor mu başka yolu yokmu arkadaşlar?

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Mix radyodaki gibi albüm kapağını nasıl yapıyoruz yapan varmı daha öncede sordum ama galiba yapan yok

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Mix radyodaki gibi albüm kapağını nasıl yapıyoruz yapan varmı daha öncede sordum ama galiba yapan yok

Abi Xbox Music i diyorsun sanırım ama onu eşitlemeden önce WMP den belirlemiyor muyduk ? Windows Media Player dan yani

...decode...

...decode...

Üye
Bilgisayardanmı yapmam lazım yani tam bilmiyorum ki
Bunun için bir sürü programlar var ama ben size albüm kapağı için kendimin de kullandığı mp3tag adlı programı öneririm, kendim de aynı programla albüm kapaklarını mp3'lerime gömüp telefona atıyorum ve hiçbir sorun çıkmadı şu ana kadar. Bilgisayardan yapmanız lazım bu işlemi.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bunun için bir sürü programlar var ama ben size albüm kapağı için kendimin de kullandığı mp3tag adlı programı öneririm, kendim de aynı programla albüm kapaklarını mp3'lerime gömüp telefona atıyorum ve hiçbir sorun çıkmadı şu ana kadar. Bilgisayardan yapmanız lazım bu işlemi.

Deneyeceğim teşekkür ederim

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Kardeşim lütfen bana yardım et Xbox müzik çok lanet ve müziğe ihtiyacım var 2-3 gün so ra Net olmayan yere gidicem Ve müzik lazım olacak çok açık bir şekilde nasıl yapmam lazım bana yardımcı olurmusun lütfen mp3tagı nasıl kullanacağım hakkında

...decode...

...decode...

Üye
Kardeşim lütfen bana yardım et Xbox müzik çok lanet ve müziğe ihtiyacım var 2-3 gün so ra Net olmayan yere gidicem Ve müzik lazım olacak çok açık bir şekilde nasıl yapmam lazım bana yardımcı olurmusun lütfen mp3tagı nasıl kullanacağım hakkında
Ne konuda yardım istiyorsun acaba?

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Mp3tagı kurdum sıkıntı yok fakat müzikleri nasıl bir albüm olarak yapıcam e nasıl telefona atıcam bilmiyorum

...decode...

...decode...

Üye
Mp3tagı kurdum sıkıntı yok fakat müzikleri nasıl bir albüm olarak yapıcam e nasıl telefona atıcam bilmiyorum
albüm yapmak derken tüm şarkıları bir klasörde toplamaktan mı bahsediyorsunuz?

...decode...

...decode...

Üye
aslında bu dediğiniz işlem için mp3taga gerek yok. bilgisayardan bir tane rastgele klasör açıp bütün şarkıları oraya atın, daha sonrasında usb kablosuyla telefona atın eğer dediğiniz şeyden bahsediyorsanız.

Üst Alt