Yardım oyun açınca ekran donuyor !!

Sponsorlu Bağlantılar

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
oyun açınca ekran donuyor !!
merhaba arkadaşlar oyun açtıgım zaman pc donuyor ama oyun oynamadıgım zaman mesela 3 saat internette gezsem bazen arada no signal hatası alıyorum bazen 5-6 resete basınca tekrar açılıyor bazende bilgisayarı ilk açınca no signal hatası alıyorum kabloyla felan ugrasıyorum bazen nadir oluyo bazen kendiğilinden ilk açtıgımda çalışıyor bunun nedeni nedir acaba bilgisayarın fanı da çalışmıyor

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
vga kabloda temassizlik olabilir ilk olarak başka kablo dene olmazsa ekran kartında sorun olabilir

• Beğen
Tepkiler: harmless07
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
denicem baska kabloyla

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
merhaba arkadaşlar oyun açtıgım zaman pc donuyor ama oyun oynamadıgım zaman mesela 3 saat internette gezsem bazen arada no signal hatası alıyorum bazen 5-6 resete basınca tekrar açılıyor bazende bilgisayarı ilk açınca no signal hatası alıyorum kabloyla felan ugrasıyorum bazen nadir oluyo bazen kendiğilinden ilk açtıgımda çalışıyor bunun nedeni nedir acaba bilgisayarın fanı da çalışmıyor
Fani calismiyorsa ekran karti cok isiniyor.fani tamir et :oke:

• Beğen
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarciya taktirmaya gidiyim no signal hatasini da soyliyim mi

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
internette 2-3 saat geziyorum ama oyunda no signal alıyorum şimdi bi daha denicemde bu sefer oyun açılmıyor silip tekrar yüklicem. geçen sene gündüz oyunu açtıgımda içerde klima yoktu oyun açtıgım zaman 15-20 dk sonra no signal olurdu ama gece açtıgımda içerisi eserdi rahat rahat oynardım. çok ısınsaydı heralde bu kadar internette gezemezdim

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
internette 2-3 saat geziyorum ama oyunda no signal alıyorum şimdi bi daha denicemde bu sefer oyun açılmıyor silip tekrar yüklicem. geçen sene gündüz oyunu açtıgımda içerde klima yoktu oyun açtıgım zaman 15-20 dk sonra no signal olurdu ama gece açtıgımda içerisi eserdi rahat rahat oynardım. çok ısınsaydı heralde bu kadar internette gezemezdim
Sorun %90 Isınmadan kaynaklanıyor gibi.

• Beğen
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Aynı sorun bendede vardı.Sonuç ekran kartını yaktım.Fazla açma ve tamir ettir :)

• Beğen
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
masaüstüyse vatandan garantili al tak ekran kartını

• Beğen
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
vatan da ucuz mu

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
ucuz sayılır istersen beğendiğin markayı şu sitelerde arattır=
güvenilir olan birinden al ucuzsa

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkürler almışken oyun için alayım bari bu arada bilgisayarda oyun felan açarken baya ses geliyor darr darr dar

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Anakart ozelliklerin ne.? ona gore almalisin Ekran kartini.

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
asus p5pl2-e tam bilmiyorum nasıl öğrenicem

Üst Alt