Avea inTouch ZTE Blade Avea inTouch 2 - CM11 (Android 4.4.2) Rom (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Samizel Destan arkasimiza minettarim. Tum forumu birkac kez okuyup bu root ve rom isini basardim. Tum intoch 2 lere de siddetle tavsiye ederim. Ben avea intoch 2 nin temasini root yapmadan once apk sini almistim. Simdi tekrar yukledim. Yuklemeyi yapti,ama avea cihazi icindir deyip normal launchere yonlendirdi. Aveanin temasini root ve romdan sonra tekrar yukleyemiyorsunuz yani. Ben daha wisper clock gibi bir uygulamayi silmeye baslayamadim. Bu konuda bilgim yok acikcasi, forumu birkez daha okuyayim bakalim. :)
Bir yardımım olduysa ne mutlu bana :) Avea'nın launcher i çalışmadıysa onun yerine aşağıdakini kullanabilirsin hemen hemen aynı zaten.
Bir de swype uygulamasi vardi gitmis, playdaki 1 aylik deneme surumu olan switkeyb. gubi bisey indirdim, begenmeyip sildim.android klavye ile idare edecegiz, bir de lancher3 u kaldirmak istiyorum. Mumkun mu acaba
Swype Klavyenin ücretli sürümünü yine aşağıda ki linkten indirip telefonuna atarak kurabilirsin. Ancak telefonunda mod lu google play yada lucky patcher gibi bir uygulamanın olması lazım yoksa lisans hatası alır kullanamazsın. Launcher3 e gelince system/app veya system/priv-app klasörlerinde birinde apk dosyası vardır direk silebilirsin.

Root browser ile once apk lari kopyalayip sonra sim kart uygulama lookclock wisper uygulamalarini sildim. Simdi bu root browseri silmezsem telefonda kalsa bir zarari olur mu ?
Hayır herhangi bir zararı olmaz ama kullanmıyorsan da silebilirsin boş yere çalışmasın. Sana X-Plore veya Solid Browser kullanmanı tavsiye ederim. Zaten bu ikisinede superuser yetkisi verdiğin taktirde root browserda ki yaptıklarını yapabilirsin.

cem_uar

Üye
bu sürüm hakkında bende birkaç yorumda bulunmak istiyorum.

+önceki sürümde bazı bölümler ingilizce kalmıştı. bu sürümde full türkçe
+bu sürümlerde kendiliğinde telefon kendiliğinden rotlu olduğu için istediğiniz uygulamayı yüklüyorsunuz. ben sistem dosyalarınıda silebilen bir unistallerle mp3 çalıcı programını, bir kaçtane gereksiz uygulama ve vidgeti sildim. telefon çok daha hızlandı.
+ne wifide nede bulutut da bir problem yok ikiside süper çalışıyor. önceleri wifide problem vardı. bağlanıyor ama sayfaları açmak için çok bekliyordu geçenlerde modem arıza yapmıştı. Modemi tekrar sıfırdan yüklemiştim. O gün bugün bağlantı sıkıntım olmadı. Bilgisayar kaçla bağlanıyorsa telefonda o hızla bağlanıyor. Hatta
okuldaki wifi hattına bağlanamıyordum şimdi sıfır sorunla bağlanıyor.
+şarj internetteki bağlanma süreme ve oyun oynamama göre çok kullanmazsam 3-4 günü buluyor.
+minion rush oyununu sıkıntısız oynuyorum. O tarz oyunlarda sıkıntı çıkarmıyacak gibi duruyor.
+şu ana kadarki tek sıkıntım camera çekimi çok kaliteli değil. Bu sorun romdan mı yoksa orjinal romundaki kamerada
böylemiydi bilmiyorum. Birde mercury browser yüklemeye çalıştım ama açılırken sürekli ana ekrana döndü. Bu romdan mı yoksa programdan mı tam anlamadım.
+kendi romundan daha kaliteli ve hızlı yüklemenizi tavsiye ederim.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Kameranin kalitesi romdan kaynakli degil donanimsal bir sorun. Yani ne yaparsan yap kamerasi fazla kaliteli olmadigi icin daha ileri gidemezsin.

kaya.brhn

kaya.brhn

Üye
Evet ben de dun guncel romu kurdum ve turkce iyice yerlesmis. Bence apollo muzik uygulamasi super bir de mx player. Emegi gecen herkese tesekkur ederim.

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan
KimHyuna

KimHyuna

Üye
Samizel Destan arkasimiza minettarim. Tum forumu birkac kez okuyup bu root ve rom isini basardim. Tum intoch 2 lere de siddetle tavsiye ederim. Ben avea intoch 2 nin temasini root yapmadan once apk sini almistim. Simdi tekrar yukledim. Yuklemeyi yapti,ama avea cihazi icindir deyip normal launchere yonlendirdi. Aveanin temasini root ve romdan sonra tekrar yukleyemiyorsunuz yani. Ben daha wisper clock gibi bir uygulamayi silmeye baslayamadim. Bu konuda bilgim yok acikcasi, forumu birkez daha okuyayim bakalim. :)
nasıl apkledin zipyshare atda bizede indirek

kaya.brhn

kaya.brhn

Üye
Olmuyor ki arkadas, denedim ise yaramiyor.

JupiTR

Üye
Güncelliyorum bakalım, umarım güzeldir. :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Android bugüne kadar Dalvik denen şeyi kullanıyordu. Dalvik ne dersen, Dalvik; Android işletim sisteminde uygulamaların yüklenmesi esnasında önbellekleme yapılmasına olanak sağlayan bir sanal makine kurgusudur. Ancak ART denen birşey çıkardılar daha geliştirilme aşamasında ancak. Bundan sonra Dalvik yerine ART kullanarak uygulamaların açılışını çalışma performasını falan dahada yükseltmek istiyor.

• Beğen
Tepkiler: KimHyuna
KimHyuna

KimHyuna

Üye
Android bugüne kadar Dalvik denen şeyi kullanıyordu. Dalvik ne dersen, Dalvik; Android işletim sisteminde uygulamaların yüklenmesi esnasında önbellekleme yapılmasına olanak sağlayan bir sanal makine kurgusudur. Ancak ART denen birşey çıkardılar daha geliştirilme aşamasında ancak. Bundan sonra Dalvik yerine ART kullanarak uygulamaların açılışını çalışma performasını falan dahada yükseltmek istiyor.
aga ben nasıl ART yapacam öğretirimisn

cem_uar

Üye
şuan itibari ile 4.4.3 kurmuş durumdayım. bazı görsel değişiklikler olmuş. arama bölümü mesela siyah değilde mavi-beyaz olmuş. bunun gibi şık görsel özellikler. tavsiye ederim.

srhr190909

srhr190909

Üye
şuan itibari ile 4.4.3 kurmuş durumdayım. bazı görsel değişiklikler olmuş. arama bölümü mesela siyah değilde mavi-beyaz olmuş. bunun gibi şık görsel özellikler. tavsiye ederim.
Dostum ben de suanda kurmaya calisiyorum ama installing aborted status 7 hatasi veriyor. Mecbur backup yapip geri dondum. Siz nasil kurdunuz. Detayli anlatimi yapar misiniz. İlk defa bir rom yukleyemedimsıkıntı kalmadı hallettim. cwm yi güncellemek gerekiyor bu romu yükleyecek olan arkadaşların bilgisi olsun

KimHyuna

KimHyuna

Üye
[/DOUBLEPOST]
Gelistirici seceneklerinden calisma zamanini art olarak ayarla. Art ye gecmesi biraz zaman alabilir.
usta ben stock rom dayım şuan sarj ediyorum sarj olsun 4.4.3 ü kuracam da gelişitiric şeçeneklerinde çalışma zamını diye bir şey yok

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
[/DOUBLEPOST]
usta ben stock rom dayım şuan sarj ediyorum sarj olsun 4.4.3 ü kuracam da gelişitiric şeçeneklerinde çalışma zamını diye bir şey yok
Vardir kardesim cm romlarin hepsinde var. ''Çalışma zamanı" seklinde bir ayar var ART ve Dalvik diye iki secenegi var. ART yi secip telefonu yeniden baslat sarjin baya olsun veya sarja takili olsun islem uzun surebilir.

KimHyuna

KimHyuna

Üye
usta 4.4.3 kurdum geliştirici şeçenekler yok nasıl yapıcam arta geçirmek istiyorum

Son düzenleme:
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
usta 4.4.3 kurdum geliştirici şeçenekler yok nasıl yapıcam arta geçirmek istiyorum
Hakkinda kismina gir ordaki derleme numarasinin uzerine 7 kere tikla menuye gelir gelistirici secenekleri