Windows Phone Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
O sararma eskiden yoktu hangi update ile geldi?
Sonuna kadar haklısın . Hatta gelen güncellemelerle kamera performansı yazılımsal olarak daha da kötü duruma geldi bence . Şimdide fotoğrafı çektikten sonra fotoğrafta sarartma yapıyor . :)

Hesap makinesi ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Ben amber,black,wp8 ve onizleme 8.1 in hepsinde kamerayı kullandım öyle bir sorun yok

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Hmmm ok o zaman

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Bende 520 varda öyle bir sorunum yok

sekajmer

sekajmer

Üye
Bende 520 varda öyle bir sorunum yok

Uygulamadan uygulamaya değişiyor.
Mekandan mekana
Işıktan ışığa.
Var - yok demek kolay değil.

Beyaz dengesi bu sorunu çözebilir.
İSO'yu otomatik değilde normal ışıklı ortam ise 100 yaparsanız İyi sonuç verecektir

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
lost68

lost68

Üye
Kamerayı kullanmayı bilirsen ger zaman iyi sonuçlar alabilirsin kullanmasını bilene tabiki

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Herkese göre bir lumia var şık dikkat ⚠ çekici 1520 yenilikler keşfetmek detayları yakalamak isteyenlere 1020 mütevazı olmak isteyenlere 925 teknolojide son nokta 930

#suseninhayatınhayatınasahipçık

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve dark_13
kahraman333333

kahraman333333

Üye
androidde hergün rom çıkarken wpciler 1-2 sene güncelleme bekliyor acaba bize o güncelleme gelecekmi
androidde unlocka gerek kalmadan bilinmeyen kaynakları açıp paralı uygulamaları beleş yüklüyor wpde o uygulamanın beleş versiyonunu bekliyorlar yada unlock yapmak zorunda kalıyorlar ve ya satın almak
512 mb ramlı androidlerden yeni oyunları sorunsuz açarken dahili hafıza kartı ile ve wpciler o oyunun 512mb versiyonunu bekliyor 1gb ramda bile o oyunu akıcı oynayamıyorsun
hadi diyelim wpde destek gitti sap gibi kaldın ortada paranla rezil oldun - androidde rom yükleyerek güncel sürümü kullanıyorsun --- bunları kabul edersen alabilirsin lumia @theottomandg
ya canım git bak bakalım s3 kullananlar hergün bi tarafını yırtıyor kitkatı almak için lumia 920 s3 le eşit telefon ama bak daha 2 yıl daha güncelleme alıcaz buna ne diyosun bakalım ?
Kesinlikle tamamen katılıyorum. Şimdi tatildeyim şehrime döndüğümde 1020 ile s4'ü başa baş takas ediyorum. Çünkü 41 mp kameranın hakkını veren bir sistem değil.
Kamera güzel evet. Ama gece video çekimi tam bir rezalet.
S4'üm vardı 1020 ile yarıştırdığımda GECE FOTOĞRAF ÇEKİMİ flaşlı şekilde zifiri karanlıkta s4 kazanmıştı. Birde 1020 de xenon flaş vardı.
Gece video çekimi yaptım:
S4 flaşlı karıncasız gayet güzel.
1020 led flaşlı yakından çekerken flaşın ışığı ile güzel biraz uzaktan 15m kadar çekince karıncalı 3310'la çekilmişçesine berbat.

1020'ye 41 mp kamera koydun . Pro cam gibi harika uygulama yaptın. İyi de kardeşim gece çekimin berbat. Niye alalım ki?

En kısa zamanda tüm lumialardan kurtulacağım. Önce s4 sonra s5 ile yola devam edeceğim fakat Windows Phone hakkında sitem olduğu için Wp platformunda aktif olarak bulunacağım. Hep samsungu kötüleyeceğim. Windows Phone'u yücelteceğim. Bir nevi önce kendimi sonra insanları kandıracağım.
S4'u alınca ilk işim Lumia'yı andıran simgeler yapıp kilit ekranını lumia gibi yapacağım.
Ee benim gibi biri bile Android'e geçtiyse kötü durumdasın WP ve Microsoft demektir.
Dizi izliyorum. Katili biz çözebiliriz dendiğinde heyecanlanıyorum. Telefona uygulama indirerek soruları cevapla, katile yaklaş deniyor. Birde bakıyorum marketler arasında wp yok. Google Play, APPSTORE var ve yıkılıyorsun. Bunun suçu ms değil fakat yeterince iyi bir sistem ve geliştiricilere destek verseydi. Firmalar şirketler yönelirdi.
8.1 8.1 dediler ne getirdi ?
Bildirim merkezi
3. Kolon
Gerisinin tamamı ise alt yapı geliştirmesi. Sistemin alt yapısı harap durumda.
Bataryam 1 gün gitmez mi ?
Akşam yatıyorum %100 ile ne yapıyor ne ediyor %80-%70 kalıyor.
Xperia Z1 ile %13 şarjla 1 saate yakın video çektim bitmedi.
Aynı yerde aynı anda %45 şarj ile 1020 ile çektim sonlara doğru bitti.
Cihazların ikisinde de 3g açık ve tasarruftalar
1020 nin parlaklık düşük.

Sonuç: Hüsran :(

Bizi kandırıyorlar arkadaşlar. En iyi kameralı telefonu alıyorsun gece video çekmeye hasretsin. Güncelleme bekliyorsun. Gelse içimize batmaz gelmiyor da güncelleme.
Sözde BLACK ile düzelecekti. Ne oldu? 8.1 ile dendi. 8.1 geldi ne oldu ?
Cyan ile dendi. Cyan gelecek sonra ne denecek merak ediyorum.
:bye2:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve PureFood

Emre

Üye
o lumia denen değersiz bir telefonla kıyaslama Androidi gerçekten akıllı telefon kullansaydın benim yazdıklarıma böyle saçma bir cevap atmazdın 2 yıl sonra ne olacak o cihaz değersiz olacak buna ne diyorsun ?

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Bir aralar aşırı derecede wp fanlığı yapan bazı kişiler şimdi yerden yere vurur olmuş.
Bazılarınında oyun merakını anlamakta güçlük çekiyorum. Telefonla en max ne zevk alabilirsin ki çok istiyorsan açarsın masaüstünde oynarsın son teknoloji oyunları. Bizim insanımızı anlamak gerçekten zor kafayı pikselle ramle bozmuşlar. 4" , 4.5" telefon full hd görüntü verse ne vermese ne insan gözünün algılayacağı ppi değeri belli üstünü zaten ayırt edemiyor. Kısacası diyeceğim şey ideal özelliklerde işinizi görebilecek bütçenizi al aşağı etmeyecek bir cihaz almanız benim tavsiyemdir. Ayrıca benim şahsi kanaatim otobüs, metro gibi boş geçen zamanlarda telefon ekranına gözleri dikip oyun oynamaktansa bir kitap, gazete veya dergi okumak hem daha sağlıklı hemde daha faydalıdır.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
o lumia denen değersiz bir telefonla kıyaslama Androidi gerçekten akıllı telefon kullansaydın benim yazdıklarıma böyle saçma bir cevap atmazdın 2 yıl sonra ne olacak o cihaz değersiz olacak buna ne diyorsun ?
Hmm ok+1
Bir aralar aşırı derecede wp fanlığı yapan bazı kişiler şimdi yerden yere vurur olmuş.
Bazılarınında oyun merakını anlamakta güçlük çekiyorum. Telefonla en max ne zevk alabilirsin ki çok istiyorsan açarsın masaüstünde oynarsın son teknoloji oyunları. Bizim insanımızı anlamak gerçekten zor kafayı pikselle ramle bozmuşlar. 4" , 4.5" telefon fu ll hd görüntü verse ne vermese ne insan gözünün algılayacağı ppi değeri belli üstünü zaten ayırt edemiyor. Kısacası diyeceğim şey ideal özelliklerde işinizi görebilecek bütçenizi al aşağı etmeyecek bir cihaz almanız benim tavsiyemdir. Ayrıca benim şahsi kanaatim otobüs, metro gibi boş geçen zamanlarda telefon ekranına gözleri dikip oyun oynamaktansa bir kitap, gazete veya dergi okumak hem daha sağlıklı hemde daha faydalıdır.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Emre

Üye
Bazılarınında oyun merakını anlamakta güçlük çekiyorum. Telefonla en max ne zevk alabilirsin ki çok istiyorsan açarsın masaüstünde oynarsın son teknoloji oyunları. Bizim insanımızı anlamak gerçekten zor kafayı pikselle ramle bozmuşlar. 4" , 4.5" telefon fu ll hd görüntü verse ne vermese ne insan gözünün algılayacağı ppi değeri belli üstünü zaten ayırt edemiyor. Kısacası diyeceğim şey ideal özelliklerde işinizi görebilecek bütçenizi al aşağı etmeyecek bir cihaz almanız benim tavsiyemdir. Ayrıca benim şahsi kanaatim otobüs, metro gibi boş geçen zamanlarda telefon ekranına gözleri dikip oyun oynamaktansa bir kitap, gazete veya dergi okumak hem daha sağlıklı hemde daha faydalıdır.
bunlar senin gözünde değersizse lumia alacağına Nokia 1100 alıp alo de ve kitap okumaya devam et aynen :oku:
sende Nokia 1100 al kitap oku boşver lumiayı :dayak:

kahraman333333

kahraman333333

Üye
bunlar senin gözünde değersizse lumia alacağına Nokia 1100 alıp alo de ve kitap okumaya devam et aynen :oku:
Sen 2 yıl sonra gel ben sana göstercem wp nin nerde olduğunu androidin nerde oludığunu

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Zaten senin gibi boş boş yorum atan birinin söylediklerimden birşey anlamasını beklemiyorum ama yine tekrar açıklayayım:

İdeal özellikler
İşimizi görebilecek
Ve de bütçemizi zorlamayacak

• Beğen
Tepkiler: PureFood
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Şunu bilinki android kim ne derse desin yavaş yavaş batıyor nedenini size söyleyeyim android alanların çoğu sistem için değil donanım için aşır yani bir adam dusunun bende 3 gb ram var kamerası 13 mp falan demek için almış telefonu işte bu yüzden 2 3 yıl sonra donanımın limitlerine geldiğinde yani bundan kastım her sene 1 gm ram arttığına göre 2 3 yıl sonra 5 6 gb telefonları dusunun hadi diyelim ki yapıldı fiyatları ne kadar olur sizce o yüzden bu pazarda duracak işletim sistemi varsa o da ios ve wp dir neden biliyormusunuz ios o kadar pahalı olmasına rağmen sadece işletim sistemi için alınıyor nerdeyse bkz; kaç sene oldu ekranı buyudumu hayır işte bakın adam lar telefona o kadar bağlıki vazgeçemiyor yani kendine has bir kullanıcısı var ve böyle sistemler asla batmaz wp ye gelecek olursak belki donanım yetersiz belki sistem kotu ama bakın sonuçta seven ve kullanan kişiler var bunlar telefonu neden aldı donanımı içinmi bence hayır eğer öyle olsa android alırlardı yazılımmı hayır o zamanda ios alırlardı sevdikleri , stabil ve gelecek vaadettiği için aldılar o yüzden herhangi bir dalgalanma olursa pazarda ki bence olacak ilk batacak olan sistem androiddir tabi bu benim gorusum yazı biraz uzun oldu ama benim gorusum bunlar

Emre

Üye
Sen 2 yıl sonra gel ben sana göstercem wp nin nerde olduğunu androidin nerde oludığunu
önemli olan simdi 2 seneye ne olur bilinmez wp ölür Nokia - Microsoft mobile olarak adı değişmiş olur tarihe geçmiş nokiayı kim ne yapasın :tebessüm: