Kesinlikle tamamen katılıyorum. Şimdi tatildeyim şehrime döndüğümde 1020 ile s4'ü başa baş takas ediyorum. Çünkü 41 mp kameranın hakkını veren bir sistem değil.
Kamera güzel evet. Ama gece video çekimi tam bir rezalet.
S4'üm vardı 1020 ile yarıştırdığımda GECE FOTOĞRAF ÇEKİMİ flaşlı şekilde zifiri karanlıkta s4 kazanmıştı. Birde 1020 de xenon flaş vardı.
Gece video çekimi yaptım:
S4 flaşlı karıncasız gayet güzel.
1020 led flaşlı yakından çekerken flaşın ışığı ile güzel biraz uzaktan 15m kadar çekince karıncalı 3310'la çekilmişçesine berbat.
1020'ye 41 mp kamera koydun . Pro cam gibi harika uygulama yaptın. İyi de kardeşim gece çekimin berbat. Niye alalım ki?
En kısa zamanda tüm lumialardan kurtulacağım. Önce s4 sonra s5 ile yola devam edeceğim fakat Windows Phone hakkında sitem olduğu için Wp platformunda aktif olarak bulunacağım. Hep samsungu kötüleyeceğim. Windows Phone'u yücelteceğim. Bir nevi önce kendimi sonra insanları kandıracağım.
S4'u alınca ilk işim Lumia'yı andıran simgeler yapıp kilit ekranını lumia gibi yapacağım.
Ee benim gibi biri bile Android'e geçtiyse kötü durumdasın WP ve Microsoft demektir.
Dizi izliyorum. Katili biz çözebiliriz dendiğinde heyecanlanıyorum. Telefona uygulama indirerek soruları cevapla, katile yaklaş deniyor. Birde bakıyorum marketler arasında wp yok. Google Play, APPSTORE var ve yıkılıyorsun. Bunun suçu ms değil fakat yeterince iyi bir sistem ve geliştiricilere destek verseydi. Firmalar şirketler yönelirdi.
8.1 8.1 dediler ne getirdi ?
Bildirim merkezi
3. Kolon
Gerisinin tamamı ise alt yapı geliştirmesi. Sistemin alt yapısı harap durumda.
Bataryam 1 gün gitmez mi ?
Akşam yatıyorum %100 ile ne yapıyor ne ediyor %80-%70 kalıyor.
Xperia Z1 ile %13 şarjla 1 saate yakın video çektim bitmedi.
Aynı yerde aynı anda %45 şarj ile 1020 ile çektim sonlara doğru bitti.
Cihazların ikisinde de 3g açık ve tasarruftalar
1020 nin parlaklık düşük.
Sonuç: Hüsran
Bizi kandırıyorlar arkadaşlar. En iyi kameralı telefonu alıyorsun gece video çekmeye hasretsin. Güncelleme bekliyorsun. Gelse içimize batmaz gelmiyor da güncelleme.
Sözde BLACK ile düzelecekti. Ne oldu? 8.1 ile dendi. 8.1 geldi ne oldu ?
Cyan ile dendi. Cyan gelecek sonra ne denecek merak ediyorum.