Windows Phone Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
1300 TL ye o fiyata WP olarak en iyi Lumia 920 veya 925 alırsın kardeş. Lumia 930 da 1700 civarı olur.

Ercument33

Üye
Lumia alma bence ben aldım pişman oldum 1000₺ verdim toplamda şimdi satmak istiyorum 300₺ veriyorlar pişman olsan dönüş yok

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
O fiyata alabileceğin 2 telefon var 920 ve 925 bende 920 var çok memnunum fakat sen 0 dan alacağın için direk 925 al bence

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
üstüne biraz daha koy hem kamera hem 4 çekirdek hız konusu performansı olarak yakında çıkacak olan lumia 930 al çok iyi bir cihaz bence

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
925 iyide 1 gb ram koymuslar s4 kullanıyo snapdragon 800 kullanaydı iyi olcaktı ramde 2 gb olsaydı
930 snapdragon 800 kullanıyo ama ben bu telefonu önermem 1520 alabilirsen emin ol çok karlı iş yapmış olursun paranı biriktir tavsiyem 1520

Batarya testinde de iyi değil gibi görünüyor ama tercih senin

sekajmer

sekajmer

Üye
hızlı olsun, 1000-1300 civarı en son grafikte oyunları rahatlıkla çalıştırsın , kamerası ve dahili hafızada önemli öyle 5 mp kamera istemiyorum kaliteli kamera olsun..
1520 hariç Nokia ve HTC'nin Windows Phone cihazlarını kullanan/elinden geçiren birisi olarak bu istediklerinle KESİNLİKLE WİNDOWS PHONE pişman eder. En az 1520 almalısın ki oyunları rahatça oynayabilesin. 820'den 1020'ye kadar olan cihazların hepsinin oyun performansı aynı. Ve günümüz için YETERSİZ. Bu istediklerinize göre kesinlikle WİNDOWS PHONE almamalısınız.

- Kamera kısmen tatmin eder. ( iç ortam ve gece gereksiz karıncalanma var.)
- Hız tatmin eder.
- Dahili hafıza tatmin eder.
Oyun asla ve asla tatmin etmez !!!

Bunların aksini iddia edenler kesinlikle bir şeyden anlamıyor demektir. Sözümü yabana atmayın. Dikkatlice karar verin

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve ferit.61
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşım, ilk çıktığı günden beri lumia kullanıyorum. 920 kullandım, 1520de şu anki telefonum. 920 veya 925 işlemci olarak sadece sistem akıcılığı sağlayabilen s4 işlemciye sahip. Oyunlar fena oynanmıyor 920 ve 925te ama bu iki modelin rakibi artık eskimiş olan galaxy S3 ve dengi olan telefonlar. Bunlardan çok bir şey beklemeni önermem zaten uygulamalar gameloft hariç bazen optimizasyon sorunu yaşıyor. 1520 ise çok pahalı kaçar senin standartına. 930 un gelmesini bekle, bir fiyatını gör derim. Eğer yine seni aşarsa iPhone5 hatta ucuza bulabilirsen 5S al derim. İlla ki Windows Phone alacağım diyorsan fedakarlık etmen gerekir ya paradan ya da performanstan. Dikkatini çekerim sistemde herhangi bir kasmayı bulamazsın hiç bir Windows Phone telefonda. Oyunların optimizasyondan dolayı sıkıntı yaptığı anlar olur.

Düzeltme: Kamera performansları 920 ve üstü cihazların gerçekten iyi(1320 hariç). Gece Gündüz her turlu hava koşulunda kamera denerim. 920 iyiydi, 1520 iyiden daha iyi :) ben şu zamana kadar sıkıntı yaşamadım

Son düzenleme:
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
1520 hariç Nokia ve HTC'nin Windows Phone cihazlarını kullanan/elinden geçiren birisi olarak bu istediklerinle KESİNLİKLE WİNDOWS PHONE pişman eder. En az 1520 almalısın ki oyunları rahatça oynayabilesin. 820'den 1020'ye kadar olan cihazların hepsinin oyun performansı aynı. Ve günümüz için YETERSİZ. Bu istediklerinize göre kesinlikle WİNDOWS PHONE almamalısınız.

- Kamera kısmen tatmin eder. ( iç ortam ve gece gereksiz karıncalanma var.)
- Hız tatmin eder.
- Dahili hafıza tatmin eder.
Oyun asla ve asla tatmin etmez !!!

Bunların aksini iddia edenler kesinlikle bir şeyden anlamıyor demektir. Sözümü yabana atmayın. Dikkatlice karar verin
Hocam çok doğru söylüyorsunuz kesinlikle katılıyorum paraya kıymak gerekir.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
925 +1 :oke:

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Oyun Diyorsan 1320 Ötesi Berisi Yok Al Bak Keyfine Bataryada On Numara Üzmez Seni Yada 1520 :ehe
Hocam çok doğru söylüyorsunuz kesinlikle katılıyorum paraya kıymak gerekir.
Kamera Konusunda Şikayetçi isen Özellikle 1520 Den O Zaman Adama Sorarlar 1020 Mi Kullanıyorsun? Yada Ne Kullanıyorsunda 1520de Olan Kumlanma Cihazinda Yok?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
lumia 925 fazlasıyla işini görecektir, 1 GB ram a takılma, o olay android için geçerli.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Oyun derken? Ne var ki? Modern combat 4 olsun,gta olsun,fifa 14 olsun lumia 525 de bile kasmadan oynayabildiğimiz oyun. Ha depolama dersin anlarım grafik dersin pek katılmıyorum santimetre kare başına düşen piksel sayısı bence 250 ppi değerinin üstünde olsa bile yeterli bence.

1320 pişmanlıktır. O fiyata telefon al tuş ışığı yok dijital pusula yok. Oyun mu? 820,925,1020,1520 aslında 920 de var ama kablosuz şarj istemiyorsan 925 zaten.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Oyun derken? Ne var ki? Modern combat 4 olsun,gta olsun,fifa 14 olsun lumia 525 de bile kasmadan oynayabildiğimiz oyun. Ha depolama dersin anlarım grafik dersin pek katılmıyorum santimetre kare başına düşen piksel sayısı bence 250 ppi değerinin üstünde olsa bile yeterli bence.

1320 pişmanlıktır. O fiyata telefon al tuş ışığı yok dijital pusula yok. Oyun mu? 820,925,1020,1520 aslında 920 de var ama kablosuz şarj istemiyorsan 925 zaten.

Oyun Oynayacak Olan Birisi Ekrana Bakar Bataryaya Bakar 925de Hangisi Var?

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
O kadar oyun oynayacak biri bence ps vitaya fln yönelmeli :D asphalt 8 i açıp 3 saat oynayacak mı?

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Yanlış anlaşılmasın adam oyun oynarım diyor hastayım asphaltta 3 saat oynayıp hemen ardından gta ya geçip 2 saat oynarım gibi Bi beklenti zaten yanlış

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Hastayım derken oyunlara demek istedim

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye

Oyun kesinlikle sıkıntı değil her cihaz açıyor ama 1320 alınmaz.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Bak benim kafamdan. Nokia 1320 ile çuvalladı :(:(:(:(

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben Olsam Alırdım

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ben olsam almazdım.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, technocu1 ve DarkredBlue61