Yarış [ Kayahan14] Traffic Racer V1.0

Sponsorlu Bağlantılar

EDE 46 MARAS

EDE 46 MARAS

Üye
Emeğinize sağlık hocam teşekkürler

frkn_24

Üye
güzel nokia c7 de gayet iyi çalıştı çok teşekkür ederim :)

bbay

Üye
N8 DE ÇALIŞIYO MU ?

asdfgh42

Üye
c6-01 de calısmadı

IsaCanSrn

Üye
emeğine eline sağlık teşekkür ettim

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil

olsada

Üye
bir oyun Ancak Bu kadar iğrenç olabilir. Bir de emeğe saygı isterler. Benim giden mb tin bile hakkını vermiyor Seninkini mi verecek.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Bi bitmediniz arkadaş beğenmediysen beğenmedim yaz

• Beğen
Tepkiler: mustafanokia

crazymenyasin

Üye
Arkadaşlar Lütfen yardım edin nokia n97 Kullanıyorum yükledim ama ekranda hani resim yüklenemedğinde beyaz bir kırık işaret cıkar ya oyunu actıgımdada o resim çıkıyor lütfen bir yardım edin oyunu çok isitoyrum

Muhammet Yılanlı Mf

Muhammet Yılanlı Mf

Üye
eline saglik

nebi k

Üye
hile güzelmiş bastıkca para geliyor:) teşekkürler

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Adam keşfetmiş :))

damat_ferit_11

damat_ferit_11

Üye
valla arkadaşlar yıllardır nokia kullanıyorum vede hepte savunmuşumdur nokiayı ama artık kabul edelim android çıktı nokia bitti,bende istiyorum nokiamda güzel oyunlar oynamak güzel programlar yüklemek kullanmak,ama yok kardeşim nokia mağazaya giriyorum yüklüyorum bişey açıyorum rezalet ne grafik var,ne görsellik var.n8imi daha ilk çıktığı gün aldım,tam 1200 tl para verdim,acaip pişmanım arkadaşlar,yani şöyle pişmanim yazılım berbat,kendi orjinal browseriyla internete girmek işkence,opera mini olmasa katil olursun o derece,yani kimse kusura kalmasın arkadaşlar,burda böyle paylaşımlar yapiyorsunuz herkesin emeğiye saygı duyuyorum o ayrı ama benim için artık nokianın değeri kalmadı.herkese saygılar.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
valla arkadaşlar yıllardır nokia kullanıyorum vede hepte savunmuşumdur nokiayı ama artık kabul edelim android çıktı nokia bitti,bende istiyorum nokiamda güzel oyunlar oynamak güzel programlar yüklemek kullanmak,ama yok kardeşim nokia mağazaya giriyorum yüklüyorum bişey açıyorum rezalet ne grafik var,ne görsellik var.n8imi daha ilk çıktığı gün aldım,tam 1200 tl para verdim,acaip pişmanım arkadaşlar,yani şöyle pişmanim yazılım berbat,kendi orjinal browseriyla internete girmek işkence,opera mini olmasa katil olursun o derece,yani kimse kusura kalmasın arkadaşlar,burda böyle paylaşımlar yapiyorsunuz herkesin emeğiye saygı duyuyorum o ayrı ama benim için artık nokianın değeri kalmadı.herkese saygılar.
Git Asphalt oyna birsürü oyun var n8 için.Kayahan'ın konusunu da nokiadan yakınma yeri olarak kullanmayın :nono:
Arkadaşlar Lütfen yardım edin nokia n97 Kullanıyorum yükledim ama ekranda hani resim yüklenemedğinde beyaz bir kırık işaret cıkar ya oyunu actıgımdada o resim çıkıyor lütfen bir yardım edin oyunu çok isitoyrum
Flash sürümün yetersiz demekki :oke:

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14 ve M@cros

TolgaTurkmen

Üye
:D ahaha .. emege saygı duyuyorum fakat gerçekten berbat :bangin:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
:D oda iyi birşey :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Oyunu dün keşfettim. Şuanki 1.8 sürümü. Bu tarz oyunlar içinde en beğendiğim oyun bu oldu. İki gündür sürekli oynuyorum. Yapanın ellerine sağlık.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Oyunu dün keşfettim. Şuanki 1.8 sürümü. Bu tarz oyunlar içinde en beğendiğim oyun bu oldu. İki gündür sürekli oynuyorum. Yapanın ellerine sağlık.
Psikoloğumun numarasını gönderiyorum :kahve:
Ciddi misin harbiden ? :D

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
nedenki :)

• Beğen
Tepkiler: Symbianizer
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi