Traffic Racer V1.6.5 Para Hilesi ve Hack .APK

Sponsorlu Bağlantılar

androidblog

Üye
    Konu Sahibi
Traffic Racer V1.6.5 Para Hilesi ve Hack .APK

Traffic Racer, Android telefon ve tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz en iyi araba yarışı oyunlarından bir tanesidir. Şehirde seçtiğiniz araba ile birlikte dilediğiniz herşeyi yapmanızı sağlayan oyun gerçekten çok heyecanlı.

Kendi arabanız ile sokaklarda yapamadığınız sürat ve makas atma gibi hareketleri Traffic Racer'da yapabiliyorsunuz. Muhteşem grafik ve ses efektlerine sahip olan oyunda gerçekçi bir sürüş tecrübesi sizi bekliyor.

Oyundaki amacınız, kalabalık trafikte yapabildiğiniz en yüksek süratte aracınızı kullanarak gidebildiğiniz kadar uzun mesafe yapmak ve yüksek puan almak. Yarışlardan kazandığınız paralar ile yeni araçlar alabilir veya kendi aracınızı güçlendirebilirsiniz. Ayrıca elde ettiğiniz puan sonucu dünya üzerindeki oyuncular arasındaki yerinizi oyun içerisinden görebiliyorsunuz.

Özellikler:

• Muhteşem 3 boyutlu grafikler
  • Gerçekçi araç kontrolü
  • 17 Farklı araç seçeneği
  • Çöl, karlı yol, şehir dışı ve şehirde gece olmak üzere 4 detaylı mekan
  • 4 farklı oyun modu (Sonsuz, Çift yön, Zaman Karşı ve Serbest Sürüş)
  • Arabanızın görünümünü düzenlemeniz için çeşitli jant ve boya seçenekleri
  • Türkçe dil desteği
Traffic Racer'ı oynarken hızlanmak için ekranın sağına ve yavaşlamak için ekranın soluna dokunmanız yeterlidir. Ayrıca oyun içerisinde ne kadar hızlı sürerseniz o kadar puan kazanırsınız. Saatte 100 kilometreden fazla hızla giderken araçları yakınından geçerek sollamak size ekstra puan ve para kazandırır. Çift yön modunda ise karşı şeritten giderek ekstra ve puan kazanabiliyorsunuz.

Sizde bu heyecanlı ve etkileyici araba yarışı oyununu oynamak isterseniz hemen ücretsiz olarak Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz.

Görüntüler:

Traffic Racer v1.6.5 Para Hilesi, Mod, Sınırsız Para, Hileli, Money Mod İndir - Warex Maxi Blog, Android Hile Mekani Blog!

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 662017, gkhan38, soyupakhasan ve 2 diğerleri

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

egemen1074

egemen1074

Üye
:tşk: ama hilesiz daha eglenceli :thumbup:

anil585

anil585

Üye
Root gerektiriyor mu? Paket ayrıştırılırken hata oldu diye bir hata aldım.

egemen1074

egemen1074

Üye
paket ayrıstırırken hata diyorsa açmıyor galiba kardeş

dejavuu41

dejavuu41

Üye
paket çözümlemede sorun var :kotu:

caner10232

Üye
Aynı Sorun Bendede Var Dosyayı Yükleyebilen Var Mı

androidblog

Üye
    Konu Sahibi
yeni apk eklendi#

FuLCRuM1234

Üye
Paket cozumleme hatası var acilmiyo

androidblog

Üye
    Konu Sahibi
günceldir#

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Paket çözümleme hatası konu sahibinin hatası değil ;)

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
indirmek için tıklayın a basıyorum google play linki çıkıyor

KomutanReis

KomutanReis

Üye
Anil-D

Anil-D

Üye
Bunu bekliyordum hilelimi türkce olmasi süper hileli ise indircem cunku bende pejo 106 var hileli degilse oyunda katettigim yol gider cevap verirsen sevinirim 106 iyi makas atiyor ama 2 haftadir oynuyorum süper oyun

KomutanReis

KomutanReis

Üye
Bunu bekliyordum hilelimi türkce olmasi süper hileli ise indircem cunku bende pejo 106 var hileli degilse oyunda katettigim yol gider cevap verirsen sevinirim 106 iyi makas atiyor ama 2 haftadir oynuyorum süper oyun
ben o linkten indirdim oyunu ama yeniden başlattı oyunu bende hile filan olmadı

androidblog

Üye
    Konu Sahibi
günceldir#

Alsancak*

Üye
Hile yok ki

Üst Alt