WP 8.1'in stabil sürümünde yukarıdaki şebeke vs. işaret kendiliğinden gidecek mi?
Arkadaşlar sizlere de güncelleme geldi mi? Bana güncelleme geldi 8.1 için çarklar dondu falan.
Bazı oyunlarda deli gibi kasıyor.
benimde öyle. salaklaşıyor telefon bekliyor çok2 gündür telefon donuyor soft reset atmak zorunda kalıyorum bilginize..
kuryeni gelen guncellemeyi kurmalı mıyım?
Son güncellemeden sonra bendeki donma olayları düzeldi çok şükür ve pil performansı da gayet yerindeBenim telefon sapıttı acayip takılıyor ve batarya az gidiyor daha ye sıfırladım
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son güncellemeden sonra bendeki donma olayları düzeldi çok şükür ve pil performansı da gayet yerinde![]()

Senin telefondan şüpheliyim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Yüklemiş ve kullanan biri olarak kesinlikle öneririm.Arkadaşlar ben 8.1 e yukseltmedim telefonu 8 de duruyor.Sınavlar bitti dersler bitti vaktim boş sizce 8.1 i yüklemeli miyim yoksa orjinal sürümü beklemeli miyim ?
Arkadaşlar ben 8.1 e yukseltmedim telefonu 8 de duruyor.Sınavlar bitti dersler bitti vaktim boş sizce 8.1 i yüklemeli miyim yoksa orjinal sürümü beklemeli miyim ?
Aslında yüklemekte istiyorum çok merak ediyorum ama şu batarya performansı müzik videodaki sorunlar ve küçük buglar aklımı karıştırıyor.Guncelleme bu ay çıkacakmış zaten Bi yandan bekle diyorum Bi yandan yükle gör herşeyi diyor![]()