Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
WP 8.1'in stabil sürümünde yukarıdaki şebeke vs. işaret kendiliğinden gidecek mi?

metinmb407

Üye
Arkadaşlar sizlere de güncelleme geldi mi? Bana güncelleme geldi 8.1 için çarklar dondu falan.

Bende kaç gün önce demiştim bir arkadaşta insanları heyecanlandırma demişti. Demekki güncelleme varmış. Ben fark göremedim.

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Bazı oyunlarda deli gibi kasıyor.

keremunye

keremunye

Üye
2 gündür telefon donuyor soft reset atmak zorunda kalıyorum bilginize..

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
yeni gelen guncellemeyi kurmalı mıyım?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Benim telefon sapıttı acayip takılıyor ve batarya az gidiyor daha ye sıfırladım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

skynet

Üye
Benim telefon sapıttı acayip takılıyor ve batarya az gidiyor daha ye sıfırladım

Son güncellemeden sonra bendeki donma olayları düzeldi çok şükür ve pil performansı da gayet yerinde :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Son güncellemeden sonra bendeki donma olayları düzeldi çok şükür ve pil performansı da gayet yerinde :)

Senin telefondan şüpheliyim :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
telefonu sıfırladım klavye tahminleri inmiyor :D hay allahım

versino2

versino2

Üye
Arkadaşlar ben 8.1 e yukseltmedim telefonu 8 de duruyor.Sınavlar bitti dersler bitti vaktim boş sizce 8.1 i yüklemeli miyim yoksa orjinal sürümü beklemeli miyim ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar ben 8.1 e yukseltmedim telefonu 8 de duruyor.Sınavlar bitti dersler bitti vaktim boş sizce 8.1 i yüklemeli miyim yoksa orjinal sürümü beklemeli miyim ?
Yüklemiş ve kullanan biri olarak kesinlikle öneririm.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Telefondan film filan izliyorsan onermem.

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

versino2

versino2

Üye
Aslında yüklemekte istiyorum çok merak ediyorum ama şu batarya performansı müzik videodaki sorunlar ve küçük buglar aklımı karıştırıyor.Guncelleme bu ay çıkacakmış zaten Bi yandan bekle diyorum Bi yandan yükle gör herşeyi diyor :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Aslında yüklemekte istiyorum çok merak ediyorum ama şu batarya performansı müzik videodaki sorunlar ve küçük buglar aklımı karıştırıyor.Guncelleme bu ay çıkacakmış zaten Bi yandan bekle diyorum Bi yandan yükle gör herşeyi diyor :D

Batarya düzeldi muziklerdede sorun yok ama videolar çok sorun çıkartıyor. Sosyal ağlarda takılıyorsanız 8.1 i öneririm ama daha çok film yada dizi izliyorsanız telefondan hiç bulaşmayın.

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
telefonı sıfırladım whatsappta sprun yaşıyorum mesajlar gelmiyor

Üst Alt