Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Telefonumun Symbian Belle ve s60 v5 cihazlarından açılan JoikuSpot erişim noktalarını görmemesinin nedeni nedir?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
symbian kullanırken aynı sorunu yaşamıştım android tabletimde görünmüyordu ama pc de görünüyordu çok araştırmıştım bazı şeyler bulmuştum ama çözümü yok diye hatırlıyorum sorun symbian dan kaynaklı

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
symbian kullanırken aynı sorunu yaşamıştım android tabletimde görünmüyordu ama pc de görünüyordu çok araştırmıştım bazı şeyler bulmuştum ama çözümü yok diye hatırlıyorum sorun symbian dan kaynaklı
Ben de Belle Fp2 kullanmıştım. android falan görmüyordu ben joiku açınca. yazılımsal farklılık deyip geçmiştim. Lumia olup da görmeyince şaşırdım bende sorun var sandım da dediğin gibi galiba yine symbianda sorun

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Telefonumun Symbian Belle ve s60 v5 cihazlarından açılan JoikuSpot erişim noktalarını görmemesinin nedeni nedir?

5800 kullanıyorken JoikuSpot ile paylaşıma açtığım erişim noktasına iphone kullanan kuzenim görüp bağlanabiliyorken Android kullanan arkadaşlarımın hiçbiri göremiyordu. demek wp da görmüyor. şimdi sorun symbianda mı yoksa ios kadar olamayan android ve wp'da mı? :)

serinaga

serinaga

Üye
Joikuspot aslında tam bir modem vericisi gibi değil, bir pc istasyonu gibi davranır, bu nedenle görünmezler, sorun symbian'da değil, uygulama'nın özelliğinden kaynaklanıyor ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
2000 T.L. değerindeki cihazın verimine ulaşamayan 300 liralık cihazların sahiplerine sesleniyor anladığım kadarıyla ve haklı. Aynı verim beklenemez.

Üst seviye cihaz performansı beklemek tabiki hatadır. Ama yazılımı optimize ederek o cihazdan verim almakta mümkündür.
Misal Lumia 620 cihazımdan memnunum. Batarya performansı kötü. Arka planda çalışan sistem uygulamalarını kapatsam bataryadan daha fazla verim alabilirim. Bu tip istekler gibi optimizasyonlar ile sistemden maksimum verim alınabilir.
Anlatmak istediğimi belki anlayabildiniz umarım.
Ben 'herkes üst seviye cihaz kullansın' gibi bir ifade kullanmadım zaten ayrıca şikayet etmek hakkınız olabilir evet . Ama bunu mağazadaki uygulamalara yapılan yorumlarda görmek beni rahatsız ediyor bilinçli kullanıcılar mağazada tepkisini göstermek yerine Microsoft un kullanıcıların fikirlerini aldığı sitelerde şikayetlerini dile getirirler.
Tabi ki mağaza da uygulamalara değerlendirme yapacaksınız ama 'lanet olsun windows phone' , ' nokia - microsoft beraber bile bir işi beceremiyorsunuz' gibi yorumları bırakıp artık gerçekten uygulamayı değerlendiren birilerini görmek istiyorum ve baktığım değerlendirmelerin % 70 uygulamayı değerlendirirken % 30 luk kısım işletim sistemini mağaza da değerlendiriyor ve bu % 30 luk kısımın çoğu giriş seviyesi cihaz kulanıcıları . Tabi ki % 70 lik kısımda da giriş seviyesi cihaz kullanıcıları da var. benim bu kullanıcılarla bir derdim yok ama işletim sistemini mağaza da değerlendirmek geliştiricinin hakkına girmek oluyor burada... bunlar benim düşüncelerim görüşlerinize saygı duyarım

Mağazada ki o tip yorumlardan bende aşırı derecede rahatsızım. Eğer cihaz alacaksan önce kriterlerini belirleyeceksin ve ondan sonra hangi işletim sistemi diye araştıracaksın.
Wp8 daha yeni girdi mobil sektöre. 8 -10 senelik işletim sistemlerini bir anda yakalamasını beklemek yeni doğan bebeğin koşmasını beklemek gibi bir şey.
Türk geliştiricilerinin uygulamalarına mümkün olduğunca olumlu yorumlar yapıyorum. Mağazanın gelişmesi için olumlu ve yapıcı eleştiriler her zaman makbuldu.
Sevgiler ve saygılar.
Bende maalesef bir çok uygulama altında görüyorum Windows phone nereden bulaştım lanet olsun deyip tek yıldız verip gidenler ve daha neler neler düşünüyorum Windows Phone cihaz aldın pişman oldun o uygulama sahibinin ne suçu varda orada isyan edip Bill Gates'e küfür edip tek yıldızı basıyorsun? her zaman söylüyorum eğitim şart.
Bilinçsiz bireylerden fazla bir şeyler beklememek lazım. Eğitsen bile zihniyet değişmez. ;)

Son düzenleme:
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Üst seviye cihaz performansı beklemek tabiki hatadır. Ama yazılımı optimize ederek o cihazdan verim almakta mümkündür.
Misal Lumia 620 cihazımdan memnunum. Batarya performansı kötü. Arka planda çalışan sistem uygulamalarını kapatsam bataryadan daha fazla verim alabilirim. Bu tip istekler gibi optimizasyonlar ile sistemden maksimum verim alınabilir.
Anlatmak istediğimi belki anlayabildiniz umarım.

Yazdığınız yorum 600 500 serileri alınmaz ifadesi ne demek oluyor acaba ? Halen lafımın arkasındayım. Bu ülkede 860 lira asgari ücretle ev geçindiren insanlar varken 1500-2000-2500 lira gibi çok yüksek paralar ile telefon almakta biraz görgüsüzlük olmuyor mu ?
Ayrıca mağazada ki o tip yorumlardan bende aşırı derecede rahatsızım. Eğer cihaz alacaksan önce kriterlerini belirleyeceksin ve ondan sonra hangi işletim sistemi diye araştıracaksın.
Wp8 daha yeni girdi mobil sektöre. 8 -10 senelik işletim sistemlerini bir anda yakalamasını beklemek yeni doğan bebeğin koşmasını beklemek gibi bir şey.
Türk geliştiricilerinin uygulamalarına mümkün olduğunca olumlu yorumlar yapıyorum. Mağazanın gelişmesi için olumlu ve yapıcı eleştiriler her zaman makbuldu.
Sevgiler ve saygılar.
BEN 600 VE 500 SERİLERİ ALINMAZ ŞEKLİNDE BİR YORUM YAZMADIM YAZDIYSAM ŞAYET ALINTI İLE GÖSTERİN

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
1320 de sorun hâlâ devam ediyor. Isınma sorunu da aynı şekilde. Wifi de bile ısınıyor. Batarya su gibi gidiyor. Ama güç tasarrufunda baya az gidiyor. Telefona o kadar para vermişiz güç tasarrufunda da kullanmak istemiyorum.

Dost belki klasik bir söylem olacak. Telefonu sıfırlayıp temiz bir başlangıç yapıp denediniz mi? Benim Lumia 620'de de aynı sıkıntı vardı. Sıfırladım bugün bayağı memnun kaldım batarya performansından.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
WP güncelleme takvimi...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
BEN 600 VE 500 SERİLERİ ALINMAZ ŞEKLİNDE BİR YORUM YAZMADIM YAZDIYSAM ŞAYET ALINTI İLE GÖSTERİN

Büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir. Lütfen sakin olunuz.

Alıntıyı yanlış mesajdan aldım. Kusura bakmayınız. Mesajı düzenliyorum. 500-600 serileri almayın diyen arkadaşın mesajını alıntılayacağım.
Ben geliştiriciyim, HdTv uygulamam var dolayısıyla 3g üzerinden izleyen bir çok kişi var. Kullanıcıların belli istatistiklerini tutuyorum ve uygulamada en fazla crash yiyen yada ısınma takılma/donma sorunu yaşayan telefonlar lumia 520 ve 625 serileri. 920ler 925ler ve 1300 serilerinden problem çok az geliyor. Sizlere tavsiyem ucuz diye gidip şu 500 600 serilerine para vermeyin.

Arkadaşım ülkemizdeki gerçekler biraz acıda olsa asgari ücretle ev geçindiren insanlar var. O insanların bütçeleri de o cihazlara yetiyor.
Mağazada ki olumsuz eleştiri yapan insanların tasvip edilip onaylanacak bir haklı yanı yok. Araştırmadan bilmeden ezbere cihaz aldıkları için sonuçları ve beklentileri hüsran oluyor....

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
5800 kullanıyorken JoikuSpot ile paylaşıma açtığım erişim noktasına iphone kullanan kuzenim görüp bağlanabiliyorken Android kullanan arkadaşlarımın hiçbiri göremiyordu. demek wp da görmüyor. şimdi sorun symbianda mı yoksa ios kadar olamayan android ve wp'da mı? :)

808 kullanırken sadece Nokia ve Pc görüyordu kafayı yiyordum. Sorun kimde gerçekten :D

Secret Light

Secret Light

Üye
Arkadaşlar bana bir güncelleme geldi ne güncellemesi bilen varmı Bi kontrol

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar bana bir güncelleme geldi ne güncellemesi bilen varmı Bi kontrol :islikArkadaşlar bana bir güncelleme geldi ne güncellemesi bilen varmı Bi kontrol :islikArkadaşlar bana bir güncelleme geldi ne güncellemesi bilen varmı Bi kontrol edin :DArkadaşlar bana bir güncelleme geldi ne güncellemesi bilen varmı Bi kontrol edin :D

Telefon Güncel en son denetleme 2 saniye önce.
Microsft seni kandırmış :) :) :) :)

Yoksa sen yenimi wp8.1 3 güncellemeyi aliyorsun :kop2:

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Güncelleme yok ki. Sen geçenki guncellemeyi yeni almışsındır

serinaga

serinaga

Üye
Güncelleme yok ...

yusuff76

yusuff76

Üye
İii bende zaten çok ısınma yok batsrya sorunu var

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence sorunlar büyük ölçüde düzeldi yada düzeliyor

Üst Alt