Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

sinan430

sinan430

Üye
Sign in yapın açılan web sayfasına kullandığınız e posta ve şifre girip onaylayın. Oturum açılacak.

Hiç bir yere basılmıyot ama teli kilitleyim açınca sign ine basmış gibi web sayfası açılıyor ama yine dokunamıyorsun

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hiç bir yere basılmıyot ama teli kilitleyim açınca sign ine basmış gibi web sayfası açılıyor ama yine dokunamıyorsun

Soft reset atıp tekrar deneyin isterseniz.

The Benefit

The Benefit

Üye
Tam olarak, orjinal olarak ne zaman gelecek wp 8.1 bilen var mı? Bekle bekle heder oldum da :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
24 haziranda dağıtımına başlanacak

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Soft reset atıp tekrar deneyin isterseniz.

başlangıcı geçiyor ancak yine sesli olarak okumaya devam ediyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bazen uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemek bir çok sorunu çözüyor. Uygulamalarda sorun yaşayan arkadaşlardan denememiş olanlar bence bir denemeli.

Dumanla gönderildi.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Bende uzun bir işlem sanıyordum okudum araştırdım geri dönüşte varmış dedim kendi kendime ne bekleyeceğim temmuza ağustos a kadar yaptım işlemleri güncelleme geldi yarın wifiden indireceğim sabırsızlanıyorum. Meraklarımdan biri video kayıttayken kayıtı durdurup bir sure bekleyip sonra yeni videoya başlamadan devam etme geldimi

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Vede prjinal 24 te gelmeyecek diye biliyorum chip online yayınladığı listeye göre temmuz civarında başlayacak. 24 ise keşke hiç uğraşmasaydım

beats

beats

Üye
Vede prjinal 24 te gelmeyecek diye biliyorum chip online yayınladığı listeye göre temmuz civarında başlayacak. 24 ise keşke hiç uğraşmasaydım

Onlar mı yayınlamış onu ? Hayret biz Evleaks diye biliyorduk... Ayrıca WP8.1 ön izlemede video kayıt duraklatma yok.

• Beğen
Tepkiler: skynet

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Hayır Nokia ve Microsoft zaman çizelgelerini yayınlamışlar yani bende gördüm yayınladılar ama ne kadarı doğru bilmem

dakamon

dakamon

Üye
24 değil! O başka bir şey. Bu ay içinde başlayacak ama hangi gün belli değil.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Bugün indireceğim heyecanlıyım ne kadar sürüyor ? Download+ çarklar

The Benefit

The Benefit

Üye
24'ünde gelecekse çok güzel olur. Şurada pek bir şey kalmadı zaten. İyi beklemiş olduk biz de. :)

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Az önce küçük bişey güncelledim 8.1 gelmedi hala

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
2-3 güncelleme yaptım sonunda 8.1 geldi. Sonra bir güncelleme daha geldi batarya ile alakalıymış diye duydum. Cortanayı kullanışsız buldum yada kullanamadım. Uc kolon 4" ekran için bile yeterli. Kasma yok appsleri hemen micro sd kartıma taşıdım güzel yaklaşık 1 saat 20-40 dakika arası surdu

The Benefit

The Benefit

Üye
8.1 geldi derken? Ön sürüm versiyonunu mu yüklediniz?

versino2

versino2

Üye
2-3 güncelleme yaptım sonunda 8.1 geldi. Sonra bir güncelleme daha geldi batarya ile alakalıymış diye duydum. Cortanayı kullanışsız buldum yada kullanamadım. Uc kolon 4" ekran için bile yeterli. Kasma yok appsleri hemen micro sd kartıma taşıdım güzel yaklaşık 1 saat 20-40 dakika arası surdu

Ben yüklemedim sizce yüklemeli miyim ? Yorumlarınız neler ?

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
8.1 geldi derken? Ön sürüm versiyonunu mu yüklediniz?
Ön izleme konusunda olduğuma göre?
Ben yüklemedim sizce yüklemeli miyim ? Yorumlarınız neler ?
Akıllı depolama diye bir olay var herşeyi sd karta kuruyorsun. 3 Kolon başarılı arka plan vs. hoş. Bildirim merkezi kullanışlı cortana geliştirilmesi gerek. Bunlar yorumlarım. Eğer 24 haziranda dağıtılacaksa ve gelecekse çok uğraşmana gerek yok bence ama eğer bekleyemiyorsan yükle sonra geri yüklersin hala 14 gün var

Üst Alt