İnternettin HOCA
Üye
Arkadaşlar ben 8.1 e yukseltmedim telefonu 8 de duruyor.Sınavlar bitti dersler bitti vaktim boş sizce 8.1 i yüklemeli miyim yoksa orjinal sürümü beklemeli miyim ?
Bence yükle
Arkadaşlar ben 8.1 e yukseltmedim telefonu 8 de duruyor.Sınavlar bitti dersler bitti vaktim boş sizce 8.1 i yüklemeli miyim yoksa orjinal sürümü beklemeli miyim ?
Benim telefon sapıttı acayip takılıyor ve batarya az gidiyor daha ye sıfırladım
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızskype açılmıyor resimdeki gibi kalıyor ne yapmalıyım
Kaldıryımmı o zamanBıcıvıcı lı linkler paylaşmak yasak diye biliyorum
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Tamam hallettimKaldıryımmı o zaman
Telefonunda kayıtlı olan microsoft hesabını istiyor
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızskype açılmıyor resimdeki gibi kalıyor ne yapmalıyım
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.[
Arkadaşlar bende sürekli Wifi den atıyor ve atınca da ilk 3 dakika Telefonunuz ......... Wifi ağına bağlanılamıyor diyor sizlerde de böyle bir sorun varmı?
Ben onu çoktandır yaşıyorum alıştım artıkArkadaşlar bende sürekli Wifi den atıyor ve atınca da ilk 3 dakika Telefonunuz ......... Wifi ağına bağlanılamıyor diyor sizlerde de böyle bir sorun varmı?
Acaba beta sürümü denmesinin sebebi sizce ne olabilir?Benim 920 3g açtığımda ve şarj da çok ısınıyor neden bilen varmı
Tamam haklı olan yönleriniz var ancak her ne kadar beta sürüm olsa dahi verilen 2. güncelleme ile beraber hataları düzeltebilirlerdi, bunlar verdikleri güncelleme ile sistemi dahada güzelleştiriyorlar ama biraz daha iyi olunabilirdiAcaba beta sürümü denmesinin sebebi sizce ne olabilir?
Cihazlarımızda yüklü olan wp8.1 hiç bir optimizasyon yapılmış ham sürümdür. Wp8.1 ve cyan güncelleme paketi ile telefonlarımız stabil hale gelecektir tahminimce...

Her cihaz farklı donanım ve özelliklere sahip.. Kaldı ki Microsoft kullanıcılardan gelen tepkiler ile 3. güncelleme paketi yayınlamak zorunda kaldı. (Aşırı derecede ısınmalar, batarya performansının yerlerde sürünüyor olması gibi).Tamam haklı olan yönleriniz var ancak her ne kadar beta sürüm olsa dahi verilen 2. güncelleme ile beraber hataları düzeltebilirlerdi, bunlar verdikleri güncelleme ile sistemi dahada güzelleştiriyorlar ama biraz daha iyi olunabilirdi![]()
Sign in yapın açılan web sayfasına kullandığınız e posta ve şifre girip onaylayın. Oturum açılacak.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızskype açılmıyor resimdeki gibi kalıyor ne yapmalıyım