yusuff76
Üye
Bence sorunlar büyük ölçüde düzeldi yada düzeliyor
Sana güncelleme geldimi
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bence sorunlar büyük ölçüde düzeldi yada düzeliyor
tabi ki geldiSana güncelleme geldimi
Arkadaşlar yorumlardan anladığım kadarıyla genel olarak son güncelleme bir çok sorunu çözmüş. Tabi ki sabırsızlanıyorsunuz ama bence dev-pre sıkıntılarını çektiğinize değecek. Zira bir çok Cihazda ısınma ve batarya sorunu çözülmüş. Bu arada bu sorun kararlı sürümle birlikte daha da iyi hale gelecektir. Zira telefonunuzda kullandığınız yazılım cihaz modelinize uyumlu hale getirilmemiş ham bir yazılım. Firma optimizasyon yapıp driverları da güncelleyince daha sorunsuz ve performanslı cihazlarınız olacak.
Batarya ve ısınma sorunu düzeldi.Bu bile yeterli bence. Artık top Nokia da. Wp8.1 + Cyan ı bekliyoruz.Peki bu güncelleme ne için?
OneDrive ya da kendi içinde yedek entegrasyonu yoksa gelmez. Ben Minion Rush ve Frozen Free Fall'ı öyle kurtarmıştım. Ancak Subway güme gitmişti bu yüzden.Gta kayıtlarım,var o kadar bölüm geçtim. Sıfırlasam geri gelmez dime?
8.1 geldi mi
ömrümüz beklemekle geçecek..
emin ol androidtekilerde iostakilerde aynı sözü söylüyorlardır
Her zaman bir en iyi vardır ve ona ulaşmak imkansızdır o yüzden hangi sistem olursa olsun insanların istekleri doğrultusunda insanlar hep bekleyeceklerdir.emin ol androidtekilerde iostakilerde aynı sözü söylüyorlardır
Her zaman bir en iyi vardır ve ona ulaşmak imkansızdır o yüzden hangi sistem olursa olsun insanların istekleri doğrultusunda insanlar hep bekleyeceklerdir.
Ya ben hem kendimden hemde herkesi görüyorum ediyorum yani bize istediklerimizi de verseler biz yine hep daha fazlasını isteyeceğiz onlarda biraz daha bekelyin diyecek bu yüzden bekleme hiç bitmeyecekNe bir hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü bir mezar.
Ne şeytan yeni bir günahı,
Benim CORTANA' yı beklediğim kadar....
biliyorum zaten her şey bizim istediğimiz gibi olsa beklemenin de mantığı olmaz benim beklentilerim watshapp, tango, şu bu değil bizi diğer sistemlerin önüne geçirecek özelliklerin gelmesi...

Batarya ve ısınma sorunu düzeldi.Bu bile yeterli bence. Artık top Nokia da. Wp8.1 + Cyan ı bekliyoruz.