Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Secret Light

Secret Light

Üye
Peki bu güncelleme ne için?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yorumlardan anladığım kadarıyla genel olarak son güncelleme bir çok sorunu çözmüş. Tabi ki sabırsızlanıyorsunuz ama bence dev-pre sıkıntılarını çektiğinize değecek. Zira bir çok Cihazda ısınma ve batarya sorunu çözülmüş. Bu arada bu sorun kararlı sürümle birlikte daha da iyi hale gelecektir. Zira telefonunuzda kullandığınız yazılım cihaz modelinize uyumlu hale getirilmemiş ham bir yazılım. Firma optimizasyon yapıp driverları da güncelleyince daha sorunsuz ve performanslı cihazlarınız olacak.

• Beğen
Tepkiler: zbahadir ve PureFood
yusuff76

yusuff76

Üye
Arkadaşlar yorumlardan anladığım kadarıyla genel olarak son güncelleme bir çok sorunu çözmüş. Tabi ki sabırsızlanıyorsunuz ama bence dev-pre sıkıntılarını çektiğinize değecek. Zira bir çok Cihazda ısınma ve batarya sorunu çözülmüş. Bu arada bu sorun kararlı sürümle birlikte daha da iyi hale gelecektir. Zira telefonunuzda kullandığınız yazılım cihaz modelinize uyumlu hale getirilmemiş ham bir yazılım. Firma optimizasyon yapıp driverları da güncelleyince daha sorunsuz ve performanslı cihazlarınız olacak.

İmiş

yunusiyunus

Üye
inşallah temennimiz

zbahadir

Üye
Son güncellemeyle batarya performansı neredeyse 8.0 performansına erişti Yeterli mi değil elbette. Nokia optimizasyonuyla bakacağız artık duruma. Şimdi top Nokia'da.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Gta kayıtlarım,var o kadar bölüm geçtim. Sıfırlasam geri gelmez dime?

PureFood

PureFood

Üye
Gta kayıtlarım,var o kadar bölüm geçtim. Sıfırlasam geri gelmez dime?
OneDrive ya da kendi içinde yedek entegrasyonu yoksa gelmez. Ben Minion Rush ve Frozen Free Fall'ı öyle kurtarmıştım. Ancak Subway güme gitmişti bu yüzden.

KurnazPapaz07

Üye
8.1 geldi mi

osmanmert94

osmanmert94

Üye
İçimden bir ses nedense bizi Ağustos'a kadar bekleteceklerini söylüyor. Umarım temmuz başında gelir. Bu ses hiç te yabancı gelmedi açıkçası.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Temmuz ağustos gibi wp8.1 gdr 1 söylentileri vardı o zaman gdr1 2014 sonu gibi gelir . Bir kerede şu tarihte güncellemeyi veriyoruz deyipde verseler ne olur sanki bizi utandırsalar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ömrümüz beklemekle geçecek..

dakamon

dakamon

Üye
ömrümüz beklemekle geçecek..
:) emin ol androidtekilerde iostakilerde aynı sözü söylüyorlardır :) Her zaman bir en iyi vardır ve ona ulaşmak imkansızdır o yüzden hangi sistem olursa olsun insanların istekleri doğrultusunda insanlar hep bekleyeceklerdir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
:) emin ol androidtekilerde iostakilerde aynı sözü söylüyorlardır :) Her zaman bir en iyi vardır ve ona ulaşmak imkansızdır o yüzden hangi sistem olursa olsun insanların istekleri doğrultusunda insanlar hep bekleyeceklerdir.

Ne bir hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü bir mezar.
Ne şeytan yeni bir günahı,
Benim CORTANA' yı beklediğim kadar....

biliyorum zaten her şey bizim istediğimiz gibi olsa beklemenin de mantığı olmaz benim beklentilerim watshapp, tango, şu bu değil bizi diğer sistemlerin önüne geçirecek özelliklerin gelmesi...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dakamon

dakamon

Üye
Ne bir hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü bir mezar.
Ne şeytan yeni bir günahı,
Benim CORTANA' yı beklediğim kadar....

biliyorum zaten her şey bizim istediğimiz gibi olsa beklemenin de mantığı olmaz benim beklentilerim watshapp, tango, şu bu değil bizi diğer sistemlerin önüne geçirecek özelliklerin gelmesi...
Ya ben hem kendimden hemde herkesi görüyorum ediyorum yani bize istediklerimizi de verseler biz yine hep daha fazlasını isteyeceğiz onlarda biraz daha bekelyin diyecek bu yüzden bekleme hiç bitmeyecek :)

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
keşke benmde bi 1020'm olaydı da bende bekleyeydim böyle :(

Secret Light

Secret Light

Üye
Batarya ve ısınma sorunu düzeldi.Bu bile yeterli bence. Artık top Nokia da. Wp8.1 + Cyan ı bekliyoruz.

Aynen top nokia da inşallah çok bekletmezler teşekkürler bilgi için :)

Üst Alt