Nokiadan dönüş yapmalı mıyım

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
Alışmak zor olmasın istiyorum ama ilk başta zorluk çekerim onun bilincindeyim . İphone ileri tarihte yeni Bi üst model çıkarıcak mı onu bekleyip Bi tamam onu mu alsam?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
iOS şu ana kadar kullandığım en kolay kullanımı olan işletim sistemi. Zorlanacağını sanmıyorum.

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
Eksikleri neler nokiaya bakarak onları hala bilmiyorum ısınma flan nasıl :/ i6 yı beklemeye değer bence

fk555897

fk555897

Üye
Eksikleri neler nokiaya bakarak onları hala bilmiyorum ısınma flan nasıl :/ i6 yı beklemeye değer bence

Bence bekle. Yeni ve daha güzel özellikler çıkabilir.

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
Benim için telefonda sıralama şu şekildedir yani
Şarj ısınma hız uygulama kolay kullanım saglam olması . Şu yaz aylarında en çok tabi ısınma ön plana çıkıyor

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Isınma :hmmm

Benim iPhone'da ısınma olarak gördüğüm kendi cihazım adına konuşuyorum, şarj yüzdesi 80-90 arasını görünce birde Asphalt 8 oynayınca ısınıyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende ısınma sadece wechat görüntülü konuşmada oluyor onun dışında da en ufak ısınma sorunu yok şükür

0MG90

0MG90

Üye
Her telefon ısınır. Buna takıntı yapmayın.

hasiim__

hasiim__

Üye
Ben de Nokia'dan iPhone'a geçen birisiyim ve wp platformunun bir sürü eksiğinden ve zırvalıklarından ios'a geçmek bana ilaç gibi gelmişti, açıkçası iPhone'a geçtiğimde akıllı telefon kullandığımı yeni fark ettim yerinde olsam bir saniye düşünmem, apple'ın ayrıcalığı hiçbir marka cep telefonunda yok, apple bir ayrıcalıktır bunu kullandığında anlayacaksın.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
maxitekv3

maxitekv3

Üye
iPhone al tabi ki :) Digerleri basit geliyor iPhone kullanan birine :)

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
IPhone derim.

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
Bazı arkadaşlar prizin yanında kombine almak istiyorsan al diyorlar bu ne ya

Türe

Türe

Üye
Bazı arkadaşlar prizin yanında kombine almak istiyorsan al diyorlar bu ne ya

Yalan degil ki. Kucuk olmasidan dolayi bataryasi da kucuk dogal olarak da gunu zor kurtariyor oynayinca.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Yalan degil ki. Kucuk olmasidan dolayi bataryasi da kucuk dogal olarak da gunu zor kurtariyor oynayinca.
aktif kullanımda 1-2 cihaz hariç bütün akıllı telefonların şarjı en fazla 7-8 saat gider zaten

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
İyi günler dilerim herkese. Nokia lumia 920 kullanıcısıyım bugüne kadar hep Nokia da devam ettim 5800 flan vs . İphone beni son zamanlarda nedense cezbetti ediyorda hala :) ama hiç bir fikrim yok uyum sağlayabilir miyim diye çünkü Apple bambaşka bir eko sistem dünyası yani kendine ait Bi dünyası var yani eksikleri neler yok Nokia ya bakarak ne artıları var bunları merak ediyorum Bi çok formda araştırdım gereksiz şeyler yazılmış anlam veremedim doğrusu her yönüyle ele alınacak olursa kamera ısınma hız şarj ses ne gibi durumlar mevcut bana anlatabilir misiniz :)

artık nokıa dan vazgeçip iphone kullanmanı tavsiye ederim