Nokiadan dönüş yapmalı mıyım

Sponsorlu Bağlantılar

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
Nokiadan dönüş yapmalı mıyım
İyi günler dilerim herkese. Nokia lumia 920 kullanıcısıyım bugüne kadar hep Nokia da devam ettim 5800 flan vs . İphone beni son zamanlarda nedense cezbetti ediyorda hala :) ama hiç bir fikrim yok uyum sağlayabilir miyim diye çünkü Apple bambaşka bir eko sistem dünyası yani kendine ait Bi dünyası var yani eksikleri neler yok Nokia ya bakarak ne artıları var bunları merak ediyorum Bi çok formda araştırdım gereksiz şeyler yazılmış anlam veremedim doğrusu her yönüyle ele alınacak olursa kamera ısınma hız şarj ses ne gibi durumlar mevcut bana anlatabilir misiniz :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Türe

Türe

Üye
iPhone kullanabilecegin en kolay telefon merak etme. Sarji cok oynamazsan 1 gunu cikarir. Onun disinda uygulama destegi en iyi ekosistem ve de yazilim destegi.

devil____boy

Üye
akıllı telefon ailesine geçmek istiyorsan nokia dan bir an önce ayrılmaya bak :koş:

• Beğen
Tepkiler: Türe

furkan4045

Üye
Ben WP,Android ve son olarak ios kullandım uygulama kalitesi uygulama çokluğu stabilite anlamında çok kaliteli geçiceksen bi endişen olmasın her yönüyle tatmin edicektir.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Evet iP5S kesinlikle tavsiye ederim.

Kullanabileceğin en basit, en çeşitli ve neredeyse her desteği olan bir cihaz olduğunu söyleyebilirim.

Ancak iP6 ile 4.7" ekran gelirse tadından yenmez gibi geliyor bana. Ayrıca NFC de olsa iyi olurdu.

• Beğen
Tepkiler: oktaygezgin

anilakbay

Üye
Yıllarca Nokia ve son olarak Lumia kullandım. 3 aydır iPhone 5S kullanıyorum. Tek kelimeyle mükemmel! Asla pişman olmazsın.

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
Evet iP5S kesinlikle tavsiye ederim.

Kullanabileceğin en basit, en çeşitli ve neredeyse her desteği olan bir cihaz olduğunu söyleyebilirim.

Ancak iP6 ile 4.7" ekran gelirse tadından yenmez gibi geliyor bana. Ayrıca NFC de olsa iyi olurdu.
darısı senin başına arda cumhur kardeşim kır zincirlerini anladın ne demek istediğimi :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben olsam değişmezdim ama sen değişmek istiyorsan en sağlıklısı eline bir ı phone alman ve kurcalaman. Buralarda pek bir şey öğrenemezsin kendin bakman alışman lazım

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
kardeş dizayn,kasa,stabilite,güncelleme,oyun,uygulama diyorsan iPhone 5s ama özgürlük,bluetooth,büyük ekran,hız parali oyun ve uygulamalari bedava yuklemek istiyorum diyorsan tek telefon diyeceğim samsung galaxy note 3 baskasina bakma bile.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
  • Beğen
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
OS, dayanıklılık, kalite olarak iPhone bir numara! Özellikle iOS diğer sistemlere açık ara fark atar benim gözümde! Uygulama derseniz sonu yok, donanımlara uyumluluk derseniz hiç problem değil! Kısaca en iyi!

Not: İsmini vermek istemeyen eski Nokia kullanıcısı

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
En iyi seçenek olur. Şarjı rahat 1 gün gider. OS desen stabil zaten. App Store ve iTunes Store en kaliteli mağazalar. Oyunlar ve uygulamalara ilk güncellemeler genelde ilk buraya gelir ya da ilk burada çıkar. Oyunlarda kasma yaşamazsın, grafikleri de cihaza göre değişir. Jailbreak yaparsan görünüşünü daha da güzelleştirirsin. Kısaca kesinlikle al.

• Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Yani note 3 den sonra benim aklımda ios a kayıyor bi dahaki telefon ios olacak kesinlikle

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben bu zamana kadar hep nokia kullandım..ve ciddi bir nokia fan'ı oldum..ama windows phone tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı beni..uygulama desen kısıtlı..yani instagram bile beta sürecinde kaldı aylarca..düşün artık..herşey var sadece video yükleme yok.. mecbur üçüncü parti uygulamalara yöneliyorsun (6tag) bir foursquare vardı ki evlere şenlik..check in yaparsın mekandakileri göremezsin,arkadaşlarını etiketleyemezsin..gelen güncellemeler ile daha da kötü bir hal aldı..whatsapp'ı söylemiyorum bile..eski mesajları okumak istediğinde uygulamadan atar. arka plan eklenmez...aylarca güncelleme bekledik..daha dün geldi güncellemesi..bir de kulaklıkla müzik dinlerken telefon geldiğinde kulaklığı çıkar telefonla konuş, sonra kulaklığı geri tak müziği başlat sağ kulaklıktan ses gelmez..önce donanımsal dedim ve araştırdım pekçok kişide bu sorun varmış..son olarak microsoft nasıl beceriyorsa çalışan yazılımı bozma kabiliyetine sahip..bir müzikçalar yayınladılar ki aman allahım..kasım kasım kasıyor..hala da sorunlu galiba..anlayacağın ben de daha fazla dayanamadım de lumia 820'mi elden çıkarıp üzerine para koyup 0 iphone 5s aldım..iyiki de almışım diyorum..uygulama desen uygulamanın kralı var..müzikçalar gerçekten şahane..ben bu kadar performanslısını görmedim..sana diyeceğim hiç düşünme ios'a geç..emin ol pişman olmazsın..

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, ArMaGeDdOn_87, Bessonnitsa ve 1 kişi daha
fk555897

fk555897

Üye
Bence iOS mantıklı bir karar olur senin için.

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
Alışmak zor olmasın istiyorum ama ilk başta zorluk çekerim onun bilincindeyim . İphone ileri tarihte yeni Bi üst model çıkarıcak mı onu bekleyip Bi tamam onu mu alsam?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

furkan4045

Üye
Eylül ayında yeni iphone tanıtılır aralık sonu gibi türkiyeye gelir biraz sabredersen i6 alabilirsin.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
iPhone 6 gelecek nasipse