Öneri Telefonunuzun orijinal ve opera tarayıcısına iphone kimliği kazandırma!

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
Tamam dediğin doğruda hacklediğim zaman ben sürekli uygulama yüklemiyorum yada modifiyeli olarak kullanmıyorum sistemi sadece ihtiyaç duyduğum bunun gibi bir kaç uygulama .
hack ekmek istemez su istemez :) dursun bi kenarda :) sakla samanı gelir zamanı demişler :islik

tuplic61

Üye
pc olmadan hack olmazmı 701 başka yolu yokmudur

tuplic61

Üye
Zaten pc ye bağladıktan sonra 5-10 sn içerisinde programı türkçe yapıyorsun ondn sonra pc ile işin yok.
ben mesajı attıktan sonra pc olmadan safe nin ingilizcesiyle hack yaptım pc gerek yok artık fp2 hack için
Zaten pc ye bağladıktan sonra 5-10 sn içerisinde programı türkçe yapıyorsun ondn sonra pc ile işin yok.
ben mesajı attıktan sonra pc olmadan safe nin ingilizcesiyle hack yaptım pc gerek yok artık fp2 hack için
ben mesajı attıktan sonra pc olmadan safe nin ingilizcesiyle hack yaptım pc gerek yok artık fp2 hack içinbu opera tarayıcılarına birşey oldu mini mobila.nex maxicep sayfaları açmıyor mesaj yolluyorsun gidip gidmediği belli olmuyor safya ilerlemiyor onun için cevaplar böyle oluyor

blackland

blackland

Üye
ben mesajı attıktan sonra pc olmadan safe nin ingilizcesiyle hack yaptım pc gerek yok artık fp2 hack için ben mesajı attıktan sonra pc olmadan safe nin ingilizcesiyle hack yaptım pc gerek yok artık fp2 hack için ben mesajı attıktan sonra pc olmadan safe nin ingilizcesiyle hack yaptım pc gerek yok artık fp2 hack için ben mesajı attıktan sonra pc olmadan safe nin ingilizcesiyle hack yaptım pc gerek yok artık fp2 hack için ben mesajı attıktan sonra pc olmadan safe nin ingilizcesiyle hack yaptım pc gerek yok artık fp2 hack içinbu opera tarayıcılarına birşey oldu mini mobila.nex maxicep sayfaları açmıyor mesaj yolluyorsun gidip gidmediği belli olmuyor safya ilerlemiyor onun için cevaplar böyle oluyor
ingilizcen varsa yapabilirsino sadece ing. Olmayanlar için bir alternatif.

ales123

ales123

Üye
Nokia 500 uyumlumu ?

rzgzm

rzgzm

Üye
dostum bunu yaptım herşey güzelde operadan faceye girmiyor artık iphone uygulaması indirmem için appstore yönlendiriyor. onun için bir çözümün var mı?

AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
vay anasını daha denemeden heyecanlandım :D

AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
bnde olmadı kardeşim bu sectim iphone yi iphone ua set diyo beyaz bi ekran geliyor ???

ringofdie

ringofdie

Üye
bnde olmadı kardeşim bu sectim iphone yi iphone ua set diyo beyaz bi ekran geliyor ???
ua seti ayarlayıp çıkacaksın ordan sonra telefonun kendi tarayıcısına gireceksin ordaki işin bitti yani çık ordan :D

AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
vay be daha neler :D.... Ama facebook u karman çorman ediyor be onu ne yapabilirz :) ??

AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
Aga bi baka bilecekmisin bn bunu yükledim menüye sadece kullanıcı kimlik secme simgesi geliyor onu kaldırdım ama ötekini nasıl kalrabilirm xploreden systeme girdim kurulum dosyalarını bulup silemedim ne yapmm lazım telefonu kastı. Anasayfadan da neti kapatıyor ve 10 sn snra atıyor ?????

Üst Alt