İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
Bende sıkıntı oluşmadı. Daha önce gitmiş olduğunuz bütün hesapları girdiniz mi?

daha once kullandığım e posta hesaplarımı denedim sonuç aynı resimdeki gibi değişen pek birşey yok hatta yeni bir hesap aldım denemek için resimdeki gibi değişmedi sonra wp8e geçiş yaptım kullanmış olduğum hesabımı girdim daha önceleri indirdiğim uygulamalar alındı gibisinden değil şu anda ne oldu ne bitti anlamış değilim cihaz artk havlu mu attı nedir :) şimdi tekrardan 8,1e geçiyorum bakalım neler olacak ...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
sitesine gir uygulama geçmişini tek tek geri yükle. ( telefondan şu işlemi yap : Menü > Ayarlar> Telefonumu bul : AÇIK) .
Telefonunda ki yedeklemeyi açmayı unutma sakın.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
sitesine gir uygulama geçmişini tek tek geri yükle. ( telefondan şu işlemi yap : Menü > Ayarlar> Telefonumu bul : AÇIK) .
Benimde başıma geldi oraya girse de uygulama geçmişi çıkmıyor hata veriyor sonra yeniden deneyin diye. 1 gün sonra felan düzeliyor.

muammersefa

muammersefa

Üye
Arkadaşlar windows storeda ayet bul uygulaması var ben bunun paralı olanını almaya çalıştığımda c101a006 numaralı bir hata çıkıyor lütfen yardım edin.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

alitpl

Üye
merhaba arkadaşlar bnde lumia 925 kullanıcısıyım. telefona saçma sapan bişeler oldu anlıyamadım. telefonu açtıktan 2-3 saniye sonra bi dıt sesiyle farklı bi moda girio. mesela geri tuşuna bastığımda bu geri turuşudur veya rehber bastığımda açıklamalar yapıyor ingilizce olarak. yalnız simgelere 2 defa tıkladığımda açılıyor. neoldu anlamadım yardım ederseniz çk sevinirim. teşekkürler

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Arkadaşlar merhaba. Lumia 1520 kullanıyorum ve telefonum son bir kaç gündür uzun sürede şarj oluyor. Önceden bir kaç saate tamamlanırdı lakin şimdi gece 12de takıp sabah 6 gibi alıyorum şarjdan ama %80-90 arasında oluyor. Bunun sebebini bilen var mı ? Kendi şarj cihazını kullanıyorum.

beats

beats

Üye
Miracast, WP8.1 üzerinde:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve skynet

skynet

Üye
Acaba 620 de de var mıdır :)

beats

beats

Üye
Acaba 620 de de var mıdır :)
Maalesef yok, hatta Nokia Conversation'da bir konuda Lumia 920'nin Adreno 225 ile Miracast'ı desteklediğini yazsa da donanım olarak sadece Lumia Icon, Lumia 1520, Lumia 930, Lumia 630 cihazlar destekliyor deniyor.

• Beğen
Tepkiler: skynet
EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye

Dediğiniz gibi yaptım ama olmadı dün koyduğum resimdeki gibi çıkmaya devam etti NSU ile 8.0 donuşu yaptım sonra 8.1 yükledim düzeldi ... Şimdi ise ekran sorunu yaşıyorum renkler girdi birbirine...

Servis yolu göründü gibi ...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar merhaba. Lumia 1520 kullanıyorum ve telefonum son bir kaç gündür uzun sürede şarj oluyor. Önceden bir kaç saate tamamlanırdı lakin şimdi gece 12de takıp sabah 6 gibi alıyorum şarjdan ama %80-90 arasında oluyor. Bunun sebebini bilen var mı ? Kendi şarj cihazını kullanıyorum.
Wp8.1 Preview mi yüklü telefonunda?
Bir de Samsung s3 s4 şarj aleti varsa onlarla yoksa PC'den şarj etmeyi deneyiniz. Büyük ihtimalle şarj aleti sorunlu olabilir.

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar şöyle bir sorun var bende. Facebook Messenger da bana bir bildirim gelirken üçer üçer geliyor. Her bildirim üçerli geliyor haliyle liste kabarıyor çözümü nu bilen varmı?

Tost Makinası ile gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar şöyle bir sorun var bende. Facebook Messenger da bana bir bildirim gelirken üçer üçer geliyor. Her bildirim üçerli geliyor haliyle liste kabarıyor çözümü nu bilen varmı?

Sen çok yoğunsun telefon ne yapsın

#suseninhayatınhayatınasahipçık

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Gülsem mi acaba?

Sen bilirsin ben bu 8,1 in sıkıntılarından az da olsa uzak tutmak için öyle dedim umarım sorun çözülür

#suseninhayatınhayatınasahipçık

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlar ekranımı yansıt.mif uygulamasını microsoft un sitesinden indiremiyorum alternatif var mı ?

tugaykln

Üye
Arkadaşlar en son yayınlanan 20mblık guncelleme sonrasında yuklediğim hiçbi uygulamayı açamıyorum.hangisini açsam örn; (uc browser açılamıyor.Mağazada bir güncelleme mevcut olabilir) diyor.ayarlardan ekolayzer'ı ayarlamaya girdiğimdede aynısını diyor. (ses açılamıyor.Mağazada bir güncelleme mevcut olabilir).bi yardım eli uzatın arkadaşlar.

Lumia-620 / Windows Phone 8.1 (Developer Preview) ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bende böyle bir sorun yok.

tugaykln

Üye
Tlfnu kapatıp açtım hala aynı ama :/

Lumia-620 / Windows Phone 8.1 (Developer Preview) ile gönderildi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kesin çözüm ya soft reset yada telefonu sıfırlamak. İlki olmazsa bas sıfırlamayı

Son düzenleme:

Üst Alt