bende hep öyleydi?Arkadaşlar karşıdan az önce birkaç resim geldi, resimleri açıncaya kadar sorun yok, ama resim büyütülünce sağa-sola kaydırıken kasıyor, deneyip dönüş yapabilir misiniz acaba, sorun sadece bende mi ???
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Dediğin gibi olduBirinden bildirim gelsin eklenir.
sağolAli abi bende aylardır öyle...Arkadaşlar karşıdan az önce birkaç resim geldi, resimleri açıncaya kadar sorun yok, ama resim büyütülünce sağa-sola kaydırıken kasıyor, deneyip dönüş yapabilir misiniz acaba, sorun sadece bende mi ???
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Şimdi soyleyeceğimi belki şimdiye kadar kimse fark etmemiştir. Whatsapp ı açın herhangi bir sohbet penceresini de açın açarken kulağınız telefonunuzun hoparlör kısmında olsun açar açmaz bir hışırtı gelmeye başlayacak yada gelmezse bir fotonun gonderilmiş olduğu sohbete girin.
Tost Makinası ile gönderildi.
Bildirim merkezinde bildirimi tutup sağa doğru suruklersen o programa ait bildirimlerin hepsi silinir.
Dumanla gönderildi.
Sende neden böyle bir savunma otonomu aluştu bende bunu anlayamıyorum. Şurada bir tespit yapıyorum sence bunun olması mantıklı mı? O hoperlör enerjisini havadan almıyor illaki bataryadan alıyor ve bataryaya ekstra bir yük veriyor. Lütfen şöyle insanların sıradan bir tespitine bu şekilde cevap verme. Sorunları tespit edip geri bildirimler yapacağız ki sistem gelişsin. Ona takma buna takma kendi haline mi bırakalım sistemi. Ben burada tespitimi yaptım hatta whatsapptan geri bildirimimi de yaptım. Bir wp kullancısı olarak gerekeni yaptığıma inanıyorum duyarları arkadaşlara selam olsunHoparlör açık kalıyor neyine takıyorsunuzki bunun.
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Sende neden böyle bir savunma otonomu aluştu bende bunu anlayamıyorum. Şurada bir tespit yapıyorum sence bunun olması mantıklı mı? O hoperlör enerjisini havadan almıyor illaki bataryadan alıyor ve bataryaya ekstra bir yük veriyor. Lütfen şöyle insanların sıradan bir tespitine bu şekilde cevap verme. Sorunları tespit edip geri bildirimler yapacağız ki sistem gelişsin. Ona takma buna takma kendi haline mi bırakalım sistemi. Ben burada tespitimi yaptım hatta whatsapptan geri bildirimimi de yaptım. Bir wp kullancısı olarak gerekeni yaptığıma inanıyorum duyarları arkadaşlara selam olsun![]()
Şimdi soyleyeceğimi belki şimdiye kadar kimse fark etmemiştir. Whatsapp ı açın herhangi bir sohbet penceresini de açın açarken kulağınız telefonunuzun hoparlör kısmında olsun açar açmaz bir hışırtı gelmeye başlayacak yada gelmezse bir fotonun gonderilmiş olduğu sohbete girin.
Tost Makinası ile gönderildi.
Evet o olay var gerçekten bazen çok can sıkıcı oluyor bence o mesajlardan herhangi birine dokununca aynı kişiye ait konuşmalar silinsin. Yani bildirimler daha detaylı değiller henüz. Uygulama bazında bildirimler veriliyor ama kişi bazında daha detaya indirgenmiş bir bildirim merkezi oluşturmamışlar. Belki gerekli güncellemelerde daha detaylı bir bildirim merkezi olabilir. Yapmaları gereken bu tarz sohbet programlarında aynı kişiye ait bildirimlerden herhangi birine dokununca o kişiye ait diğer bildirimler silinsin ama aynı programda bir başkasına ait diğer bildirimler kalsın. Bunu getirmeleri lazım. Sonuçta o kişinin gönderdiği bir kaç mesajın bildirimlerinden birine basınca diğerleri de görmüş oluyoruz. Sıkıntı bu bunu düzeltmeleri lazım.Bildirimleri nasıl sileceğimi biliyorum şikayet ettiğim konu kendi kendine silmemesi
Bende en başından beri var oldğunu biliyorum. Belki düzelmiştir demiştim ama düzelmemiş bu güncellemeyle.Whatsappı kullandığımdan beri o hışırtı var geri bildirim yaptığım halde geri donuş olmadı ve duzeltilmedide. Demekki bir işe yarıyor o hışırtı ki düzeltmiyorlar
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Evet o olay var gerçekten bazen çok can sıkıcı oluyor bence o mesajlardan herhangi birine dokununca aynı kişiye ait konuşmalar silinsin. Yani bildirimler daha detaylı değiller henüz. Uygulama bazında bildirimler veriliyor ama kişi bazında daha detaya indirgenmiş bir bildirim merkezi oluşturmamışlar. Belki gerekli güncellemelerde daha detaylı bir bildirim merkezi olabilir. Yapmaları gereken bu tarz sohbet programlarında aynı kişiye ait bildirimlerden herhangi birine dokununca o kişiye ait diğer bildirimler silinsin ama aynı programda bir başkasına ait diğer bildirimler kalsın. Bunu getirmeleri lazım. Sonuçta o kişinin gönderdiği bir kaç mesajın bildirimlerinden birine basınca diğerleri de görmüş oluyoruz. Sıkıntı bu bunu düzeltmeleri lazım.
Wp8.1 eksiklikleri anketi yapınca bunları da oylarız.
Bende en başından beri var oldğunu biliyorum. Belki düzelmiştir demiştim ama düzelmemiş bu güncellemeyle.
O zaman her türlü aksaklığa bir işe yarıyorki böyle diyebiliriz ve geçiştirebiliriz. Açıkcası şunun için yapıyordur konuşma penceresinde bir videoya yada sese dokununca hemen tepki versin diyedir ama bunu hoparlörü sürekli çalıştırarak değil gerektirinde çalışması için düzenleyebilirler. Viber yada line da yada facebook messengerda da bakmama lazım onlarda da öyleyse sorun kroniktir ve MS nin çözmesi gereken bir sorundur ama diğer uygulamalarda karşılaşmadım. Optimizasyon olgusunu yerler bir eden bir konuşma oldu senin söylediğin bence. Gereksiz yere yapılan bir hışırtı ve ayrıca bataryayı tüketecek bir durum gereksiz yere.
Bende en başından beri var oldğunu biliyorum. Belki düzelmiştir demiştim ama düzelmemiş bu güncellemeyle.
O zaman her türlü aksaklığa bir işe yarıyorki böyle diyebiliriz ve geçiştirebiliriz. Açıkcası şunun için yapıyordur konuşma penceresinde bir videoya yada sese dokununca hemen tepki versin diyedir ama bunu hoparlörü sürekli çalıştırarak değil gerektirinde çalışması için düzenleyebilirler. Viber yada line da yada facebook messengerda da bakmama lazım onlarda da öyleyse sorun kroniktir ve MS nin çözmesi gereken bir sorundur ama diğer uygulamalarda karşılaşmadım. Optimizasyon olgusunu yerler bir eden bir konuşma oldu senin söylediğin bence. Gereksiz yere yapılan bir hışırtı ve ayrıca bataryayı tüketecek bir durum gereksiz yere.
O zaman sorun WP sisteminde denebilir. Neden sürekli çalışmaya ihtiyaç duyuyor ki? Acaba bu android yada iosta da böyle mi sormak lazım kullananlara. Neden gereksiz yere çalışsın ki. Bir video yada müzik uygulamasına çalması için dokunduğumuzda aktif olsun. Sinekte küçük ama mide bulandırır diye bir söz varya onun gibi bir şey buda. Umarım dikkat ederlerde düzeltirler. Sonra kimse demesin yahu bu whatsapp çok batarya yiyor diyeDediğin gibi uygulamaya girince hoparlöre sürekli enerji uygulandığından dolayı hışırtı oluşuyor. Viber,Facebook veya twitter gibi uygulamalarda olmamasının sebebi ise tahminimce Whatsapp da olduğu gibi sesli veya video gibi iletileri kendi içerisinde oynatmıyorlar. Bundan dolayı arka planda geliştirici hoparlörün sürekli çalışmasını engellemiş olabilir.
ufakta olsa bence bataryaya etkisi olumlu olacaktır düzeltilmesi halinde.
Peki o beş farklı kişiden kendine bi ses doyası yada bi foto göndermeyi dene telefonuna geldikten sonra bide aç bak bakalım değişen bir şey olacak mı?En az on kere denedim bi hışırtı çatırdama falan hiç çıkmadı. Beş farklı kişide denedim ayrıca.
Foto, video ne ararsan var içlerinde. Dediklerini dikkate almıştım.O zaman sorun WP sisteminde denebilir. Neden sürekli çalışmaya ihtiyaç duyuyor ki? Acaba bu android yada iosta da böyle mi sormak lazım kullananlara. Neden gereksiz yere çalışsın ki. Bir video yada müzik uygulamasına çalması için dokunduğumuzda aktif olsun. Sinekte küçük ama mide bulandırır diye bir söz varya onun gibi bir şey buda. Umarım dikkat ederlerde düzeltirler. Sonra kimse demesin yahu bu whatsapp çok batarya yiyor diyeufakta olsa bence bataryaya etkisi olumlu olacaktır düzeltilmesi halinde.
Peki o beş farklı kişiden kendine bi ses doyası yada bi foto göndermeyi dene telefonuna geldikten sonra bide aç bak bakalım değişen bir şey olacak mı?
Tamam o zaman sende sıkıntı olmadığı için şanslısınFoto, video ne ararsan var içlerinde. Dediklerini dikkate almıştım.