Whatsapp Yeniden Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
İkinci kez ertelerse benimkini güzel olur, olmazsa 1,99 veririz o kadar işimizi görüyoruz.

pirenuri

pirenuri

Üye
Ya çok iyi olmuş millete yazasım var valla whatsappdan

• Beğen
Tepkiler: alical33, SLH.55 ve suyunsesi
SLH.55

SLH.55

Üye
şu arkaplan iyimi oldu kötümü sürekli oynuyorum :D

smltrl

Üye
Ben şu sorundan nefret ediyorum aynı kişiden 3 tane mesaj geliyor mesela bildirim merkezinden mesajın birine tıklıyorsunuz whatsapp açılıyor ama bildirim merkezinde tıklamadığınız 2 tane kalıyor orda ve birikip duruyor. Ama her zaman olmuyor bu bazen uygulama açılınca butun bildirimler düzgünce kalkıyor, ama yüzde 90 yaşıyorum bu sorunu

Dtn

Üye
Data sense'te "arka plan uygulamalarını kısıtlama açık olduğundan" whatsappa giremiyorum, öyle uyarı veriyor, bildirim de gelmiyor, ama data sensete öyle bir ayar açık değil, data sensei de silemiyorum, ne yapmalıyım

Son düzenleme:
barannn79

barannn79

Üye
Grup sohbetlerinde her arkadaşın ismi aynı renk yine. Android whatsappta farklı renk olduğu için rahat ayırt ediliyordu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben şu sorundan nefret ediyorum aynı kişiden 3 tane mesaj geliyor mesela bildirim merkezinden mesajın birine tıklıyorsunuz whatsapp açılıyor ama bildirim merkezinde tıklamadığınız 2 tane kalıyor orda ve birikip duruyor. Ama her zaman olmuyor bu bazen uygulama açılınca butun bildirimler düzgünce kalkıyor, ama yüzde 90 yaşıyorum bu sorunu

Bildirim merkezinde bildirimi tutup sağa doğru suruklersen o programa ait bildirimlerin hepsi silinir.

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Ben güncelleyemiyorum indiriyor yukluyor diyor hop iptal oluyor

Tost Makinası ile gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Rainesto

Rainesto

Üye
arkaplanda açıkken kilit ekranını kapatıyorum mesaj geldiğinde sürdürülüyor diyor diğer o açılışta kiler geçmiş bu duruyor

tugaykln

Üye
Yeeaahhhhhhh

MaxiCep : (Lumia-620 / WP 8.1 Developer Preview) ile gonderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Geç geldi ama çok güzel olmuş hızlanmış hissediliyor :)

dakamon

dakamon

Üye
Bildirimler+eylemler de neden whatsapp yok arkadaşlar?

skynet

Üye
Video compressor ile çevirdiğim videoları göndermek istediğimde direk uygulamadan atıyor bu sorunu yaşayan bir tek ben miyim :(

Ercument33

Üye
Gizlilik ayarları çalışmıyor bende... Son görülme profil resmi durum hepsi gözüküyor karşıdakine

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt