beats
Üye
Türkiye'ye yollarlar mı ?
Baktım, bölge desteklenmiyor.Türkiye'ye yollarlar mı ?
Baktım, bölge desteklenmiyor.Baktım, bölge desteklenmiyor.
30-40 tane alır satardık sağa sola neyse sağlık olsun.Maalesef FM Transmitter donanımsal olarak yoksa ki yok, Bluetooth ve AUX kablosundan başka seçenek kalmıyor aktarmak için şimdilik.Arkadaşlar lumiada ki bir müziği arabanın radyosuna aktarabilir miyiz. Buna fm transmitter deniyormuş. Lumia 925 in böyle bir özelliği var mı ?
Müthiş ticari zekâmız konuşturulmuş yine, ona saygılar.30-40 tane alır satardık sağa sola neyse sağlık olsun.

Maalesef FM Transmitter donanımsal olarak yoksa ki yok, Bluetooth ve AUX kablosundan başka seçenek kalmıyor aktarmak için şimdilik.
Müthiş ticari zekâmız konuşturulmuş yine, ona saygılar.![]()
İki ucu 3.5mm olan kabloyu AUX'a ve telefona tamamdır, oto müzik çalarların çoğunda var.Aux çıkışı nasıl yapıyoruz hazır aparatı varmı
#suseninhayatınhayatınasahipçık
Hocam linkini vereceğim sitede inanılmaz ucuz fiyata masa üstü stand buldum ve kesinlikle alacağım fakat dip not olarak fiş hariçtir diyor bunun fişi nasıl oluyor acaba link verebilirmisiniz?İki ucu 3.5mm olan kabloyu AUX'a ve telefona tamamdır, oto müzik çalarların çoğunda var.
Şuan kullandığımız USB kablolu fişin aynısı.Hocam linkini vereceğim sitede inanılmaz ucuz fiyata masa üstü stand buldum ve kesinlikle alacağım fakat dip not olarak fiş hariçtir diyor bunun fişi nasıl oluyor acaba link verebilirmisiniz?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hata kodu senkronizasyon hatası olarak geçiyor, Müzik/Ayarlar/Çevrimiçi dinlediğim şarkıları koleksiyonumda göster/Kapalı yapıp tekrar dener misin. Bir de Pil tasarrufunda Müzik arkaplanda engelli mi ?Merhaba arkadaşlar telefonumda hiçbir şekilde müzik oynatamıyorum sadece nokia mixradio dan oynatabiliyorum. Oynatmaya çalıştığımda hata kodu 80070057 nolu bi hata çıkıyor.Nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olun.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bizdeki şarj aletinin kablosu oluyor yani ? çok teşekkürlerŞuan kullandığımız USB kablolu fişin aynısı.
Alttaki USB enerji giriş yuvası, üstteki de çıkış. Soldaki yuvarlak bildirim ledi sanırım.

İki ucu 3.5mm olan kabloyu AUX'a ve telefona tamamdır, oto müzik çalarların çoğunda var.
Fm transmitter ın olmaması üzücü.