Uygulama Yeni wifi hack etmek (wps)

Sponsorlu Bağlantılar

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Kıramıyorsun kardeşim yalan atıp durma.anca pc den program yardımıyla wpa şifresini bulursun kırarsın..androidin gücü yetmez buna..zaten bu tür açılmış konularda ekran görüntüsüyle birlikte yapman lazım.
İsterseniz ekran görüntüsü yaparım.6-7 wifi kıra bildim.1 tanesinden başka.

KırcalıHolding

Üye
İsterseniz ekran görüntüsü yaparım.6-7 wifi kıra bildim.1 tanesinden başka.
E bi zahmet yap..hatta siteden scr recorder yükle an be an nasıl yaptığının videosunu çek telin...bekliyoruz hadi

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Zaten scr recorder kullanıyorumScreenshot yapsam aynı videdakı gibi yapcam ne fark ederki

MirHardy

Üye
Ya Arkadaşlar ben denedim 100% çalışıyo , sizde deneyin , denemeden yorum yapmayın lütfen

• Beğen
Tepkiler: orhan424
Ferzan

Ferzan

Üye
Bir

Son düzenleme:

KırcalıHolding

Üye
Ya Arkadaşlar ben denedim 100% çalışıyo , sizde deneyin , denemeden yorum yapmayın lütfen
Ne hikmetse bugün üye olmuşsun hemende cvp yazmış orhanda beğenmiş vay bee herkeste yedi şimdi..kimse anlamadı senin fake olduğunu..admine söliyelim yalancıları almasın foruma

• Beğen
Tepkiler: Preloader
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Evet arkadaşlar açıklık getirelim artık android'de olmuyor böyle birşey bir dünya uygulama denedim fakat olmuyor ...

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Ne hikmetse bugün üye olmuşsun hemende cvp yazmış orhanda beğenmiş vay bee herkeste yedi şimdi..kimse anlamadı senin fake olduğunu..admine söliyelim yalancıları almasın foruma
1) Denemeden yorum yapma
2) Ben hiç mrhardy-i tanımıyorum
3) Wps entry girişi olmayan telefonlar kıra bilmeyecek
4) Video da mı yalan???
Evet arkadaşlar açıklık getirelim artık android'de olmuyor böyle birşey bir dünya uygulama denedim fakat olmuyor ...
Videoya baktın mı sen??

hardal00

hardal00

Üye
Ula orhan hınzır seni

AIS

AIS

Üye
Android 4.3 lerde oluyorTelefondan telefona fark var kardeş bazılarında olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: said32, orhan424 ve smartphone007
orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Samsung kullananlar bu linke baksınlar

• Beğen
Tepkiler: smartphone007
AIS

AIS

Üye
@orhan424 senin dediğini buldum kardeş ama ücretli

said32

said32

Üye
Teşekkürler Çalışıyor Denedim Ama Wps Den bağlanan cihaz gerek :) , Orhan Ekranını video Kaydettiğin programı söylermisin ,Benim cihazım Rootlu.

• Beğen
Tepkiler: orhan424

KırcalıHolding

Üye
Ücretsizi de var :)
İngilizceyi bilmiyormusun?
Wps girişi olmayan telefonlar için paylaştım.Youtube kanalım
O wps ayarlarını zaten biliyoruz..anlamak istemiyormusun kardeşim bu sadece wps pinini bulmak için yazılmış bir program...o senin ingilizce yazan ayarlar kendi internetini paylaşırken kullanacağın pin numarası...kırma işlemini pc den yaparsın androidin gücü yetmeeeeezz..şu anki androidlerde wps girişi yok

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
O wps ayarlarını zaten biliyoruz..anlamak istemiyormusun kardeşim bu sadece wps pinini bulmak için yazılmış bir program...o senin ingilizce yazan ayarlar kendi internetini paylaşırken kullanacağın pin numarası...kırma işlemini pc den yaparsın androidin gücü yetmeeeeezz..şu anki androidlerde wps girişi yok
Konumun en aşağısındakı yazdığıma bak
Teşekkürler Çalışıyor Denedim Ama Wps Den bağlanan cihaz gerek :) , Orhan Ekranını video Kaydettiğin programı söylermisin ,Benim cihazım Rootlu.
Scr pro-dan iyisi yok şu anda :)
Pro linkini bulmasan sana bulurum

smartphone007

smartphone007

Üye
Arkadaşlar bu uygulama ile wifi kırmak yalnız xperia cihazlarında oluyor

Üst Alt