orhan424
Üye
malesef samsung 4.4den wps pini çıkarmış4.4.2 kullanıyom tel note 3 orijinal rom
malesef samsung 4.4den wps pini çıkarmış4.4.2 kullanıyom tel note 3 orijinal rom
malesef samsung 4.4den wps pini çıkarmış
Ben 4.3 kullanıyorum.Amma sony xperia z.Muhtemelen samsung kendisi çıkarmıştır.4.3 tede yine yoktu
Play storeda ücretsizEvlat link verde indirelim.
Madem paylaşım yaptın linkte koy
3-cünü deneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
wifi connection manager 2 mi 3 mü hangisi bilmiyorum?
Dalgamı geçiyorsun hiç birinde pin girişi yapılmıyor3-cünü dene
3cünü yükle aç ve en yukarda sağdakı yere tıklayıp add networka basacaksın.Orda wps girişi görmüştüm.Dalgamı geçiyorsun hiç birinde pin girişi yapılmıyor
Evet wps girişi olması şartBu sistem pcde oluyor ama androidde zor..anca wps pin girişi lazım o da her android sürümünde yok
Hayır 100% çalışıyor.Eğer her şeyi doğru yaparsanız.arkadaş basarmış eğer dediklerini harfiyen uygularsaniz yapabilirsiniz ama eğer hiç kimsede olmuyorsa o zaman boş konu ve kandırma olduğu için admine şikayet edin
Ben 4.3 kullanıyorum.Ve kıra biliyorum.Androidde olmuyor arkadaşlar sadece pc de kırabilirsiniz..sanırım 4.01 den öncekilerde pin girişi oluyor androidde
Olmalı dene bir bakSamsung galaxy s3 mini 'De oluyor mu bu android sürümü 4.2.2 ??
Pini yanlış yaza bilirsiniz.Ve ya bazen pin yanlış ola bilirbende her şey normal fakat bir türlü şifre kıramadım.
Kıramıyorsun kardeşim yalan atıp durma.anca pc den program yardımıyla wpa şifresini bulursun kırarsın..androidin gücü yetmez buna..zaten bu tür açılmış konularda ekran görüntüsüyle birlikte yapman lazım.Ben 4.3 kullanıyorum.Ve kıra biliyorum.
Bazen pin yanlış ola bilir
Olmalı dene bir bak