Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
k750i yabancı pil şarj oluyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asicetin
Üye
Konu Sahibi
k750i yabancı pil şarj oluyor
slm arkadaslar benim k750 cihazım var ve son bir kaç gündür yabancı pil şarj oluyor uyarısı veriyor bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
leiche
Emekli Yönetici
bi arastırayım birsey bulursam yazarım dostum
umarım işini hemen halledersin
kisacafd
Üye
telefonu düşürdün mü sen yada başka bişey oldumu..
AKREPs73
Üye
Suya Dusmedımı Acaba ??_??
asicetin
Üye
Konu Sahibi
yok telefonda düşme falan olmadı sadece orjinal kasa alıp degişti düşme falan olamdı
abas
Üye
batarya gitmiştir
nightdragon35
Üye
bence kasayı degiştirirken pili de degiştirmişler.ama telefonun pili tanıması ve orjinalligini test etmesi gibi bir durumun olacagını sanmıyorum.bence bir servise göster.
nuh095
Üye
bende bilmiyorum bilsem kendim yaparim
esinti-03
Üye
bence önce başka bi bataryayla denemeni tavsiye ederim batarya ölmüş olabilir olmassa en yakın servisine göster
f4tihcolak
Üye
kardes noldu yapabıldnmı telefonu aynı bnmde oldu bu .s
Aynı sorunu ben Fake batarya taktigimda yasadım. K850 i . telefonumu yurtdsından orjinal aldım.almanyadan.Yedek batarya aldım tlf la cok ugrastıgım için.TR.den takip şarj ettigimde aynı uyarı telefonumda belirdi. Zannedersem orjinal olmayan bataryadan kaynaklanıyor . Asil batarya yı takip şarj yaptıgımda bi sorun yok. Umarım problem aynıdır.