sony ve htc lere göz atmakta fayda olabilirMantıklı olur mu? Android'den sıkıldım artıları s2'ye göre nedir?

ben iddia etmiyorum elinize almadan konuşmayın htc ve sonyeGeç, hız ve kaliteyi hisset... O fiyata hiçbir Sony veya hTc seni L820 kadar memnun etmez.

sony ve htc lere göz atmakta fayda olabilir![]()
aynenDimi yine suya düşer telefon yada denizde kullanır.
Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
genemi sen
en azından zarar etmezaynengenemi sen
![]()
en azından zarar etmez
Benim bazı çekincelerim var ama. Şunlar ki;
-Facebook'a fotoğraf yüklenebiliyormu?
-1080p çekerken yakınlaştırma varmı?(s2'nin tek eksiği bu olsa gerek)
-Dosya Yöneticisi yoktu güncelleme oldu mu o hususta
-Oyun performansı s2'ye göre nasıl?
Facebook'a neden fotoğraf yüklenmesin?Benim bazı çekincelerim var ama. Şunlar ki;
z 1200 - z1 1690 - z2 2399 - fiyatlar tahminidirZarar etmemek için bir telefona 2000 lira verilmez. 900 liralık telefon alırsın suya düşer 500e yaptırır 1400e kurtulursun. 600lirayada ailenden birine telefon alırsın.
Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Xperia Z Vatan Bilgisayar ve Teknosa'da 1500 TL. Fiyatlar tahmini diyorsun ama işkembeden yapıyorsun tahminini.z 1200 - z1 1690 - z2 2399 - fiyatlar tahminidir![]()
820 de 920 ile aynı donanım fakat kamera pil ve ekran farkı var video çekiminde nokia kamera ile yakınlaştırma yapabilirsin dosya yöneticisi mağazada var fakat resmi uygulama wp8.1 final surumden sonra yayınlanacak oyun performansı olarak s2 den geri kalacağını sanmıyorum mesela arkadaşımın birinde s2 birinde 920 var s2 de angry birds go oynanamayacak şekilde kasarken 920 de son derece akıcı eediğim gibi donanım özellikleri aynı olduğu için fark olmayacaktırBenim bazı çekincelerim var ama. Şunlar ki;
O fiyata alacağın Sony ya da HTC'den hayır gelmez. Doğruya doğru. Telefon 900 Tl civarı. Ha ikinci el falan ayrı konu, ama yine de 820 iyi bir fiyat/performans telefonu.
Facebook'a neden fotoğraf yüklenmesin?
Resmi dosya yöneticisi geliyor.
Adreno 225 var, Youtube'dan da testleri izleyebilirsin.
820 de 920 ile aynı donanım fakat kamera pil ve ekran farkı var video çekiminde nokia kamera ile yakınlaştırma yapabilirsin dosya yöneticisi mağazada var fakat resmi uygulama wp8.1 final surumden sonra yayınlanacak oyun performansı olarak s2 den geri kalacağını sanmıyorum mesela arkadaşımın birinde s2 birinde 920 var s2 de angry birds go oynanamayacak şekilde kasarken 920 de son derece akıcı eediğim gibi donanım özellikleri aynı olduğu için fark olmayacaktır
Benim bazı çekincelerim var ama. Şunlar ki;