Silinen Üye 2313801
Kapalı Hesap
Lumia 520 Pişmanlığı Kontratlı
Arkadaşlar geçen pazar turkcell'den 24 ay taksitle Lumia 520 aldım internet paketiyle birlikte 39,99₺ yani 39,99x24=959,76₺ ediyor evet içinde 250 mb internet olsa dahi kazıklandım çünkü cihaz 30 Tl ye geliyor 30x24=720₺ her neyse sonra eve gittim geçenlerde
turkcell'in web sitesine girdim ve 39,99₺ ye başka neler var diye baktım. Htc Desire 310 gözüme çarptı sonra kiyas.la ya girdim karşılaştırdım buyrun hatta sizde=
İşlemci bolumunde 4 çekirdekli 1,3 tu sanırım GHz işlemcide tartışmasız çok daha güçlü diyor. Ram aynı depolama 4 gb tek eksiği o zaten sonra düşünmeye başladım acaba yanlış mı yaptım hemen almakla diye ama uzuldum ya siz ne diyorsunuz
turkcell'in web sitesine girdim ve 39,99₺ ye başka neler var diye baktım. Htc Desire 310 gözüme çarptı sonra kiyas.la ya girdim karşılaştırdım buyrun hatta sizde=
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşlemci bolumunde 4 çekirdekli 1,3 tu sanırım GHz işlemcide tartışmasız çok daha güçlü diyor. Ram aynı depolama 4 gb tek eksiği o zaten sonra düşünmeye başladım acaba yanlış mı yaptım hemen almakla diye ama uzuldum ya siz ne diyorsunuz

525 nakiti 499 lira. =P Hem de teknosada. O.o