Karşılaştırma Lumia 520 Pişmanlığı Kontratlı

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Lumia 520 Pişmanlığı Kontratlı
Arkadaşlar geçen pazar turkcell'den 24 ay taksitle Lumia 520 aldım internet paketiyle birlikte 39,99₺ yani 39,99x24=959,76₺ ediyor evet içinde 250 mb internet olsa dahi kazıklandım çünkü cihaz 30 Tl ye geliyor 30x24=720₺ her neyse sonra eve gittim geçenlerde
turkcell'in web sitesine girdim ve 39,99₺ ye başka neler var diye baktım. Htc Desire 310 gözüme çarptı sonra kiyas.la ya girdim karşılaştırdım buyrun hatta sizde=
İşlemci bolumunde 4 çekirdekli 1,3 tu sanırım GHz işlemcide tartışmasız çok daha güçlü diyor. Ram aynı depolama 4 gb tek eksiği o zaten sonra düşünmeye başladım acaba yanlış mı yaptım hemen almakla diye ama uzuldum ya siz ne diyorsunuz

0MG90

0MG90

Üye
959 lira mı verdin :ah
Geçmiş olsun diyorum

• Beğen
Tepkiler: br1903, Silinen Üye 2313801 ve muhammettvurucu
messevim

messevim

Üye
Dünyanın bütün ülkelerinde gsm şirketlerinden telefon almak normal telefon almaktan daha karlı iken, bizim ülke de durum tam tersi... Verdiğin paraya yazık olmuş gerçekten....

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801 ve 0MG90

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
720 Tl cihaz kalan 239 Tl 24 ay boyunca aylık 250 mb için

0MG90

0MG90

Üye
Feci kazıklanmışsın. O telefonla bide.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801 ve Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Ben Lumia 925 almayi dusunuyorum babamdan turkcell'den olmadi kredi ceker pesin aliriz.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801
kfahaa

kfahaa

Üye
Geçmiş olsun. diyecek başka birşey yok.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Peki Htc desire 310 hakkında ne düşünüyorsunuz

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
959 lira derken o_O

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
520 en çok satan wp8 modelidir. Suan wp'nin hiçbir eksiii yok. 8.1 kurunuz cihaza

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

pirenuri

pirenuri

Üye
Bi kere kiyas.la ya göre telefon kıyaslaman çok saçma. O sitenin gram mantığı yok. Aynı sistemden olan iki telefonu kıyaslayabilirsin ama farklı sistemleri kıyaslayamazsın örneğin iosla androidi wp ile iosu wp ile androidi kıyaslayamazsın. İkincisi 520 o kadar para etmez keşke para biriktirip alsaydın.Geçmiş olsun kardeşim

Invoke

Invoke

Üye
O nasıl hesap ya? Böyle de kazık mı olur arkadaş? İnternet paketi sadece 250mb yani? :tüh: Bari 525 olsaydı. :zzz: 525 nakiti 499 lira. =P Hem de teknosada. O.o

Olmuş artık, yapacak bir şey yok. :D

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evkuru geçtiler abi

XstaylaX

Üye
Bi kere kiyas.la ya göre telefon kıyaslaman çok saçma. O sitenin gram mantığı yok. Aynı sistemden olan iki telefonu kıyaslayabilirsin ama farklı sistemleri kıyaslayamazsın örneğin iosla androidi wp ile iosu wp ile androidi kıyaslayamazsın. İkincisi 520 o kadar para etmez keşke para biriktirip alsaydın.Geçmiş olsun kardeşim
Neden kıyaslanamaz ? Allah aşkına şu saçma fikirlerden vazgeçin, nasıl android, ios ile kıyaslanıyorsa windows phone da istenilen her tür mobil işletim sistemiyle kıyaslanabilir, ee ozaman hiç cihaz kıyaslamayalım zaten windows phone birinci ya hemen 1520 alalım nasıl ama :ah
Arkadaşlar geçen pazar turkcell'den 24 ay taksitle Lumia 520 aldım internet paketiyle birlikte 39,99₺ yani 39,99x24=959,76₺ ediyor evet içinde 250 mb internet olsa dahi kazıklandım çünkü cihaz 30 Tl ye geliyor 30x24=720₺ her neyse sonra eve gittim geçenlerde
turkcell'in web sitesine girdim ve 39,99₺ ye başka neler var diye baktım. Htc Desire 310 gözüme çarptı sonra kiyas.la ya girdim karşılaştırdım buyrun hatta sizde=
İşlemci bolumunde 4 çekirdekli 1,3 tu sanırım GHz işlemcide tartışmasız çok daha güçlü diyor. Ram aynı depolama 4 gb tek eksiği o zaten sonra düşünmeye başladım acaba yanlış mı yaptım hemen almakla diye ama uzuldum ya siz ne diyorsunuz
Geçti artık, ben geçen sene temmuz ayında 600 liraya almıştım türkcellden :D kontratlı ama faturada tam yani :D

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben Lumia 925 almayi dusunuyorum babamdan turkcell'den olmadi kredi ceker pesin aliriz.
Turkcellde kontratlı 925 yok siteye bakabilirsin abi zaten normalde 820 falan alacaktım 1000 ₺ olsa 1000/24=41,1111 vs ediyor bir baktım 60,99 Tl lumia 520 peşin 569 desek 23,78 falan olması lazım bu ne abi yaBu arada hiç tarifeye gorede değil örnek aldığımız tarife platinumdu yani faturaya yansıttığımız normal hatla aynı ücrete aldık aveada en iyi tarifeye 1 ₺den başlıyor 525 hem o daha iyi
Neden kıyaslanamaz ? Allah aşkına şu saçma fikirlerden vazgeçin, nasıl android, ios ile kıyaslanıyorsa windows phone da istenilen her tür mobil işletim sistemiyle kıyaslanabilir, ee ozaman hiç cihaz kıyaslamayalım zaten windows phone birinci ya hemen 1520 alalım nasıl ama :ah
adam yapamazsın diyo abi iyi oku
Adam yapamazsın diyor zaten

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris

Üst Alt