Karşılaştırma Lumia 520 Pişmanlığı Kontratlı

Sponsorlu Bağlantılar

XstaylaX

Üye
Turkcellde kontratlı 925 yok siteye bakabilirsin abi zaten normalde 820 falan alacaktım 1000 ₺ olsa 1000/24=41,1111 vs ediyor bir baktım 60,99 Tl lumia 520 peşin 569 desek 23,78 falan olması lazım bu ne abi yaBu arada hiç tarifeye gorede değil örnek aldığımız tarife platinumdu yani faturaya yansıttığımız normal hatla aynı ücrete aldık aveada en iyi tarifeye 1 ₺den başlıyor 525 hem o daha iyiAdam yapamazsın diyor zaten
Neden yapılmasın kardeşim ?

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İşletim sistemi gereksinimleri farklı lumia 520 vs t40 vs zaten yanlış gereksinimler farklı

pirenuri

pirenuri

Üye
@XstalylaX
dostum andorid de ios ile kıyaslanamaz zaten o sitede. Başka bir şekilde kıyaslayabilirsin ama o site sadece donanım olarak kıyas yapıyor. Şuanda donanımdan çok yazılım önemli. O zaman senin dediğine göre android en hızlısı ama gel gelelim ki 512 mb ramli Wp 2 gb ramli androidden daha hızlı oluyor gezinirken

0MG90

0MG90

Üye
@XstalylaX
dostum andorid de ios ile kıyaslanamaz zaten o sitede. Başka bir şekilde kıyaslayabilirsin ama o site sadece donanım olarak kıyas yapıyor. Şuanda donanımdan çok yazılım önemli. O zaman senin dediğine göre android en hızlısı ama gel gelelim ki 512 mb ramli Wp 2 gb ramli androidden daha hızlı oluyor gezinirken
Abartma istersen. Yazdığını bir daha oku. Her şey ram değil bu arada. İşlemci hızı da önemli.

pirenuri

pirenuri

Üye
1 e basacağıma 2 ye basmışım ozur dilerim onun için. Yani doğrusu gezinirken 512 mb ramli cihaz 1 gblı androidden daha hızlı. İşlemcisi de kotu değil. Donanımı az olmasına rağmen en iyilerini kullanıyor. Snapdragon gibi

Invoke

Invoke

Üye
1 e basacağıma 2 ye basmışım ozur dilerim onun için. Yani doğrusu gezinirken 512 mb ramli cihaz 1 gblı androidden daha hızlı. İşlemcisi de kotu değil. Donanımı az olmasına rağmen en iyilerini kullanıyor. Snapdragon gibi

1gblı androide göre değişir. 1gblık saf androide göre belki geri bile kalır(işlemciye bağlı.) ha touchwiz olarak düşünüyorsanız şişer tabi.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İşlemci ve ram dediniz ama depolama unuttunuz abi3 gb ram olsun snapdragon 801 olsun 1 gb hafıza olursa ne yazar :D

enterneoll

enterneoll

Üye
+ soğuk su (her ay 50 kuruş)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
520 ye o kadar para vermen çok kötü olmuş.Ama kıyaslama kısmına bende katılmıyorum.Keşke almasaymışın sağlık olsun.8.1 yükle fiyatı kafana takmadan kullanmana bak :)

Üst Alt