Xurmirac
Üye
Biz ne anlatıyoruz yavHee, bu vatandaş gmd için kitkat custom rom hazırlıyor yani ?
Öyle desenize.![]()

Biz ne anlatıyoruz yavHee, bu vatandaş gmd için kitkat custom rom hazırlıyor yani ?
Öyle desenize.![]()

Bir söylentiye göre bu vatandaş geceleri boxer ile üstsüz şekilde göztepe parkında koşuyormuş. İki elinde de GMD varmış. 4 hat kullanıyormuşBiz ne anlatıyoruz yav![]()

Bir söylentiye göre bu vatandaş geceleri boxer ile üstsüz şekilde göztepe parkında koşuyormuş. İki elinde de GMD varmış. 4 hat kullanıyormuş![]()
Bir söylentiye göre bu vatandaş geceleri boxer ile üstsüz şekilde göztepe parkında koşuyormuş. İki elinde de GMD varmış. 4 hat kullanıyormuş![]()
Espride amaç aramak?Amaç ?
Espride amaç aramak?
Gelemez diyorum gelmez değilgelirsede geç gelir

ve espri yaptığını sanmak
Hocam hem gelmesi imkansız diyosun hemde gelirse geç gelir diyosun ??![]()
Onu bunu birakin da S3 kitkat almiyomus buna ne diyosunuz beyler? Diskavri>S3

2 tane hat takiliyor kardes? Bi telefon ama 2 telefon gibi anlatabildim mi ?!Bazı arkadaşlarımız unutuyor galibaha ben samsunguda sevmem ama çıkardığı cihazları seviyorum.
Ama dicovery kullanıcıları şunu unutuyorlar cihazlarının çinden getirildiğini ve üzerine gmd yazıdığını başka söze gerek yok kardeşler .d d![]()
![]()
Samsung sevmeyip cikardigi cihazi sevmek ?Bazı arkadaşlarımız unutuyor galibaha ben samsunguda sevmem ama çıkardığı cihazları seviyorum.
Ama dicovery kullanıcıları şunu unutuyorlar cihazlarının çinden getirildiğini ve üzerine gmd yazıdığını başka söze gerek yok kardeşler .d d![]()
![]()
benim söylediğimle bunun ne alakası var2 tane hat takiliyor kardes? Bi telefon ama 2 telefon gibi anlatabildim mi ?!

Bazı arkadaşlarımız unutuyor galibaha ben samsunguda sevmem ama çıkardığı cihazları seviyorum.
![]()