Dam üstünde un eler, kardeş. :D kit kat kit kat siz s3 ler hobaa :eller: :D
Kontrol Üye -qarapapaq-' Alıntı: Dam üstünde un eler, kardeş. Genişletmek için tıkla ... kit kat kit kat siz s3 ler hobaa
-qarapapaq-' Alıntı: Dam üstünde un eler, kardeş. Genişletmek için tıkla ... kit kat kit kat siz s3 ler hobaa
TurboCall Üye Kimse anlamöadı ne demek isteğimi samsung markasının güncelleme konusunu sevmiyorum ama cihazlarını seviyorum.
Kimse anlamöadı ne demek isteğimi samsung markasının güncelleme konusunu sevmiyorum ama cihazlarını seviyorum.
Okan-1 Üye TurboCall' Alıntı: Kimse anlamöadı ne demek isteğimi samsung markasının güncelleme konusunu sevmiyorum ama cihazlarını seviyorum. Genişletmek için tıkla ... Hee pardon kardesim yanlis anlamisim
TurboCall' Alıntı: Kimse anlamöadı ne demek isteğimi samsung markasının güncelleme konusunu sevmiyorum ama cihazlarını seviyorum. Genişletmek için tıkla ... Hee pardon kardesim yanlis anlamisim
Invoke Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Sizin takoz S3'unuz almayacak kitkati kudurun simdi gmd kitkat alinca hahahaha Genişletmek için tıkla ... Bir sürü de para verdiler,wqasfsdzxcv
IchigoKurosaki' Alıntı: Sizin takoz S3'unuz almayacak kitkati kudurun simdi gmd kitkat alinca hahahaha Genişletmek için tıkla ... Bir sürü de para verdiler,wqasfsdzxcv
IchigoKurosaki Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bir sürü de para verdiler,wqasfsdzxcv Genişletmek için tıkla ... Oysaki o paraya öküz aliriğğ
-qarapapaq-' Alıntı: Bir sürü de para verdiler,wqasfsdzxcv Genişletmek için tıkla ... Oysaki o paraya öküz aliriğğ
TurboCall Üye Byle yapan arkadaşlarımız gerçekten s3 kullanan arkadaşlara ayıp ediyor. Turbonuz İle Yollandı
Invoke Üye TurboCall' Alıntı: Byle yapan arkadaşlarımız gerçekten s3 kullanan arkadaşlara ayıp ediyor. Turbonuz İle Yollandı Genişletmek için tıkla ... Anlatım bozukluğuna gel. Gerçekten mi ayıp ediyoruz, gerçekten s3 kullananlara mı ayıp ediyoruz. Bir de yalancıktan s3 kullananlar var yani?
TurboCall' Alıntı: Byle yapan arkadaşlarımız gerçekten s3 kullanan arkadaşlara ayıp ediyor. Turbonuz İle Yollandı Genişletmek için tıkla ... Anlatım bozukluğuna gel. Gerçekten mi ayıp ediyoruz, gerçekten s3 kullananlara mı ayıp ediyoruz. Bir de yalancıktan s3 kullananlar var yani?
Kontrol Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Sizin takoz S3'unuz almayacak kitkati kudurun simdi gmd kitkat alinca hahahaha Genişletmek için tıkla ... S3 sahipsiz kaldı amiral gemi oldu SAL
IchigoKurosaki' Alıntı: Sizin takoz S3'unuz almayacak kitkati kudurun simdi gmd kitkat alinca hahahaha Genişletmek için tıkla ... S3 sahipsiz kaldı amiral gemi oldu SAL
TurboCall Üye -qarapapaq-' Alıntı: Anlatım bozukluğuna gel. Gerçekten mi ayıp ediyoruz, gerçekten s3 kullananlara mı ayıp ediyoruz. Bir de yalancıktan s3 kullananlar var yani? Genişletmek için tıkla ... Yaw he he (İlk defa kullanıyorum bu cumleyi layığıyla) Turbonuz İle Yollandı
-qarapapaq-' Alıntı: Anlatım bozukluğuna gel. Gerçekten mi ayıp ediyoruz, gerçekten s3 kullananlara mı ayıp ediyoruz. Bir de yalancıktan s3 kullananlar var yani? Genişletmek için tıkla ... Yaw he he (İlk defa kullanıyorum bu cumleyi layığıyla) Turbonuz İle Yollandı
Invoke Üye TurboCall' Alıntı: Yaw he he (İlk defa kullanıyorum bu cumleyi layığıyla) Turbonuz İle Yollandı Genişletmek için tıkla ... Kardes, S3le dalga geçmiyoruz, S3cülerle alay etmiyoruz. Böyle konuşanları tiye alıyoruz. Tabi açıklayınca bütün anlamı bitiyor olayın.
TurboCall' Alıntı: Yaw he he (İlk defa kullanıyorum bu cumleyi layığıyla) Turbonuz İle Yollandı Genişletmek için tıkla ... Kardes, S3le dalga geçmiyoruz, S3cülerle alay etmiyoruz. Böyle konuşanları tiye alıyoruz. Tabi açıklayınca bütün anlamı bitiyor olayın.