Discovery kitkat gelmez diyenlere inat!!

Sponsorlu Bağlantılar

heathrow

heathrow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mcnpl4, Invoke, IchigoKurosaki ve 1 kişi daha

tugsahh32

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: heathrow
No Name Dev

No Name Dev

Üye
Gelemez diyorum gelmez değil:) gelirsede geç gelir

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Ya millet illa bi kusur bulcakya iste soyliycek söz yok bisey demiyorum

UpOneTR

UpOneTR

Üye
inş cnm ya .s

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

tugsahh32

Üye
    Konu Sahibi
Gelecek :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Onu bunu birakin da S3 kitkat almiyomus buna ne diyosunuz beyler? Diskavri>S3

TurboCall

TurboCall

Üye
Bazı arkadaşlarımız unutuyor galibaha ben samsunguda sevmem ama çıkardığı cihazları seviyorum.
Ama dicovery kullanıcıları şunu unutuyorlar cihazlarının çinden getirildiğini ve üzerine gmd yazıdığını başka söze gerek yok kardeşler .d d :D :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bazı arkadaşlarımız unutuyor galibaha ben samsunguda sevmem ama çıkardığı cihazları seviyorum.
Ama dicovery kullanıcıları şunu unutuyorlar cihazlarının çinden getirildiğini ve üzerine gmd yazıdığını başka söze gerek yok kardeşler .d d :D :D
2 tane hat takiliyor kardes? Bi telefon ama 2 telefon gibi anlatabildim mi ?!

Okan-1

Okan-1

Üye
Samsung sevmeyip cikardigi cihazi sevmek ?

Kontrol

Kontrol

Üye

SAMSUNG sevmeyip cihazları sevmek ile ibrahim Tatlises sevmeyip dam üstünde o neler dinlemek aynı kafaya denk :D

Invoke

Invoke

Üye
Dam üstünde un eler, kardeş. :D

• Beğen
Tepkiler: heathrow ve Kontrol

Üst Alt